לקחת מוזיקה בתור מגמה. אני לא אומרת שאת חייבת לקחת משהו שיעזור לך בחיים קצת יותר (מבחינת התפתחות של השכלה), אבל מוזיקה זה לא משהו שמתפרנסים ממנו , לפחות עדיף לך שלא. ולפי מה שאני יודעת על התנאי קבלה בבן גוריון למגמת מוזיקה וממה שסיפרת על ישורון, עדיף לך לקחת מגמה רגילה וזהו. אם זה היה משהו רציני זה כבר היה ה-5 יח' של הקונצ' לדעתי.
יענו עושים מגמה רגילה וחוצמזה מי שבאמת רוצה יכולה להיות במוזיקה (בתנאי שהיא עברה את המבחני קבלה.. כן?) זה מעבר לשעות הלימודים וגם עולה בסביבות ה1000 ש"ח לשנה
אם את כיתה ח' אז אני ממליץ לך לעבור לבן-צבי יש שם מגמת מוזיקה מאוד טובה ובכללי המורים שם מצוינים וגם ההנהלה ולהמשיך לעמל ב' שתסיימי תחטיבה כי עמל ב' זה תיכון מעולה-ד"א אני כיתה י' בעמל ב' והוא בית ספר שווה!!!!!
בחיים לא. אוכולסיית תלמידים הכי גרועה שיש... ואני מסכימה עם שירי.. לא כדאי לך לדעתי לקחת מוזיקה בתור מגמה...את תמיד יכולה להשקיע בזה בתור תחביב ולעסוק בזה הרבה מעבר לבצפר, חוצמזה שלדעתי אם לומדים משו כמו מוזיקה בתור מקצוע שצריך לקבל עליו ציון זה הורס לך הרבה מההנאה שיש לך מזה בדר"כ. שיהיה בהצלחה בכל מקרה, עמל ב' רולז