מגיע להם דו"ח?

משתפרת1

Well-known member
ואולי הצילו את החיים שלך. הרי יתכן שהיית הולכת לטייל בשמורת הטבע.
ראית סימני צמיגים של רכבי שטח ושל אופנועים בשטחים אסורים בשמורות טבע? יש סיבה מדוע אסור לרכוב או לנסוע שם.
במקרה הספציפי הזה הייתי מסתפקת באזהרה א. מכיוון שהעבירה על החוק הביאה לגילוי משגרי הרקטות, ב. משום שהם עצמם דיווחו ולא סתם הסתלקו להם בשקט מהשטח בלי שאיש ידווח ובלי שמישהו יגדיל יותר מדי ראש ויאיים עליהם בדו"ח.

שמלת תחרה1

Well-known member
ראית סימני צמיגים של רכבי שטח ושל אופנועים בשטחים אסורים בשמורות טבע? יש סיבה מדוע אסור לרכוב או לנסוע שם.
במקרה הספציפי הזה הייתי מסתפקת באזהרה א. מכיוון שהעבירה על החוק הביאה לגילוי משגרי הרקטות, ב. משום שהם עצמם דיווחו ולא סתם הסתלקו להם בשקט מהשטח בלי שאיש ידווח ובלי שמישהו יגדיל יותר מדי ראש ויאיים עליהם בדו"ח.
נכנסו למקום אסור, לכן מגיע להם עונש!

ואולי הצילו את החיים שלך. הרי יתכן שהיית הולכת לטייל בשמורת הטבע.
מזכיר לי את המקרה שסיפרתי כאן שהיה בתוכנית אחד למיליון על מסומם שהיה גונב תיקים מחוף הים של ת"א ובטעות גנב תיק עם מטען חבלה ובחר לפעול נכון ולהסתכן שיאשימו אותו בהטמנת המטען בשביל לקבל כסף לסמים שלו.
בהתחלה, שהוא התקשר למשטרה לא האמינו לו ורק התעקשות שלו, הובילה לכך שיתייחסו אליו, דבר שהציל חיים רבים.
לאחר המקרה, במקום להרשיע אותו, גייסו אותו להיות מאבטח בחוף ולמנוע גנבות וכתוצאה ממה שקרה לו, נגמל מהסמים.

למעלה