מגיע לי מזל טוב ??????

אפשר שאלה ?

מדבריך עולה שאתה עוד מרגיש צורך לאחל לה משהו. יש לך מושג למה ?

t o t a l

New member
כי

השנים שהיו חשובות לי. וכן.... גם היא. הצורך הוא לא ממש לאחל. יותר לעצור רגע את המרוץ המטורף. להביט לאחור. להיזכר. לקחת אויר. ולהמשיך הלאה.

אני מבין. ואם כך הוא הדבר

אז מדוע אתה חש צורך לאחל לה משהו דווקא ביום נישואיכם ? מה רע ביומולדת למשל ? האם אתה אל רואה את ההסמלה שבעניין ואת מה שמשתמע ממנה טוטל ? יום הנישואין שלך לאישה שממנה התגרשת מרגש אותך ומעורר בך תחושות רומנטיות כלפיה. שקלת פעם להינשא לה שוב (ואני רציני לחלוטין) ?

ערסlight

New member
טיול בית ספר

כשהייתי משהו כמו בן 11, הייתי בטיול בית ספר. היה טיפוס על הר. נשברתי, לא רציתי להמשיך. המדריך שקלט אותי אמר לי... תסתכל אחורה, את כל זה כבר עשית. איכשהו הבנתי שקטן עליי.

shemesh22

New member
אין עליך! מצטרפת למוסר השכל

ומאחלת לשניכם רק טוב, כל אחד בחייו ובדרכו נשיקות

t o t a l

New member
לפעמים אני ממש מפגר

קראתי את התגובה שלך 10 פעמים במהלך ה.....22 שעות האחרונות, עד שהבנתי אותה. ועכשיו אני מחייך. ואומר לעצמי שמה שכתבתי אתמול, הוא הוא המבט אחורה שלי אישית נותן את האנרגיות להמשיך. תודה.

להגיד לה תודה

תודה על רגעים יפים שחלקתם תודה על שני פרחים שנשאה בריחמה תודה על מסירותה לפרחים האלה והצלחה בהמשך הדרך - בכל בחירה שתבחר

galia1962

New member
מוקירים תודה על כל הדברים היפים

ועל כל התובנות , שנרכשו בהרבה דם יזע ודמעות.. והכי הכי על הילדים שזכיתם להם שניכם וממשיכים הלאה. חיים את ההווה וחווים את כל מה שיש לחיים להציע לנו עכשיו!!!

הכל נכון ונחמד נאוד

רק לא ברור לי למה את כל התודות האלו הוא אמור להגיד לה ביום הנישואין שלהם. מדובר באישה שממנה החליט מר טוטל להתגרש מסיבותיו שלו ושכעת חיה אתם מונים לו כאן סיבות לחגוג את יום נישואיו. לא קצת מוזר ? לשם מה התגרש אם כך ?

magic40

New member
לא היתי נוגעת בזה בכלל

מנסה לא להתייחס לתאריך זה פרק שנסגר מבחינתי עכשיו יש תאריכים חדשים ולך מה תאחל? שתמשיך לצמוח

ל י M ו ר

New member
פשוט כלום

היום הזה כבר לא משמעותי אתם כבר לא יחד. חלק ביום הזה מרגישים נזכרים חלק לא, לא הייתי רוצה שהגרוש שלי ייאחל לי כלום או יזכיר לי את היום הזה.

R a c h e li

New member
מתוק שלי......./images/Emo25.gif

נידמה ששננו לוקים במחלה קשה... והוא זיכרון תאריכים.....
פרח קטן....לגרושתך...עם מה שכתבתה כאן וואלה אני הייתי מתרגשת..... ומעריכה

../images/Emo20.gif מזל טוב ועם כל הלב והכוונה ../images/Emo20.gif

כי היא האישה שאיתה בחרת להתחתן כי היא האמא של הילדים שלך כי מכל העולם הגדול הזה ומכל הנשים שבו איתה התחברת ליצור משפחה אז כן, אחל לה אושר ושמחה והצלחה
בכל תחומי החיים לא רק ביום הזה בכל יום ויום

כן.. מה שהיה שייך לעבר

ותסתכל קדימה את שהיה תשאיר מאחור ומגיע לך המון מזלטובים רק זהירות עם העוגה .. אתה אוהב קצפת? ותאכל חתיכה גם בשבילי שחושבת על ירידה במשקל בימים אלו והרשמה למכון כושר . מה שחשוב שיש לך לפחות משהו טוב מהנשואים שהיו לך ועל זה תישמור.

לא יודע מגיע...

אבל לא מתנגד.אותי "רוצה" בהחלט מספק...לא חסיד של ערמות הרחמים העצמים."נפלו" "קורבנות השיטה" ושאר ירקות למכירה.אבל מרים לך כוסית מדומה {לא שותה מאז התעוררתי יום אחד ואישה וילדה לצידי} ומאחל,שתדע להקשיב לעצמיך,ואותו גם לישם.

מיKה

New member
לכתוב על זה

אחלה דרך להניח מאחור את הרגשות שמגיעים עם התאריך הזה.

יערית

New member
אתה עוד בשלב

של ספירת שנות הנישואים שלכם?
צריך לשחרר גם את זה בכדי להרגיש שלם במקום שבו אתה נמצא או חותר אליו. אין צורך לאחל מזל טוב אחד לשני כי דרכיכם נפרדו, אבל בהחלט הייתי אומרת מזל טוב עם מערכת היחסים בינכם בריאה אל מול הילדים-ללא כעסים ומשקעים. אני חושבת שלהיות הורים טובים עבור ילדיכם זה היעד,לא רומזת חלילה שאתם לא,אבל אחרי הגרושים זו החשיבה שצריכה להיות ולא ספירת השנים מהרגע שעמדנו תחת החופה. בא לך לחגוג תחגוג,אבל באמת חושבת מיותר ובכל פעם מחזיר אותך זבנג אחורנית.

למעלה