אני מבינה מהר כשמסבירים לי לאט ../images/Emo6.gif
מהחלונות יראו את הקיר שממול לחצר האנגלית, אם הבנתי נכון. אם אני צודקת, זה לא ממש נוף יפה שצריך להקדיש לו כ"כ הרבה חלונות מעוצבים... מחלונות קומה שניה יראו את הבית/גג של השכן במרחק מטר-שניים? משהו פה לא מסתדר לי טוב... זה אולי מגרש 4 משפחתי שאתם מנסים להתנתק מהשכן השלישי? הרי כך תרגישו אותו הרבה-הרבה יותר... למה לעשות את זה??? מספר המדרגות זה ה 00 של הבית. כמובן שהוא בשלב התכנון הראשוני, בהחלט לא משהו שאפשר לתקן בעתיד, ובטח לא משהו שהחשיבות שלו פחותה. גם לא מה שתראו מהחלונות בבית. זה הרי מה שמבדיל בין מגרשים בהפרש של מאות אלפי דולרים... אני מנסה להסביר שוב לגבי השביל: אם בחזית תהיה צמחיה, היא תשאר באותה כמות אם השביל יזוז ימינה או שמאלה, זה ברור, כי יהיה אותו שטח קרקע, אבל, אם אתה הולך בשביל שמצד ימין יש לך חומה של השכן, אתה מרגיש פחות גינה, למרות שיש לך עוד מטר שלם ברוחב לשמאלך. הגינה הרבה יותר אפקטיבית אם אתה הולך בתוכה, מוקף בה, משני הצדדים, ולא רק "לראותה מרחוק בלבד". בנוסף לכך, שביל שהולך בקו ישר אל דלת הכניסה לא נותן הרגשה נעימה. הטיה קטנה וכבר הכל נראה ו"מרגיש" יותר טוב. אם לא הבנת, כנראה שאני מסוגלת להסביר טוב יותר רק בשרטוט או ציור. Sorry. אני מקווה שהצלחתי להסביר קצת יותר בהצלחה למה צריך מתכנן נוף בשלב התכנון.