מגבר jcm 800 1 watt

Katarzis

New member
בחירת מילים פוגענית

Quitty

New member
העלות היא בין שליש לרבע,

ככה, באופן כללי,
והאיכות לא נופלת במקרה הרע (נגר מחורבן ו/או קאבינט מסחרי איכותי) או עולה בהרבה על המקור במקרה של 70% מהקאבינטים או של נגר עם ציוד סביר ומעלה.

zangiamit91

New member
אני לאחרונה די פוזל ל4X12

יוצא לי לנגן על הרבה בוקסות כאלה ויש להם נפח שלא מקבלים משום בוקסא אחרת...
אבל כמובן שבסטודיו הקטן שלי לא יהיה נחמד לאוזניים...
בלי קשר, הG12T האלה מאוד מלוכלכים למארשל. לא יודע למה זה בא סטוק עם בוקסות שלהם.. הם לא רעים אבל בהחלט כמה רמות מתחת לכל סליישן\אמיננס שאפשר להציע למארשל.

אתה מדבר כנראה כאחד שמעולם לא ניסה

ואין לו את הידע הבסיסי להבין שאין צורך בידע מעבר לבסיסי כדי להכין תיבה (במיוחד כזו שהיא פתוחה מאחורה . )
החסכון בעלות הוא בערך חצי וזה עוד אחרי ששילמת שליש מהמחיר רק על הובלה. ואיזה מגוון בכלל יש בארץ? וכמה מתוך זה יש באמת במלאי מוצג? וגם אם יש כנראה תקבל את זה שבתצוגה שמי יודע מה עבר עליו .

אתה מציג נקודות של חוסר שביעות רצון לאחר הקנייה כאילו זה רק למוצר שהוא קאסטום מייד.
אתה הולך להסחב בין כמה חנויות עם המגבר , הפדאלים והגיטרה כדי לבדוק תיבות? ומה אם יש זמזום בתיבה מוכנה - החנות בטח שלא תוכל לפתור את זה ואז תיאלץ להמתין בסבלנות לאוניה שתצא בסוף דצמבר רק כדי לשמוע שבפברואר התיבה "תקועה במכס".
ועוד משו - גם אם נניח ותהיה מרוצה עם כל הציוד שלך מהסאונד שבחנות - בבית בכל מקרה זה יישמע אחרת בגלל התכונות האקוסטיות של החדר.

Katarzis

New member
ומה עם להדביק את הטולקס?

ברור לך שזו לא עבודה של חובבן? אלא אם כן אתה חוראני ולא אכפת לך מכל מיני קימוטים.

קיצר, כל כך הרבה כאב ראש, קניית חלקים, לבדוק מה יתאים למה, המתנות, הליכה לדואר, התכתבויות עם מוכרים, שלא לדבר על זה שאין לך מושג בכלל איך זה נשמע. וכל זה בשביל מה? יש גבול לכל קמצנות.

זהו שלי לפחות זה לא כאב ראש

זה חלק מעניין וחלק מהלמידה שלי תוך כדי תנועה.
אני אישית לא הולך לצפות את זה בטולקס , אף פעם לא הבנתי למה בכלל עושים את זה.
זה גם התחושה שאתה עשית בעצמיך , עצם העובדה שעשית את זה לי אישית כבר מביאה סיפוק. אחרי שבניתי רמקולים מדפיים שהם פי כמה יותר מסובכים , אני חושב שאוכל להסתדר עם "בוקסא".
חוץ מזה איזה אלטרנטיבה יש בארץ?
לקפוץ לחנות כלשהיא ולהגיד : שלום אני אשמח לשמוע כמה רמקולים של אמיננס ושילוב שלהם בתיבה של 2X12 ומולם להשוות לסליישן .

( אגב לא יודע איך המושג קמצנות בכלל השתרבב להודעה שלך )

Katarzis

New member
המושג השתרבב בגלל הטיעונים הראשונים שלך

שהיו לגבי עלויות נטו.
אם היית מביא את הטענות האלה קודם לא הייתי מגיב כך.

למעלה