מגזין מוטו

noy fb

New member
במנוגד לתרועת ה"המונים" ובעקבות

הקישור שהבאת ל"פולגז" בענין הבלמים הרדיאליים : 1. עיון מדוקדק בכתבתו היפה של "ארגוס" , מעלה לפחות ארבע נקודות עקרוניות , שאינן עולות בקנה אחד עם הנסיון הידע ובעיקר ההשכלה . ממש לא בראש שלי לפתוח שרשור אינסופי מול שדי לילה ,קטנוענים וזאבים אחרים אבל זה מוביל בדיוק לפוינטה האמיתית : קל מאד ללהג על ה"מוטו" ואנשיו , אך קיים מבחן אחד ע נ ק בחשיבותו , אותו ה"מוטו" עבר בהצלחה ואילו תינוקות המדיה לסוגיהם עדין רחוקים ממנו כברת דרך לא קטנה : ה"מוטו" עוצב וגובש על רקע ביקורת מתמשכת ומתמדת במשך ה ר ב ה ה ר ב ה ש נ י ם . הרבה זמן יעבור עד שתינוקות המדיה --אם בכלל יגיעו לכך , יספגו כמות כזו של "נסיון מבצעי" , ביקורת , אינפוטים ו"שפשופים" אחרים. לא כל מי שדבריו מתפרסמים , הופך למומחה וגם לשווץ לקח הרבה ש נ י ם עד שהגיע למקומו המכובד. לא הייתי ממהר לקטול אותם בקלות כזו. אלה שמציבים עצמם לפניהם, מוטב שיוודעו הייטב שאינם BACKMARKERS במירוץ הזה. נ.ב: שום , אבל שום קשר ל"מוטו".

כRובי

New member
../images/Emo45.gif תודה על הביקורת אבל...

תוכל "לשים את האצבע" על הדברים הדרושים ? אחרת, לא נקבל את אותה הביקורת שתרמה למוטו את הניסיון שלהם ונשאר לעד "תינוקות העיתונות הדו גלגלית" (לא מסכים להגדרה תינוקות מדיה, כי מבחינת הרשת והתנהגות במדיה האלקטרונית, אנחנו לא תינוקות כלל וכלל)

noy fb

New member
אינני בטוח שאני הוא זה שמוסמך להניח

את האצבע כדבריך , על המקומות הדרושים. שים לב שלא אמרתי שה"תינוקות" עושים עבודה לא טובה. בסה"כ אמרתי , שהעובדה שה"מוטו" "מתבשל" הרבה שנים בניגוד ל"פולגז" למשל, מקנה לו יתרון עכשוי ענק. מה גם , שהקישור שהעלית חשף את העובדה שקל מדי , להפיץ "הערכות" שאינן נקיות משגיאות. אם להיות בוטה קצת--בלי שום הכרות עם "ארגוס" -- לא כל משחיזן שהגיע לעמדה בה הוא יכול לתת פומבי להגיגיו, זכאי לתואר מומחה בתחום. לגבי ה"תינוקות" : ההתיחסות היא רק למשך הפעילות הקצר ותו לא. נ.ב: אני דווקא מעיין ב"פולגז" לעיתים, ובמידה שיהיה לי משהוא בעל ערך לאמר ,אפנה אותו אליך במסר.

Le Duke

New member
כנראה ששנים של עיצוב ע"י ביקורת

גרם לקברניטים ב"מוטו" לפתח עמידות בפני ביקורת. בסוף "מוטו" יהפוך לספינת הרפאים משירו של סמואל טיילור קולרידג' נ.ב. בילדותו של שווץ ,לא היתה נגישות לאינטרנט כמו בימינו. כיום ניתן לקרוא מאמרים ולהתיעץ עם מומחים ו"מומחים" כפי שלא היה בעבר. לשימת לבבך.

nimiz

New member
המגזין הזה משמים

כנראה שבעידן הסופר נהיר של האינטרנט, מגזין אופנועים חייב להיות הרבה הרבה יותר דינמי מאשר מגזין כמו מוטו. מאז שהאורך לא שם שום דבר לא השתנה שם. בקיפאון מוחלט.נוצר רושם שמי שכותב שם, עם כל הכבוד לפנגס, וכפיר, נראה בצלמו של העורך הנוכחי,חסר כל חוש הומור, עם האגודל תקועה לעצמו עמוק בישבן.פעם אחת ראיתי את גב"ב, וזה היה באיזשהוא דיון בטלויזיה,והבנתי פני מוטו לאן. מאז שדואק לא שם, אני לא קונה את המגזין הזה.(מדי פעם מלווה מדוי השכיין שלא מעשיין)

xfwind

New member
../images/Emo11.gifהייתי שם כמה פעמים

על ה"נימיץ".
עיר מרשימה, למרות שמאז ה"חורחה וושינטון" נדחקה מעט לצידה של ה-"אייזנהאור"

noy fb

New member
זה נכון שעיתון "לבד" מתפתח לאט

ותמיד היו דברי ביקורת כלפי "מוטו". עיין נא בתשובתי לכRובי ותראה שהביקורת שלי כנגד ה"רשת" מתבססת על כך שכל משחיזן שהגיע לעמדת "שידור" פומבית , שם עצמו מומחה, עם או בלי "" . מומחים אצלנו לא יודעים להגיד : וואללה, את ז ה , אני לא יודע...הלא הפוזה מחייבת ! ציטט פעם השביט כאן בפורום משהוא שבתרגום חופשי אומר שבעידן האינטרנט לא דרוש ידע על מנת להביע דעה. זה מה זה נכון זה..

noy fb

New member
אתה הרי יודע עוד מההתכתשות הקודמת

הייכן בדיוק אתה ממוקם. לו בחרת להגיב במסר אישי , לדיון התרבותי שקדם לתגובה שלך, הייתי מציין באוזניך שלושה ניחושים וודאיים העוסקים בך ובמהותך, ממש בלי להכיר אותך. הפסדת....את מה שאתה בעצם יודע הייטב.

M O R M

New member
../images/Emo45.gif לפול גז ופעיליו.-אתם מעולים.

אני לא ממש קורא מוטו (אולי קצת משתמש במחירון ובאתר) ופרט לנושא חוסר עידכוני המחירון אין לי ממש דעה לכאן או לכן על העיתון. אולם אני שמח שהוא קיים ומעריך את המאמץ שמושקע שם. ושמח על כל כתבה בכל אתר ועיתון בארץ (כולל בייקס עליו אני מנוי.) את פול גז וכתבותיו אני קורא תמיד ונהנה מכל רגע. אז המשיכו במפעל זה ככל שתוכלו. אם תחליטו להפיצו גם בכתב אני מתחייב בזאת להיות המנוי הראשון!!

pootzy

New member
הצעות לתוספות בפולגז.

קודם כל קבלו
על האתר. אין יום שאני לא נכנס ובודק מה חדש. רק מה לעשות, כמו שאמרו כבר בעבר, את פולגז אי אפשר לקחת לשירותים.
בכל אופן, אני קורא גם מוטו ( שאגב עשיתי מנוי רק בגלל שפרסמתי מודעת מכירה ) וגם בפולגז ולא מצאתי שום דמיון בין הכתבות. ההעתקות ? אין, לא לפה, ולא לפה, לא לפחות משהו שקפץ לי לעין. בכל אופן, לנושא השני. הייתי ממש שמח אם היה בפול גז. 1.מדור הדרכה. אני לא יודע איך זה עכשיו בבייקס אבל אם יש למישהו את העיתון הראשון שלהם, יש שם הדרכת רכיבה, אפילו רעיון דומה לשל מוטו בשטח, רק שלא יגידו שזה ההעתקה
. הייתי שמח אם הייתם "מדריכים" גם רכיבות שטח : כיצד לפנות, בלימות, חלוקת משקל וכו' וגם בכביש עם אותם הסברים. 2. מדור טיולים. מסלולים על פי רמות גם לשטח וגם לכביש. אולי הרעיונות מופיעות גם במדיה אחרת, אבל אלה נושאים שיותר מדברים אלי מאשר מירוצים למשל. ואולי זה גם מסובך לכתוב על זה כי ממש צריך לצאת ולטייל או לצלם תמונות מהמגרש. ושוב פעם קבלו
בשבילי פולגז מספר 1. ( ולא,אני לא מכיר את כרובי, זו לא התחנפות
).

גיאג

New member
ידידי הצעיר , השקט ושמע :

1) אתם עושים עבודה מצוינת !!!! 2) למד מנסיוני , ברגע שרוצים לבטל מנוי כלשהו ( ובלי להכנס לדיונים מיותרים עם מי שמולך ) המשפט הבא תמיד עובד : " אני ממשיך להיות מנוי שלכם , אבל מקום העבודה מממן לי את המנוי , כך שאני נשאר לקוח .... " תמיד עובד !!!! 3) זה לא סוד ומזמן אמרתי שהרמה של מוטו ירדה מאחר והסגנון בו ( בגדול ) הוא חיקוי עלוב של שביטל , וכפי שלחקות את איל פלד ( בסגנונו הוא ) שווה לתחת , גם כאן החיקוי שווה לתחת . 4) כפי שכל גוף / מוסד חייב להתחדש ולנוע קדימה , גם מוטו אמור היה לעשות זאת , אך חילופי גברי ולא השקפה הם שיצרו את המצב הנתון . ידידי , אתם טובים , מקצועיים , אמנם חלקכם רוכבים SM אבל לא כולם מושלמים
תמשיכו כך !!!

alophind

New member
כRובי , המוטו של פולגז

(משחק מילים
) היה תמיד מגזין בגובה המשקף... וזה מה שהוא (ועוד בחינם !!!) עשיתם עבודה מצויינת , ולא חסרות כתבתות מעניינות ומשעשעות לדוגמת הפודיום. אמנם גם במוטו יש כתבות מעניינות (גם הטור של פאנגס |מלך|) אבל האתר שלכם בא מהלב , וככה הוא נראה! תפסיק להתבכיין!!!!!

45degrees

New member
מה אתה רוצה? גם פולגז, גם מוטו,

וגם העיתונות מחו"ל - אינם יכולים להתאים לכל הקוראים. תמיד יהיו מרוצים, וגם לא מרוצים. אני אהבתי בעבר מאוד, ועד היום הכי מעריך את PERFORMANCE BIKES. למדתי מהם המון. אבל גם לא אהבתי הרבה מהדברים שהם עשו. אז פולגז שונה ממוטו. SO? אז מוטו שונה מפולגז. תמיד יהיה הבדל בין חומר מודפס לחומר אלקטרוני ברשת. כל אחד והעדפותיו. אני מעדיף בתחומים מסוימים רשת, ובאחרים מודפס. אז אמרו שאתם מעתיקים. אז מה? מה, במוטו לא מתרגמים כתבות מחו"ל? אנחנו חיים בארץ לא ידידותית לשני גלגלים. אין מספיק אופנועי מבחן, אין מסלולים, אין גישה לדברים אקזוטיים בתחום. כך, בעיני, ממש לא משנה אם החומר מועתק, מתורגם, או מקורי. העיקר שהוא מגיע אלי בצורה בה אני מסוגל להנות ממנו. איך שלא תבחן את זה: 1. אתה יודע כמה HITS יש לפולגז בחודש. 2. מספר המנויים למוטו בטח אינו סוד גדול. ייתכן שחלק מהגולשים גם מנוי, ויתכן שלא. בכל מקרה לכל אחד מהעיתונים נתח שוק די יציב, אז האם באמת יש בעיה? תחרות היא רק דבר טוב לתחום הקטן שלנו.

45degrees

New member
חוץ מזה, מה אתה מצפה? אחרי המבחן

שלא נכתב?
שהם לא יקחו את זה אישית?

למעלה