מגיע לי מזל טוב ??????

t o t a l

New member
מי קובע מה צריך ומה לא?

איפה זה רשום? באיזה text book ??? המנטרה של לשחרר היא נכונה. אבל עדיין היא כללית מידי ומכלילה. יש דברים שצרך לשחרר ויש אחרים שחובה לזכור ולהרהר בהם. אם לא אזכור ואהיה מודע לכשלים שהיו ולטעויות שבוצעו, אזי כל שנות נישואי ירדו לטמיון. אין להם שום ערך. גם לא ערך מפרה, מלמד, מחכים ומצמיח. האמת היא שכלל לא זכרתי את התאריך. סתם התעוררתי אתמול לעוד בוקר של קיץ. אבל היה מי שהזכיר לי. ומשכך... עצרתי. הבטתי אחור. נזכרתי. נשמתי עמוק. ובעיקר... בעיקר חייכתי.

יערית

New member
עזוב אותך איפה זה כתוב

או באיזה text book ,בסה"כ כתבתי את מה שאני חושבת(לא זכור לי שציטטתי מאיפושהו)בעד לזכור את העבר במיוחד שיש עבר מםואר +שני ילדים מדהימים,אבל מזל טוב וכו'..לא יודעת צרם לי, אתם לא שם פשוט ,זה מיותר בעיניי אתמול וגם עכשיו. אז שנלך מכות על בקבוק בירה? (אתה פשוט רגיש מידיי...
)

יערית

New member
עזוב אותך איפה זה כתוב

או באיזה text book ,בסה"כ כתבתי את מה שאני חושבת(לא זכור לי שציטטתי מאיפושהו)בעד לזכור את העבר במיוחד שיש עבר מםואר +שני ילדים מדהימים,אבל מזל טוב וכו'..לא יודעת צרם לי, אתם לא שם פשוט ,זה מיותר בעיניי אתמול וגם עכשיו. אז שנלך מכות על בקבוק בירה? (אתה פשוט רגיש מידיי...
)

GOG 1

New member
שאלה טובה

מה זה משנה, בזכות כל מה שעברת אתה מה שהינך היום...

Mastul4u

New member
כן בטח

אם הייתי מכיר אותך אז לפני 11 שנה הייתי אומר לך גם.... אז מזל טוב מאוחר,והמזל טוב המאוחר הזה הוא טוטאלי פור יו....

y o u r

New member
../images/Emo46.gif למה למה להזכיר בכלל

אילולא כתבת לא הייתי נזכרת בכלל השניה הזאת שעוד מעט ... וואלה באוגוסט התחתנתי ..עמדתי כל כולי תחת החופה ו..בכלל זאת לא הייתי אני. עמדה שם לפני 12 שנה ילדה המומה מבוהלת מפוחדת שרוצה לברוח ולא יכולה ..לוקחת על עצמה אחריות ענקית על חייה ..בתמימות מושלמת רוצה לגרום לאחרים אושר ומאבדת את האושר ברגע שהמנגינה מתנגנת "כל ששון וכל שמחה".. ואז אז נעלמת השמחה מחייה עד שהיא שוב עומדת עדין תמימה מבוהלת ..יותר בוגרת יותר מובנת לעצמה.. ועומדת על שלה ברגע מושלם אחר שנגמר ב "מגורשת מגורשת מגורשת"
איך אפשר לראות דברים מהקצה אל הקצה השני מחיוך לדמעה מאושר לשמחה ומכבלים לשחרורים
ומאז ועד היום היא חיה באושר נוסף ושוב אושר נוסף אוספת רגעים (טובים) וממשיכה לרצות עוד (אושר) חי- מאושרת לכתוב ולהרגיש ככה (נו האיקון בכותרת סתם בצחוק)

ע פ ר ל ה

New member
היה פרק-נסגר פרק-ופרק חדש יפתח

כשאני חושבת ביני לבין עצמי,האם יש מקום שאתקשר לומר מזל טוב ליום נישואינו שכבר לא קיים,בעצם פרדתינו,גירושינו.האם יש מקום לכתוב לו מכתב? ההגיון אומר לי לא,מיותר לי,חסר טעם. מחוות ההוקרה שלי לא תיתן שום אפקט. אני אומנם זוכרת את תאריך נישואיי(אוגוסט) אבל מעבר לזכרון,אין דבר. הדבר היחידי שמחבר אותנו הם ילדינו. הכי חשוב לי והכי משמח אותי היא העובדה שאנחנו בקשר מעולה ביותר,בכל מה שקשור לילדים. הקשר שלו איתם עמוק ויומיומי,ובמישור הזה אנחנו מתפקדים כהורים בוגרים בכל מה שקשור בטובתם. זה מה שחשוב בעיניי! ציוני הדרך החשובים לי הם תאריכי ימי הולדת של ילדיי,וכל תאריך אחר שקשור בהם(תחילת שנת לימודים,סיומה,מסיבות,חגים וכו'...) צריך לדעת להשתחרר ולשחרר... בהצלחה.

noali

New member
מגיע לך

את כל הטוב שבעולם
יודעת שאתה בדרך הנכונה רואה אותך - אוהבת את מה שרואה

תלתליפז

New member
נישואין=הימור

נישואים במידה רבה הם הימור. הימור שלפעמים זוכים בו ולפעמים לא. כמה אנחנו מכירים את עצמנו...כמה אנו מכירים את בן/בת הזוג..? האם אנחנו מסוגלים לפרש נכון את המתרחש בתוכנו , לפרש נכון את התנהגות בן הזוג? אנחנו כל כך שקועים בחלומות שלנו ובהגשמת חלומותיהם של ההורים שלנו, שלא מתפנים רגע לחשוב בצלילות על עצמנו. מי שזוכה בהימור, חיי חיי נישואין ארוכים. מי שהפסיד בהימור יכול לבחור בין שתי אפשרויות (אם דעתו הצטללה מאז ) : להישאר נשוי זומבי או לבחור בחיים ולהתגרש. כמה אנשים אתם מכירים שחיים אבל בעצם מתים ? אני רוצה להאמין שמי שנמצא בפורום הזה, בחר בחיים.

Lonely In Blue

New member
מגיע לך...

להחליט, אם להמשיך להיות מאוהב (ונבגד) בגרושתך, ולסחוב זאת עוד כמה שנים, כדי שבסוף (ויש לכך תקדימים בפורום) תאמץ אותה אליך שוב, או לנסות כבר עכשיו, לחזר אחריה במרץ, ולהזכיר לה, שלמרות הכל, ועל אף הכל, אתה עדיין אוהב אותה. אבל... מה אני בכלל מבין.

מקום חדש להכיל אהבה

אם נחווה את הכאב האמיתי שלנו, הוא יעבור ויתפנה מקום חדש להכיל אהבה במקומו. הכאב שלעצמו אינו הדבר המעכב את גדילתנו, אלא הפחד מלחוות את אותו כאב הוא שמעכב אותנו מלהתקדם ולהיות מי שאנחנו עכשיו. מזל טוב לך על כתיבתך שמאד אהבתי.

החתולית

New member
אני הייתי מאחלת שחרור וחופש

איכשהו אני מבינה לגמריי את התחושות שלך, כי גם אחרי 6 שנים שאנחנו לא יחד, ולכל אחד מאתנו משפחה חדשה - עדיין בכל 18 לאוגוסט, אני זוכרת. אז אולי מה שצריך לאחל, הוא חופש ושחרור, ואולי לא צריך לעסוק בזה בכלל, אלא רק לתת לזה לעבור בראש ולהעלם.

למעלה