מגלשיי סקי

marceloros

Member
מנהל
טוב שהמשכתי פה בקריאה כדי לתת טיפ קטן

תיארתי לעצמי שלפני שאגיע לסוף ירימו להנחתה.
סקיסט הייתי אומר באופן כללי, ומהניסיון בלזארק, זו רשת להשכרה זולה, והציוד בהתאם.
קיבלתי ציוד די פח, דומה למה שנותנים בבנסקו... והשירות לא היה משהו משהו עם הילדים שעובדים שם.
כל הסיסמאות על החלפת מגלשיים, ניסיון, קנייה, לא יודע מה לא מאמין בזה. אני חייב לסייג (כמו הפרשנים בטלויזיה..) שהייתי בחנות של MMV שהיא רק להשכרה, ויש להם סניף יותר גדול בלזארק שגם מוכרים למיטב הבנתי וזכרוני, לא סגור על זה אבל אני מאמין שעליתי לחנות באיזה יום לעניין רכישת נעליים, קיבלתי יחס סביר, והמחירים לא היו נוראיים כמו שאר המחירים באתר (שוקולד בסופר למשל).
נפתלי למשל לא הסכים לקחת אצלם והרחיק עד סקימיום מהם הוא מרוצה מניסיון עבר.
אינטרספורט זה גם משהו אחר.

Isaacsbenny

New member
אם הייתי טס כמתוכנן

הייתי משכיר מסקימיום/אינטרספורט לאור התגובות של אנשים פה, במיוחד גבי שהיה שלח ארק.
תודה :)

marceloros

Member
מנהל
אהה זה אתה המבטל בגלל החרמון

הזיכרון שלי מאוד קצר ביוזרניימס

&nbsp
בכל מקרה ההערה חשובה לפעם הבאה.

Isaacsbenny

New member
לפעם הבאה..

מקווה שאטוס עוד העונה בסביבות מרץ, לחלוטין אשתמש בטיפים שלכם.

marceloros

Member
מנהל
ויתרת לגמרי השנה?

אני אין לי כלום באופק, אבל מפנתז שאולי יצא משהו בסוף מרץ או תחילת אפריל.

Isaacsbenny

New member
לא וויתרתי

רשמתי שאני מתכנן לטוס במרץ השנה.. ניראה מתי הוא יחלים.. מקווה שעד מרץ

Cמן רשום

New member
אפשרות נוספת

איפה אתה תגלוש בחופשה הקרובה? כשאני קניתי את המגלשים שלי לפני שגרתי בגרמניה, קניתי און ליין מחנות גרמנית וביקשתי איסוף עצמי מהסניף שלהם באתר שבו גלשתי. אז זה היה פלכאו אבל מה שמשנה זה העיקרון. אם אתה מתכנן להיות בגרמניה או אוסטריה תוכל לבדוק בחנויות אלה:

http://www.skixpress.de/catalog/index.php

https://goo.gl/2uvXyQ

אני לא מכיר חנויות צרפתיות ואיטלקיות אבל מאמין שאותו עיקרון יעבוד גם שם. היתרונות שלפעמים המחיר באון ליין קצת יותר זול מבחנות, הציוד מחכה לך באתר שבו תגלוש - רק לבוא לקחת, אתה גם מקבל שירות בחנות למשל הרכבת הבינדינגס, אם יש בעייה - אתה מחזיר במקום או שמתקנים לך במקום. הדבר היחיד שאני לא יודע זה איך מקבלים את החזר ה- VAT. תצטרך לברר בשירות הלקוחות. אני מאמין שהם יכולים לשלוח את הטופס לחנות יחד עם הסקי והחשבונית אבל תבדוק מראש. פשוט הסקי שלנו נשארו בגרמניה אז לא יכולתי להזכות על MwSt. בגרמניה זה 19%, די הרבה כסף. מאמין שגם בצרפת ואיטליה זה אותו סדר גודל.

המבחר בארץ די מאכזב

החנויות שאני מכיר
אוף פיסט אבל הם בעיקר לסנובורד
סקיפס
סקימולטור
שלג
הבנתי שיש חנות בנווה אטי"ב אבל לא מכיר אישית
זהו פחות או יותר.

alien life form

New member
לאור גודל שוק היעד ואפשרויות הגלישה קל"ב

אני חושב שהמבחר בארץ אף מפתיע לטובה. אבל זה עדיין לא משהו שמתקרב אפילו לחנויות בחו"ל.

marceloros

Member
מנהל
אני חייב שהם יארגנו לנו איזה יום פורום

על הסקימולטור...גם כי אני שוכח שהם קיימים בכלל

למעלה