מגמת מוזיקה.

LuNa MaJnUnA

New member
זה טיפשי לדעתי...

לקחת מוזיקה בתור מגמה. אני לא אומרת שאת חייבת לקחת משהו שיעזור לך בחיים קצת יותר (מבחינת התפתחות של השכלה), אבל מוזיקה זה לא משהו שמתפרנסים ממנו , לפחות עדיף לך שלא. ולפי מה שאני יודעת על התנאי קבלה בבן גוריון למגמת מוזיקה וממה שסיפרת על ישורון, עדיף לך לקחת מגמה רגילה וזהו. אם זה היה משהו רציני זה כבר היה ה-5 יח' של הקונצ' לדעתי.

שאניה

New member
בישורון מוזיקה זאת מגמת על

יענו עושים מגמה רגילה וחוצמזה מי שבאמת רוצה יכולה להיות במוזיקה (בתנאי שהיא עברה את המבחני קבלה.. כן?) זה מעבר לשעות הלימודים וגם עולה בסביבות ה1000 ש"ח לשנה

שאניה

New member
במה לא השתכנעת?..

טוב אני מקווה שחברות שלי לא ירצחו אותי אבל סתאם לקטע תשמעי משהו שהם הקליטו.. פה

LuNa MaJnUnA

New member
זה ימשך לנצח...

שמעתי מה שהן הקליטו. הן שרות יפה ויש להן קולות מאד יפים (וזה שמיימי טילים!) אבל לא ככה שרים. קיצר, אנחנו יכולות להתווכח עד יום הדין.

liorhikri1991

New member
תגובה

אם את כיתה ח' אז אני ממליץ לך לעבור לבן-צבי יש שם מגמת מוזיקה מאוד טובה ובכללי המורים שם מצוינים וגם ההנהלה ולהמשיך לעמל ב' שתסיימי תחטיבה כי עמל ב' זה תיכון מעולה-ד"א אני כיתה י' בעמל ב' והוא בית ספר שווה!!!!!

danieli rose

New member
בן צבי?!

בחיים לא. אוכולסיית תלמידים הכי גרועה שיש... ואני מסכימה עם שירי.. לא כדאי לך לדעתי לקחת מוזיקה בתור מגמה...את תמיד יכולה להשקיע בזה בתור תחביב ולעסוק בזה הרבה מעבר לבצפר, חוצמזה שלדעתי אם לומדים משו כמו מוזיקה בתור מקצוע שצריך לקבל עליו ציון זה הורס לך הרבה מההנאה שיש לך מזה בדר"כ. שיהיה בהצלחה בכל מקרה, עמל ב' רולז :)

בתור אחד שמבן צבי.

א-ל תעשה את זה. המגמת מוזיקה בבן צבי לא תוביל אותך לשום מקום. זה גם לילדים שלא לומדים ,ומחמיצים לימודים ושיעורים. אני בח' לומד בחטיבת בן צבי.

למעלה