מגבר jcm 800 1 watt

amitor1234

New member
מגבר jcm 800 1 watt

למישהו יש את המגבר הזה (ראש)??
אני רכשתי אותו לא מזמן ואני מתלבט איזה קבינט לחבר לו.
אשמח לשמוע המלצות שלכם.
אני חשבתי ללכת על הקבינט של הmini rectifier (slant)

zangiamit91

New member
נראה לי שאפשר בכיף לחבר אותו

לקבינה 2X12 או 4X12 איכותית ולקבל סאונד שמן ומלא. לא רואה סיבה לחבר אותו לבוקסא קטנה... אולי אם כן ל12" איכותית. תבדוק את הבוקסות של אורנג'.

דרך אגב, איך המגבר?

amitor1234

New member
jcm 800 1 watt

הוא מדהים!! עונה לי על הצרכים שלי .
אני מנגן רק בחדר וההספק שלו תפור לחדר ולהקלטות.

הייתי בכיף הולך על איזה קבינט אכזרי אבל הכיס לא מאפשר לי. אני יכול מקסימום להוציא על קבינט 2500
של המיני רקטיפייר עולה 2300 וישאר לי עודף לכבל גיטרה איכותי יחסית.

amitor1234

New member
Celestion Vintage 30 12"

אני חושב בגלל השם . mesa boogie
ורמת הבנייה הגבוהה שלהם. ואחריות 5 שנים .
אולי זאת הסיבה?
אתה חושב שכדאי ללכת על marshall 1960 A ?
זה לא יגרום איזה נזק למגבר???
אני חושב גם הלאה במידה ואני ארכוש מגבר נוסף חזק יותר. אז שיהיה לי קבינט שישרת אותי נאמנה ולתקופה ארוכה

הרמקול עולה בארץ 900 שח

תוכל לקנות אותו באותה חנות . עכשיו נשאר התיבה , וזה לא מדע טילים . תו לנגר את המידות וב150-250 שח יש לך אחלה תיבה.
בעצם באותו מחיר תוכל לבנות תיבה של 2X12...

amitor1234

New member
אתה חושב שנגר יגיע לאותה רמה של בנייה??

ואגב מה אתה אומר על ה4x12 של מרשל .(1960)
זה לא יהרוס לי את המגבר?? למרות שיש כניסה של 8 ו16 אום
אני מחפש משהו שיעבור איתי הלאה

zangiamit91

New member
יהרוס בטוח שלא.

רוב הבוקסות של מארשל שמוכרים הם 8 אום. לא תיהיה בעיה.
עצתי, לך לחנות עם המגבר הוא קטן גם ככה, שמע 1X12, 2 X12 .... והאלה. אחרי שתשמע תבין את הנפח שיש לכל בוקסא ואז יהיה לך יותר קל לכוון לאיזה גודל, אחרי זה תכוון לאיזה רמקולים יהיו בפנים.

ולדעתי לא צריך להיות הבדל בסאונד בצורה כזאת שתבחין עם בוקסא של מארשל, או של מסה בוגי או של נגר שיבנה ב200 שקל, כמובן שיעמוד בסטנדרט ובעצמים המתאימים....

שמע, אני לא יודע אם הוא יטבול את הגריל

ב"בחומר מיוחד שמסנן תדרים גבוהים לתגובה מתוקה במיוחד" אבל ב"בוקסות" או "קבינה" מה שחשוב זה המידות ושהעץ יהיה בעובי סביר שלא יהדהד מדי.
אפרופו קבינה אני הייתי הולך על דאבל קבינה...

נ"ב, מעניין מה זה החומר המיוחד שטבלו בו את הגריל - הימורים מישו?
אני הייתי הולך על תערובת של חמצן , חנקן ועשן של סיגריות.

amitor1234

New member
זה תחום בעייתי לגמרי

אני אובד עצות.
g12 זה גרין בק??
יש פה מישהו שיש לו את הקבינט של מרשל 1936 v?
אגב, ההפרש מחירים בינו לבין ה1960 A הוא של 250 שקל או משהו כזה
אז בהפרש כזה ,לא עדיף לי ללכת על הגדולה יותר?

לגבי בנייה עצמית (נגר) אני מעדיף לשלם עוד 500 שקל יותר והאיכות בנייה תהיה טובה יותר (מקצועית) ויש אחריות 5 שנים על הארגז ו 3 על הרמקול .
זה דבר לא מבוטל

George W Bush

New member
בגדול 1000 ש"ח

אבל יש מקום גם לדבר על טריידים ועוד כל מיני. מוזמן לחלוטין לבוא עם המגבר ולראות אם מתאים לך, ונדבר משם.

0546-363136
[email protected]

Katarzis

New member
זה האניברסרי. הוא חות מוצלח מההריטג', אבל

המחיר שלך הוגן ביותר.

George W Bush

New member

amitor1234

New member
לא באמת עבר לי בראש ללכת לנגר.

כמו שכתבתי מקודם. אני מעדיף לשלם 500 שקל יותר ולקבל איכות בנייה מקצועית ושיש אחריות גם על הרמקול.
כמו שרשמו כאן לפניי, מה נגר מבין בתהודה???
ועוד דבר. אני לא צריך להיות נייד. אני לא מתכוון לנגן במקומות אחרים. (בית)
יש עוד חנויות שמוכרות מרשל?? כי המחירים בחלילית די גבוהים .(למרות שיש להם שירות נהדר)

zangiamit91

New member
לי יש קבינה של jcm800 2x12

שהחלפתי את הרמקולים לV30. היו שם g12t אם אני לא טועה

לבריאות! מישו צריך להניע את גלגלי הכלכלה.

5 שנים אחריות על קופסאת עץ זה בהחלט חשוב.

( סורי על הציניות )

חתוליס

New member
היה לי את ה-1936 שעכשיו אצל עמית

לא יודע מה בער לו כ"כ להחליף ל-V30... עם כל האהבה שלי לספיקר הזה, הקבינה הזו הייתה עם G12T-75 והייתה MATCH מושלם ל-JCM800...

לגבי גודל הקאבינה - זה תלוי בצורך שלך. את הקבינה הנ"ל קניתי ב-1500 ש"ח יד שנייה כשיכולתי לקנות 1960 ב-1000 ש"ח. אבל איפה לעזאזל הייתי תוקע 4X12 בבית? ומה לגבי ניידות? לא תמיד חייבים להיות גרידיים...
אני מאד נגד ללכת לנגר. למעשה, אני מאד מופתע מכל האנשים שממליצים על זה, זה מתכון לצרות. מה נגר מבין בתהודה? מה יקרה כשתגיע הביתה ותגלה שהקאבינה מזמזמת בצורה בלתי נסבלת? האם אותו נגר ידע לספק פתרון? האם הוא ידע מלכתחילה להשתמש בחומרים הנכונים? אני בספק.

לא מבין בשביל מה להסתבך עם בנייה עצמית או בהזמנה. האפשרות הזאת היא טובה כשיש לך לך דרישה מאד ספציפית שלא מוצעת בשוק (סאונד מסוים, פונקציונאליות מסוימת). אבל ללכת מיוזמתך ולהסתבך בין מונחים, הסחבויות ודיונים סביב תוצר סופי שבמקרה הטוב יהיה זהה לאיכותו למשהו שאתה יכול למצוא במחיר דומה (+/-...) בחנות... נשמע לי כ"כ מיותר.

למעלה