מגניב

מגניב

קניתי דיסקים היום: "אח - האוסף", ו"בי 2 - מי קיס מי". אח זה סרט ברוסית למי שלא יודע, ובי-2 זו להקה מצויינת. בעבר אני שמעתי הרבה אנגלית וקצת עברית, אבל עכשיו אני אשמע גם רוסית. משום שזה פורום ברוסית, אגיד את הלהקות הרוסיות האהובות אלי: איוונושקי אינטרנישנל, קירקורב, סטשבסקי, נוגו סבילו,בי 2, ספלין, צ'צ'רינה, זמפירה, אגטה קריסטי, האוקציון, וופלי וידופיסובה, קרימטורי, ליו בה, ויצ'סלב בוטסוב, זמפירה, בוינוב, אוקיאן אליזה, סמיסלוביה גלצונסיה, בסקוב, טנצי מינוס, משה איי מדבדי, קרופנוב, פרסניקוב, אוקופניק, צ'יג', דה דה טה, ווסקרסניה, זפרישוניה ברבנצ'יקי, ליאוניד אגוטין, רוזנבאום, קבזון, לשינקו, מלינין, סרדיוצ'קה, נאוטילוס פמפילוס.

תשרשר בבקשה פעם הבאה

באותו השרשור. כל הודעה כזאת תופסת מקום של הודעה חשובה... קיי? (קיריל, תראה איזו אחלה מנהלת אני
)

s h u r i k

New member
ביכלל לא הטעם שלי

תתחיל לישמוע איירון מיידן ותאמין לי תגלה את עצמיך מחדש!

s h u r i k

New member
אני קורא להרבה אנשים "אח שלי"

אבל עומר הוא מיוחד כי הוא אח שלי למטאל, וזה כבוד
ואני לא הורס אותו... המטאל רק יעשה אותו גבר וישפר לו את החיים, תשאלי אפילו את עומר!!

l1zard

New member
מטאל

מטאל באמת לא הורס אנשים.. לדעתי מטאל זאת המוזיקה הכי טובה.. לי אישית זה נותן מוטיבציה להמשיך הלאה.. =/

s h u r i k

New member
../images/Emo45.gif

אפשר להגיד שהדבר שהכי מחזיק אותי בכל החיים האלו זה מטאל... בלעדיו לא הייתי יודע מה לעשות!!

זה תלוי

יש מטאל מלודי כמו מטאליקה, שאת זה אני כן שומע. אבל יש את איירון מיידן, שזה סתם רעש.

s h u r i k

New member
חחחחחחחחחחחחחחח מצחיק אתה!

אתה לא מבין ב
.... איירון מיידן זה קלאסיקה... מטאליקה רק יכולה ללקק לאירון מיידן את הקרסול! וזה ביכלל לא רעש... אם אתה חושב שאירון מיידן זה רעש אז לא שמעת רעש בחיים שלך!!

אירון מידן: חרא!!!

להקות טובות זה: אלוויס, סינטרה, ליטל ריצ'רד, הביטלס, המודי בלוס, פינק פלויד, בוב דילן, לד זפלין, אורוסמיט, מדנס, קווין, פול וולר, פולפ, בלר, אואזיס, הקרנבריז, יו 2, בון ג'וביי, אאודיו סלייב, רוצ'רד אשכורף, רידיוהד, אלטון ג'ון, ביילי ג'ואל,, אייגל איי צ'ריי, מייקל ג'קסון, פו פייטרס, סבג' גרדן, ליטהאוס פמילי, רוקסי מיוזיק, ספנדאו בלט, מדונה, רובי וויליאמס, מטאליקה, דייוויד בואי, בקסטרית בויז, סוויד, לינקין פארק, לאונרד כהן, אר אי אם, טאטו, ארה, וויל סמיט, ברוס ספרינגסטין, ג'ורג' מייקל, דורן דורן, גנס אנד רוזס, לני קרביז, מוריסי, הרורס, רוד סטיוורט, נירוונה, פיל קולינס, סיאל, וואם, אוורריל לאבין, בון ג'וביי, בריטני ספיירס, אוונסנס, הכיור,קריס אייסק, הים,אינקס, גו גו דולס, הקרפנטרס... יש עוד הרבה אבל כבר אין לי כוח לרשום.

eMiFrEaK

New member
טוב...

אולי אני טועה... אבל מה לעזעזל בריטני עושה ברשימה הזאת??? אתה באמת רוצה להגיד לי שאתה מחשיב את ארוסמית, הביטלס, בון ג'ובי, פינק פלויד וס-י-נ-ט-ר-ה יחד עם אנשים כמו טאטו, אווריל לאבין וגברת ספירס??? אתה צריך לבדוק טוב טוב לפני שאתה שולח את ההודעה שלך.. כי סתם לכתוב כמה שיותר אומנים..(אהמ.. וצר לי להגיד שיש פה כמה שהתואר הזה לא מגיע להם..) זאת לא חוכמה.. קח לתשומת לבך..

הנה עוד

א-אה, בלונדיי, אחיס דיג'יי, טום פתי, טרוויס, בק, דייר סטרייטס... ובכל זאת יש עוד הרבה....

bariska

New member
אז אני מתאר לעצמי שאתה ממש

מת על slipnot
ואני כרגיל niftamshik...

s h u r i k

New member
Slipknot

סתם להקה.... כמו כול הניו מטאל, אני לא רואה אותה מחזיקה מעמד בעוד עשר שנים!

bariska

New member
מה זה משנה..../images/Emo4.gif

ולא אכפת לי מה יהיה איתם עוד כמה שנים..אני אוהב לשמוע אותם עכשיו..עוד כמה שנים אני ימצא משו חדש לשמוע..

s h u r i k

New member
כי לדעתי

עדיף לישמוע משהו איכותי.... שכבר עושה מוזיקה הרבה שנים, ולא חבורת ליצנים במסכות שרק מקללים!

wasted years

New member
הלהקה הזו היא סיפור בפני עצמו:)

קודם כל טועים הרבים שוקראים לה להקה:) הם כבר מקהלה(9 חברי להקהל .לעזאזל). מבחני בד לסליפנוט: שלום. על מה אתה יודע לנגן? תשובה: על מפוחית!! מצויין!!!! רק נפליץ לך ג'יפה על הפנים ואתה יכול להתחיל לנגן.

למעלה