מגזין מוטו

כRובי

New member
../images/Emo45.gif אכן - זו ממש לא הייתה המטרה

ננצל את הזדמנות למשאל/סקר שלא יכול להסתכם רק באצבעות מונפות מעלה/מטה: מה הייתם רוצים לראות יותר בפולגז ? תרגישו חופשיים לדבר גם על פיצ'רים שלא קיימים היום בכלל באתר (תפתחו לנו את העיניים?) וגם על נושאים/פיצ'רים שקיימים והייתם רוצים לראות מהם יותר.. תודה מראש!

M a x

New member
לדעתי אתה יורה לכיוון הלא נכון.

עזוב מה אומרים,חבל לבזבז על זה אנרגיות. תמשיכו לעשות מה שאתם עושים טוב כל כך,תקופה ארוכה כל כך. בסוף היום- זה הדבר היחיד שחשוב. את התהיות תשאיר לאלה שלא מאמינים ביכולת שלהם.

D the kid

New member
המממ...../images/Emo110.gif

כדי לנסות ולקצר, נעשה בנקודות: א. מוטו הוא לא מה שהיה פעם ! יותר מידי אנשים מרגישים כך ואני בינהם ! ב. אני בטוח שאחת הסיבות ל- א' זה שיש היום יותר מגוון. מה לעשות, יותר מבחר אומר שהראשון/מקורי/מה שמכירים, כבר לא נראה אותו הדבר. ג. יותר מידי אנשים העוסקים בענף מרגישים סלידה מהעיתון/מערכת או איך שתקראו לזה. מבחינתי זה אומר המון (במיוחד כששומעים סיפורים על היחס שלהם בכל הקשור לפרסום וכו'. אני כמובן לא אפרט כאן, אבל יש מספיק דוגמאות. ד. המקרה שמתואר כאן לדעתי מייצג הרבה ממה שאני כמביט מהצד רואה - הגישה כאן היא כמו הגישה של כל מה שנקרא מוטו. ייאאאלללה ! תרדו מהעץ ! גם כשהייתם מונופול זה לא היה במקום ! ועכשיו זה בכלל נהיה בדיחה עצובה ! אולי משהו כמו: "תגיד לי מי העובדים שלך ומה הגישה שלהם והיחס, ואגיד לך מי אתה..." ה. המנוי שלי הוא למעשה מתנה מידידה.... אם לא המתנה, בספק אם הייתי מחדש. אין לי שום דבר אישי נגד העיתון או מי מהעובדים !! אפילו יש לפחות כותב אחד שאני מעריך כאדם רוכב וכותב, וגם השירות בסדר גמור בכל הקשור ל"שלום, הגיליון האחרון עדיין לא הגיע.."
ו. שילמדו מאירופה לגבי שירות לקוחות ותשובות שנותנים. "עזוב אותך מפול גז"
חזק ביותר

TT600S SM

New member
לצערי גם אני מכיר את עניין

המנוי המבוטל.המנוי למוטו בוטל לאלתר לאחר שירות גרוע(משלוח) ועוד יותר יחס כפי שאתה נתקלת בו.וכמו שכתבו כבר - "פסה". אין ספק שפול גז מספק את החומר הנכון,זמין יותר מתמיד(נו טוב אז אי אפשר בשירותים) ומעודכן על בסיס שעתי כמעט. לגבי העתקות,לא חושב שאפילו צריך להזכיר את זה.אני רואה מבחנים עולים לרשת ללא הרף,כתובים בצורה מדהימה וממצה. תמשיכו להיות טובים כמו שאתם,מתעסקים בדברים הנכונים,ועושים את הרשת מקום שכדאי לשוטט בו
.

® Road Runner

New member
מוטו צודקים ../images/Emo70.gif

בתקופה האחרונה ישנו גל של גניבות חומרים בצפון וכל הסימנים מצביעים על האתר של "פולגז" ! רק אתמול השארתי שני קילו חומר בלי לנעול וגנבו לי אותו ! אני אישית חושב שאין טעם בלשכור חוקר פרטי לאימות החשדות אלא ללכת עם פח נפט ולשרוף את האתר לאלתר !!! ולעניינינו: אם מוטו קוראים ל"פול גז" בולשיט דוט קום אז "מוטו" זה בולשיט און פייפר...
אין ספק שהפניקה מדברת מגרונם... מה חסר? אני כבר מחכה ליום שבו שאלה בנוסח "איפה יש מחירון אופנועים ברשת?" כולם יצרפו לינק למחירון של פולגז - שישקף בצורה אמיתית ונכונה את מחירי האופנועים !

TTמאניה

New member
נקודה חשובה../images/Emo70.gif

מי אמר שהמחירון של מוטו קובע? המחירון שלהם שווה כמו האתר שלהם אולי פולגז יקימו מחירון מתחרה ברשת? אישית מחר אני בוגד במוטו.

בנדיטון

New member
סליחה, סתם מפריע לי:

למה אתה קובע ש"המחירון של מוטו שווה כמו האתר שלהם"? אני כמובן יוצא מתוך נקודת הנחה שאתה "לא ממש אוהב" את המחירון שלהם. אני לא מבין. מאז הקמתה של בולשיט דוט קום, אשר דירבנו את מוטו להשתבח ולהשתדרג במדיה הווירטואלית לפחות, האתר של מוטו מתעדכן עשרות פעמים על בסיס יומי - חדשות, סרטונים, עדכונים. אכן, טעון שיפור, אמנם בהחלט ניתן לאמר כי חל שיפור אדיר של המגזין בקרב המדיה הזו. ללא קשר היותי כתב במוטו, אני מוצא את עצמי מסתובב בפולגז ובמוטובייק פרקי זמן מכובדים בכל יום ויום. ומוצא את שני האתרים מעניינים. מאיר

TTמאניה

New member
אל תתנצל, הנה בהרחבה למה:

עצם העובדה שבארץ קונים X% מתחת למחירון את כל אופנועי הדו"ש ואופנועי האנדורו קונים עוד יותר נמוך במקרים מסוימים ומעל המחירון במקרים אחרים כי אין דרישה לאופנוע כזה או אחר מראה שהמחירון איננו מסמל את ערך הכלי בשוק בממוצע כלומר במילים אחרות המחירון חסר ערך ואפילו אינו מהווה נקודת מוצא בעיני. לגבי כתבות. אני יכול להעיד על עצמי שלפחות פעמיים בשבוע אני אקרא כתבה שלמה בFULLGAZ אפילו על DL650 ובמוטו פעם בחודשיים. סגנון הכתיבה והתכנים של מוטו לא מוצאים חן בעיני. מוטו עיתון בעל ניסיון אבל הוא גם זקן ועייף - לטעמי. האמת, חבל שכך, גם פולגז צריכים מתחרים, אחרת תוך מספר שנים נוכל לקרוא להם מוטו2. העיצוב של האתר משעמם והכתבות משמשות בעיקר כטיזר לעיתון שמופיע כירחון. שים לב שYNET מפרסם כתבות מלאות למרות שהוא משמש כעיתון וירטואלי של ידיעות אחרונות, מדוע לא ניזכה לכתבות אמיתיות במוטו?

tygger

New member
בעייה רצינית.

אם יורידו את המחיר, הרי גם ככה כל השוק מגיע אליך במטרה לשחוט אותך ולא לקנות. אז מה עושים? אם יורידו את המחיר במחירון, אז אנשים עדיין יורידו מהמחירון כי כולם בראש של "לא קונים במחירון". כמו שאתה יודע זה עניין מאוד בעייתי.

כRובי

New member
לגבי מחירון (משיכת הדיון לכיוון חדש

מוטו מנהלים את המחירון כי כשהעיתון יצא לאור לראשונה, לא היה שום מחירון אחר. זה היה צורך של השוק במחירון שכזה ולמוטו, בהרבה מובנים, לא הייתה ברירה (מלבד העובדה כמובן, שזה בנוסף גם יופי של שירות ללקוחות העיתון שלהם) כך קרה גם בעיתונים וותיקים בשאר העולם - העיתונים הוציאו מחירון כי פשוט לא היה כזה. לדעתי, פולגז, כמגזין של-א היה "מההתחלה", אסור עליו להוציא מחירון. ממש כך. אין מה לערב בין תכנים עיתונאיים (שצריכים להשאר נקיים משיקולים זרים) לבין תמחורי אופנועים שיכולים להשפיע רבות, לכאן או לכאן, על מעמדו של יבואן זה או אחר בשוק. ויתרה מכך, זוהי ל-א עבודה עיתונאית אלא עבודה של שמאי. אף אחד בפול גז לא עבד במקצוע השמאות (בעיתונאות רכב, כן) ואף אחד לא למד את המקצוע (ועיתונאות ותקשורת, כן). אישית, אני מתנגד נחרצות לעצם העובדה שעיתון רכב יתעסק בתמחור כלי רכב. (מוטו עושים זאת כיום, כי הם פשוט מנוסים בכך והמחירון שלהם לדו גלגלי, הוא הוותיק ביותר בענף). אם יקום היום עיתון מתחרה שיוציא מחירון או יופק מחירון מתחרה חדש מטעם עיתון רכב, יוריד הדבר בעייני מערכו העיתונאי של מפיק אותו מחירון והרלוונטיות שלו בעיניי תהיה אפסית. (וזאת בניגוד למחירון שמופק על ידי שמאי רכב)

TTמאניה

New member
מסכים אבל

במוטו עובד שמאי שקובע את ערך המחירון? הזכות ניתנה להםרק בגלל שהם היו ראשונים? או שיש להם את היכולת והסמכות? חוק הגונגל שולט כאן? סליחה שכחתי... מה שכן אתה צודק, שאל לעיתונאי להתעסק במחירון, עדיף שיתעסק באופנוענות. גם מוטו כאתר אינטרנט צריך לספק בעיני כתבות מלאות ולא רק חצי כתבה שמסתיימת במשפט "ואת הסקירה המלאה תוכל לקרוא בעיתון של חודש ..." ואכן YNET מחזיק צוות נפרד מהעיתון אבל עדיין בראש האתר רשום "ידיעות אחרונות" ולכן השתמשתי בדוגמא הנ"ל

כRובי

New member
למיטב ידיעותיי הדלות

לא עובד שמאי בין קובעי מחירי המחירון במוטו. "הזכות" הזו ניתנה לה, בהרבה מובנים, בזכות ולא בחסד. המחירון של מוטו היה במשך יותר מעשור, המחירון היחידי בשוק והוא התקבע כ"קובע" בענף, עם השנים. כרגע - לא משנה אם הוא "צודק" או לא, אם הוא "נכתב במקצועיות" או לא - הוא בסופו של דבר, המחירון הקובע בעסקאות בענף. כן טוב...לא טוב - נראה אותך משכנע סוכנות תיווך לעבוד אך ורק לפי מחירון לוי יצחק .

TShavit

New member
YNET בפירוש איננו עיתון וירטואלי

של ידיעות. ספציפית, לערוץ הרכב ב-YNET יש צוות משלו, ולמדור הרכב בידיעות יש צוות משלו - התכנים שונים, ולהשקות, למשל, יוצאים נציגים גם של זה וגם של זה. לפעמים, ידיעות חדשותיות (של בני ברק, בעיקר) מופיעות גם ב-YNET, אבל זה הכל.

כRובי

New member
אכן - ובהשלכה לתחום האופנועים...

(לשם הדוגמה בלבד) בוחן הדו גלגלי של ידיעות אחרונות, הוא דני קושמרו. בוחני הדו גלגלי של YNET, הם אבי "האזרח פ", ואנוכי. כתבות מבחן על אופנועים של קושמרו לא הופיעו ב-YNET וכתבות של אבל ושלי, לא הופיעו מעולם בידיעות אחרונות המודפס.

harabecw

New member
שווץ ופאנגס

שתי הסיבות העיקריות לקריאת העיתון. בצער רב נעלמו להם "בעירה פנימית" ו"חדש בשטח" (דבר האורך) יחד עם שני מחבריהם המצויינים. בחודש שעבר גם הטכנולוג וגם מוטוג'וניור לא הופיעו, מה שעשה את העיתון ל...משעמם... חבל, חבל מאוד. בנושא פול-גז? ההיפך! ביסוס האינטרנט כמדיה מרכזית מאפשר לכם (וזה מה שקורה) לעדכן ולחדש הרבה לפני מוטו, כולל האתר שמשחק תפקיד משני (כתבות מקוצרות וכו'. ציון לטובה הולך לרשימת המלאי של המוסכים במוטולוח באתר). הצעה למוטו: תעלו את כל המבחנים הישנים (לפני 1998, נניח, לדגמים שכבר לא רלוונטיים כחדשים) מגליון 1, בלי קיצורים. פעולה זו תיצור מעין מאגר מידע שדומה לרשימת היצרנים\מבחנים של motorcycle.com ואני בטוח שזה יעניין אנשים כמוני שלא רוצים לקנות גליון ישן רק בשביל כתבה אחת על ה-XJ400.

barakhalla

New member
אתה חושב שאכפת לי בכלל??

אני רוצה להתעדכן בנוחות ועושה זאת באמצעות אתרים רבים... קורה, וקורה לעיתים תכופות, שאני נתקל בתוכן כזה או אחר אשר קראתי באתר "מתחרה" כמה שעות/ימים קודם לכן... מבחינתי (הקורא) החשיבות היא לאינפורמציה העיניינת ולא למקור הידיעה... במידה ורפרוף זריז בכתבה/ידיעה אינו מניב מידע חדש/מעניין, אני פשוט עובר הלאה... זמינות המידע באינטרנט וירידה ברמת גיליון "מוטו" גרמה גם לי לבטל את המנוי לפני כשנה...

למעלה