מגמת מוזיקה.

מגמת מוזיקה.

שלום, קוראים לי לימור ואני בכיתה ח' באולפנת ישורון. [אלא אם יעיפו אותי קודם בגלל שאני הולכת בבגדים שאינם עונים על דרישות בית הספר, מכנסיים וכדומה.] בתיכון אני עוברת לבית ספר חילוני, והבית ספר שנשמע לי הכי הגיוני היה עמל ב'. אבל אני מתעניינת מאוד במוזיקה, וזה פחות או יותר הכיוון שלי בחיים. לא ידוע לי על בית ספר למוזיקה בפ"ת [אם יש אשמח אם תחדשו לי ותתנו לי קצת פרטים על המקום], ולפי מה שהבנתי גם מקריאת חלק מההודעות בעמודים קודמים על עמל ב', אין בבית הספר מגמת מוזיקה. אז אם מישהו יודע על תיכון טוב, עם מגמת מוזיקה, או בית ספר למוזיקה שנמצא בערים שבמרכז, אודה לו אם יעזור. [נ.ב- כנראה שאכתוב פה לעיתים קרובות.]

NYMets Man

New member
לומר לך את האמת?

בבן גוריון יש מגמת מוזיקה אבל זה בולשיט בעמל ב' יש קהילה ענקית של מוזיקאים שבתור מוזיקאי אני יכול לומר לך שפשוט כיף לדבר איתם והמכנה המשותף שלך יהיה איתם ענק אני לא יודע מה יהיה בעוד שנתיים כשאת תגיעי לתיכון, אבל זה ככה הרבה זמן יש הרבה מאוד מוזיקאים בעמל למרות שאין מגמת מוזיקה... כנראה שאלה של חומר אנושי

NeTa MuFlEtA

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo217.gif

למרות שאני לא לומדת בעמל ב', אני די חושבת שזה ככה, לפחות לפי האנשים שאני מכירה משם.

אז ככה

באמת אין מגמת מוסיקה בעמל ב'. אבל בעמל א יש מגמת מוסיקה [לפי מה שהבנתי]. תבררי תעניין. בהצלחה עם ההחלטה, וישורון זו אכן דיקטטורה.

אם כבר מדברים על מוזיקה..אז

נפתחה קומונה חדשה לנגני חליל צד "חלילי וחלילני צד"
קומונה מס' 22631. את (ולכולם..), כמובן, מוזמנים.

nany12

New member
או מיי גאד....

אם אתם מקבלים פורום אני מתנקש במנהלים של תפוז עם כל הכבוד למוזיקה

שאניה

New member
רק בשביל המגמה שווה לך להשאר

בישורון..
כזאת מגמת מוזיקה לא מוצאים בהרבה בתי ספר..

חח טעות

נפתחה השנה מגמה חדשה, כלי נגינה. זה הרכבים, בשכבה שלנו יש שני הרכבים קיצוניים כי לא כמו בשכבות החטיבה האחרות יש אצלנו בנות שמנגנות בין חצי שנה לשנה או בלי מורה [אני מנגנת חצי שנה בגיטרה] וכאלו שמנגנות מעל 3 שנים, ואי אפשר היה לשים את כולנו באותו הרכב כי גם אנחנו הרבה בנות וגם ברמות שונות לגמרי. אבל אותי שמו בהרכב של ה3 שנים ומעלה כי הרמה שלי היא רמה מאוד גבוהה, ולא היה טעם להשאיר אותי בהרכב ה"חלש" יותר למרות שלדעתי הבנות שם מנגנות אחלה, בעיקר המתופפת. היה שיעור אחד שהייתי עם ההרכב הנמוך יותר כיוון שלא ידעו בדיוק מה הרמה שלי ונהנתי הרבה יותר איתן, אבל בהרכב השני אני יותר מתאימה כי אני ברמה של סולואים ואין טעם שאנגן רק אקורדים. האמת שרוב המורות שמלמדות אותי השנה הן אחלה מורות וממש כיף איתן, בעיקר המחנכת. [היא בכלל גנובה]. אם אשאר זה יהיה רק בגלל המורות [כן כן] ובגלל המגמה. לכל השאר אני ממש לא מתחברת. חפרתי.

למעלה