מגיע לי מזל טוב!!!

במחשבה שניה...

אתה צודק בחלק מהדברים אז אני מתנצל שמיהרתי לתקוף אותך. אבל הסגנון נורא מתלהם. לא עדיף להתווכח איתם בלי להשתמש למשל בהשוואה לנאצים??

ShakeSpearE

New member
WOOOOOOOOOOOO!!../images/Emo12.gif

ווווווווווווווווווווווווווווווווו! היי בנאדם! ת´שמע! תשכח מהם-- תמיד תזכור שאנחנו איתך!!

מסכים איתך ב 100%

בשתי דברים 1: אלה שנכנסים לפה בשביל לעצבן בהודעות ומסרים פוגעים הם מאניקים ונבלות סרוחות. 2: הורים שמתנכרים וזורקים או מחרימים, או הורים שפוגעים (או מנסים לפגוע) בכל צורה שהיא בבנם בגלל שהוא עזב את דרכם הם "חסרי לב טפשים ומושחתים"... בקשר לשאר הדברים אני מסכים איתך "פחות או יותר" (בע"מ). ולסיום אני משתתף בסבל שעובר (שעבר) עליך מכל מה שהחיות אדם הללו עוללו לך. מאחל לך כל טוב. ביי,,, דודי.......

תגובה לאחר קריאה שניה

ל"ו צדיק היקר אמש כשקראתי בפעם הראשונה התחושה החזקה יותר של היתה הסתייגות מהסגנון המשתלח. הבוקר לאחר שקיבלתי ממך מסר אישי המבקש התייחסות קראתי שוב והתמלאתי כאב. למרות הכרות קורמת בה.ל.ל לא הכרתי את כל הסיפורים הנוראים שסיפרת שהם קיצוניים יותר ממה שעברו רבים מהיוצאים. אני רוצה לעטוף אותך בחיבוק אוהב טרנס אטלנטי ולקוות שהאהבה שאתה מקבל פה תהווה פיצוי כלשהו על הסבל שעברת. באשר לסגנון, אכן ניכר שדבריך נכתבו בסערת רגשות ולכן היו בוטים מדי. היה רצוי לא להזכיר כאן את הנאצים כי למרות שיש דימיון בעצם העקרון של ניצול הדמוקרטיה ככלי לעלות לשלטון ואח"כ להשליט משטר דיקטטורי הרי שהמטרות כל כך שונות שאין מקום להשוואה. החרדים מעוניינים בטווח הרחוק להשליט מדינת הלכה אך אין להם כוונה לבצע רצח עם (לפחות לא של יהודים, לגבי ערבים - שמעתי לא מעט חרדים שמדברים על הרג המוני שלהם והרוב תומך בטרנספר) ידוע שדברי חכמים בנחת נשמעים. אני סבור שיש בין הקוראים החרדים רבים אשר יש להם ביקורת קשה על העולם החרדי.הסגנון שלך גרם להם למגננה מיידית ולכן לא התעמקו בתוכן הדברים. לכן אני מציע לך לקרוא שוב את ההודעה ולנסח אותה מחדש בלשון כואבת אך לא מקללת. לכל היותר אתה יכול להשתמש בלשון גנאי תנ"כית. שלך באהבה בני נ.ב: מתי אתה מגיע לביקור מולדת. יש המון חדשים בה.ל.ל והפעילות הולכת ומתרחבת. מחכים לך.

בן סורר ומורה, בהמה גסה, זולל וסובא

...באידיש זה נשמע יותר טוב... כל הזכיות שמורות לאבא שלי...

פושטק, מופרע פרא אדם...

כל הזכיות שמורות לשכנים... ואם כבר בשכנים עסקינן, אז הנה סיפור מ"הסטייפלר" פעם בא מישהוא אל ה"סטייפלר" והתלונן שהשכנים מלמטה תמיד מקלקלים לו בשידוכים... "אל תדאג" הרגיע אותו הרב "כאשר יגיע הזיוג האמיתי הם יבררו אצל השכנים מלמעלה..."

ShakeSpearE

New member
שמעו קציני סדום, האזינו עם עמורה!

שמעו נא המורים.. ארורים אתם! לא ייוותר לכם משתין בקיר! ראשי כלב אשר ליהודה! מאורריכם ברוך, ומברככם ארור! והייתם שממה!! ועוד בכם עשיריה--ושבה והייתה לבער! המה יבנו--ואני אהרוס. הוי גוי חוטא! עם כבד עוון! זרע מרעים, בנים משחיתים! .........בני קדשות!! >>>סורי, זה מה שיכולתי להעלות מנבכי הזכרון... אין לי פה תנ"ך באיזור. איפה אחותי כשצריכים אותה??<<<

Le Fay

New member
פשששיו (עד שאחותך תבוא)... הורשמתי!

אז ללמד וו יש חריפות ביטוי של נביא ממוצע, זה הכל?

Le Fay

New member
טוב, כל אחד לפי יכולתו. אפשר אפליה

מתקנת? יצטרכו לשנות קצת את זוית הקירות, אבל נוכח מטרה כל כך טובה זה נראה לי מאמץ סביר. למה מסתירים את הנ"ך מהבנים?

כדי שלא ידעו על צבא דוד ושאול...

הם ילמדו נ"ך הם עלולים להעלות בדעתם כל מיני מושגים "חיצוניים" כמו: צבא, שלטון, נשים, בגידות ועברית טובה בכלל. זה מסוכן מאוד.

הערה קטנה

אצל חסידים גם הבנים לא הרשה ללמוד נ"ך , מפני שמשכילים (באירופה לפני מאה שנים) למדו נ"ך , כידוע הם כופרים בתלמוד ,

Le Fay

New member
עברית טובה זו בהחלט סכנת נפשות

(מזל שכל כך מעט אנשים במדינה הזו דוברים אותה). אויש, ואהבת דוד ויונתן ב-כ-ל-ל, ר"ל. אבל כדי לדעת שמשיח-בן-דוד חייב להיות מזרע עריות (משני הצדדים המחותנים), בשביל זה מספיק לקרוא בתורה, לא?

למעלה