מגיע לי מזל טוב ??????

t o t a l

New member
מגיע לי מזל טוב ??????

היום לפני 11 שנים נישאתי לבחירת לבי. לימים.....אם ילדי . נער צעיר, חנוט בג'קט פישטן, לחוץ ומזיע. עומד ליד נערה תמירה ארוכה ומצודדת. שמלה לבנה, הדוקה. רגל ארוכה מציצה משסע עמוק. חופה מהודרת על הדשא ליד אגם מהביל ומלא יתושים. ארוע מוקפד לפרטי פרטיו. מוזיקה. מזון. מפיות וצילומים. זוגיות מוזנחת, חסרת סיכוי, מתנהלת ללא הכוונה. היתה שם הרבה צביעות. היו שם הרבה שקרים עצמיים. היו שם תקוות לא מבוססות. היתה תמימות. וכן...היתה גם אהבה. זוכר את הלילה בו החלטנו להינשא, חיינו אז ביחד, כבר מספר שנים. נסענו בלילה קיצי במכונית הקטנה, חזרה מבית הורייך הרחוק. מרבית חברנו כבר היו נשואים. ההורים ציפו, אף שלא לחצו. זוכר איך אמרנו אחד לשני: "טוב נו. יאללה. אז נתחתן כבר" זה היה כי ככה כולם. זה היה כי ככה ציפו. זה היה כי ככה התבקש. זה היה כי ככה ראוי. זוכר בוקר של שבת אחת, כחודש לפני החופה. בדירה הישנה בגבעתיים. התעוררתי בצהרים אחרי ריב מתסכל. התקלחתי. הסתבנתי ובכיתי. אמרתי לעצמי למה? אולי לא? אולי לוותר? ושטפתי את הסבון מגופי ואיתו את שאריות הרהורי הכפירה. ויצאתי מחייך ומפויס ונסענו לים. נפלנו קורבן לשיטה עתיקה. לתמימות שדובקת ברבים. רצינו לצמוח ולגדול ולהיות כמו כולם ולהביא ילדים. לא עצרנו לחשוב ולהבין. לא יכולנו. לא היינו מסוגלים. לא היו לנו הכלים. ולך .... את שלבי בחר. את שקרובה מכולן. את שזרה ומנוכרת. את שבחרת לחלוק איתי את שנות עלומייך. את ששהית במחיצתי לפרקים. את שהבאת לי (לנו) שני ילדים. מה לאחל לך? מזל טוב?

שירלי6

New member
לחייך.

מגיע לך מזל טוב לחייך. לחיי הטוב שהיה שיהיה לחיי שני ילדיך המקסימים לחיי המותק שאתה.

מזל טוב

היי האמת שקצת בלבלת אותי, קראתי את מה שכתבת ועדיין לא הבנתי על איזו צביעות הנך מדבר והאם בסוף אתם כן מאושרים???? בכל מקרה מזל טוב

בטח טוטאל שמגיע לך מזל טוב

תראה חצי הכוס המלאה... א. ילדייך... זה כבר שווה את הברכה... נכון? ב. והנה אתה פה.. איתנו.. אני נוהגת עדיין לחגוג את יום נישואיי. וכן גם את יום השיחרור שלנו אחד מהשנייה... יום הנישואין שלי לא מהווה עבורי שום דילמה... נישאנו מתוך אהבה מאוד מאוד מאוד גדולה... היינו מושלמים יחד תקופה מאוד מאוד ארוכה. 3 המתנות הכי יקרות בעולם קיבלנו יחד... את בנותינו... מה יפה יותר מזה? מרימה יחד איתך ואיתה טואטל

לביאה11

New member
TOTAL .... וואלה, יפה לך הכתיבה

אבל.... דחיל ראבק.... צא מזה ... איזה מזל טוב אתה רוצה ??? שהתחתנת או שהתגרשת??? הכי חשוב: מה עם הדיאטה???
אני חייבת לרדת 3 קילוגרם, יש לך איזה רעיון?

לביאה11

New member
השתגעת../images/Emo35.gif ספינינג

רוצה להרוג אותי ככה שאני חיה
ממממממממ........... סקס זה משהו אחר, אבל אני בתקופת התנקות טוטאלית. יש לך איזה תפריט דיאטטי אחר שכולל, בוטנים אמריקאים, פירות לרוב, ואוכל חם

crisRobin

New member
מגש פיצה

אין כמו מגש של פיצה כדי לרדת במשקל, אבל הכי חשוב, כל שלוש שעות

Taz39

New member
עזוב אותך משטויות...

העיקר שאתה מאוהב שוב... עזוב את העבר...לא שווה להתעסק בו טאז - הווה...

t o t a l

New member
האם באמת לא שווה להתעסק עם העבר?

אני כופר בתפיסה הזאת. אני סובר שמאוד שווה. חושב שזאת הדרך שלי ללמוד, להחכים, ולדעת טוב יותר איפה איך ועם מי אני רוצה לחיות.

naama78

New member
לא יודעת....

מה מאחלים.. רק יודעת, שבדיעבד, אנחנו יודעים הרבה דברים, שלא כדאי להסתכל עליהם, היום, בהווה, ולומר: היה שם...היו שם... זה היה כי... רובנו התחתנו מאהבה ומרצון להקים משפחה. לאן הובלנו את זה, למה, ומה עשינו עם האהבה.... זה אפשר לומר היום, כשמסתכלים אחרוה ובודקים.... התחתנו, התגרשנו... ועכשיו, מה עושים בהווה????

SecondOpinion

New member
בכותרת אתה שואל א'

בסוף אתה שואל ב'. אני חושב שזה דווקא מעניין. נקודה למחשבה. אבל, אני חושב שאני מבין את הכוונה בשאלה שלך. בוא ונראה... 11 שנים אחורה. אתה בן 27 (הצצתי בכרטיס ועשיתי את החשבון לבד). ונגיד שהיית מחליט, תוך המקלחת, שאתה חותך את זה. אז זה לסיים את מה שיש, להתחיל מחדש, החברים הם עדיין כולם נשואים וחלקם אולי מתחיל להתגרש עד שאתה מוצא את העלמה T המיועדת הבאה ומחליט להתחתן איתה (בהנחה שהיא רוצה). טוב , אני אקצר. כמו בסרט ההוא על הדלתות שמסתובבות. היית עשוי לשבת היום, בפורום אחר, ולבכות מרה על אהבת חייך הנצחית שויתרת עליה בגלל ריב מטופש חודש (!) לפני החתונה. גם אני, כמוך, מסתכל לאחור על הארוע ומגחך במבוכה. והילדים שלי עוד מכריחים אותי לצפות בוידאו עצמו (של מי היה הרעיון המפגר להשתמש בקלטת עמידה, שתשרוד במבה, קולה ואפילו בנזין שנשפך ב"טעות" על הקלטת?). לא. אני לא מאחל לעצמי מזל טוב בתאריך החתונה. סתם כי זה לא נגמר בטוב. לחילופין, אני לא מדלג באושר ביום השנה לצאתי מהבית (השבוע היה שנתיים. שיט, איך הזמן עף). אלו תחנות בדרך. שהייתי חייב לעבור כי. כי זה אני. כי זו היא. כי לזה התפתחנו. מי שם חצי קצוץ? אני משתדל ללמוד מהעבר וליהנות מההווה, ולקוות לעתיד טוב יותר. יש עוד, אבל.....

למעלה