מבקש את דעתכם

למשמיצי דרול

חברה- לא שכחתם משהו? מישהו שמע כאן על COMPASSION? וההתנצחויות- מי חכם יותר ומי מבין יותר- בשביל מה באמת זה טוב??? וכמו שנאמר כאן- לא זוכרת ע"י מי- כל מעשה או כל מחשבה חוזרים בסוף...

danigl

New member
COMPASSION - יופי!! לא למתחזים

דאראמסאלה היקר יש אחד בפורום הזה, שמנסה כל הזמן, non stop, להראות עד כמה הוא גדול וענק. עם זה, לרוב משתתפי הפורום אין בעייה. יש אנשים שהאגו שלהם כזה. יכול להיות שהוא באמת אישיות יוצאת דופן בגודלה. כבר ציינתי בעבר, יכול להיות שבעשרות או אולי מאות מדיטציות הוא מומחה ברמה בינלאומית, יכול להיות שהוא גדול כמו מגדלי התאומים (אופס!!!!). ההתנצחות (???!!!) שלי איתו, ולעיתים של הארי, היא רק בנושא אחד. בנושא בו הוא לא מבין דבר וחצי דבר. בנושא המדיטציה הטרנסנדנטלית. זהו נושא שאותו הוא לא מבין כלל. יש לו כמה דעות על TM שהן שגויות לחלוטין, והוא חוזר עליהן שוב ושוב ללא הרף. שיעשיר את כל משתתפי הפורום בידע הרב שאולי יש לו בהמון מדיטציות. שלא ידבר על TM כי כל מה שהוא כותב בנדון (ושוב, אני מדבר רק על TM) זו שטות ובערות מוחלטת. תגיד דאראמסאלה, למעט הניסיון (המאוד לא מוצלח), לחמם את הפורום בנושא הזה, אולי יש לו המון מה לומר, בכל נושא אחר בעולם. שיתמקד במה שהוא חושב שהוא מבין בו. זה ממש פאטתי לקרוא את ההערות שלו בנושא TM. אם היתה דרך להיות כל הזמן בראש העמוד, הייתי אולי כותב אזהרה חד-פעמית למשתתפי הפורום: בנושא TM האדם הוא מתחזה. ואז לא היה שום צורך בתגובה נקודתית. יש אנשים, שבתום לב, עלולים להתייחס לדברים הללו ברצינות. חבל שיקבלו מושג שגוי לחלוטין על משהו שהוא כל כך עדיף על כל מדיטציה שהיא (בדוק מדעית!!!), כל הרפייה, כל טכניקה רוחנית, רק בגלל בערות של אדם אחד. אתה צודק, יש צורך להראות חמלה לכל אדם. לאדם עצמו כן, לרעל שהוא מנסה לפזר - לזה אין שום חמלה. הרבה אושר, חמלה, וידידות דניאל

drall

New member
הסימפטום לבעיה שלך , דני

הוא שאתה מעולם לא הבנת ולו גם חצי משפט שאמרתי על המ"ט . באמת שלא הבנת אז אני לא רואה על סמך מה אתה טוען שאני טועה , אחרי הכל , אין לך מושג מה אמרתי. נכון , לא עשיתי את קורס "המורים למ"ט" וגם לא נראה לי שתהיה לי סיבה מתקבלת על הדעת לעשות אותו , אבל זה עדיין לא אומר כלום. לא צריך להיות לטאה כדי לדעת זאולוגיה ולא צריך להיות רוצח כדי לשמש כשופט ,בלש או קרימינולוג. אולי בעולם האידיאלי שמתכנן לנו המהרישי , יהיו מופקדים על שמירת החוק רק שודדים , אנסים ושאר עבריינים מועדים , אבל ברוב מדינות העולם , אנחנו רחוקים מאוד מהמצב הזה. גם לא צריך להיות תרנגולת כדי לדעת מתי ביצה מסריחה, ברוך השם הטבע סיפק לנו חוש ריח בעיקר לצורכים כאלו. לגבי טכניקות מדיטציה על כל סוגיהן , יש מספר אינדיקציות כדי לאבחן מתי טכניקה היא מוצלחת , מתי היא בינונית ומתי היא ממש כישלון חרוץ. בשביל זה צריך לפתח רגישות מסויימת וזה לא סיפור גדול. יש כאן אנשים שנמצאים בתחום רק כמה חודשים והם יגידו על המ"ט בדיוק מה שאני אומר עליה. אתה יכול להמשיך להוציא את התיסכולים שלך עלי , זה באמת לא חדש , לפניך היו מלא ואחריך מן הסתם יהיו עוד רבים. אתה לא יותר מאפיזודה. אבל בשביל מה לך? תלמידים אתה לא תמצא כאן. או לכל הפחות , אנשים שנמצאים בפורום הזה רחוקים מאוד מלהיות קהל היעד שלך. מבחינתי , המ"ט וכל מה שקשור אליה , הוא עניין שולי לחלוטין וחסר כל חשיבות. יש הרבה נושאים חשובים הרבה יותר שהייתי מעדיף לעסוק בהם. דרול

drall

New member
לא רוצה להתעסק במ"ט

מה לי ולכל מחקריה ? מצד שני אם אתה פוצח כאן בפירסומת בוטה ומופרכת בסגנון "מ"ט היא הרולס רויס של המדיטציות" בעוד שמעודך לא ניסית שום טכניקה אחרת אל תתפלא אם תותקף. ואתה יודע מה? יש כאן מספיק אנשים אינטלגנטים שיוכלו להבהיר לך עד כמה הגישה הממוסחרת משולחת הרסן שלך מקומה "במכרז הבטוח" ד'רול

hary_i

New member
גישה ממוסחרת ושלוחת רסן?

האם רק בגלל שהמדיטציה הטרנסנדנטלית גובה כסף עבור הלימוד היא הופכת למיסחרית? האם אי אפשר לומר על כל "שיטות המדיטציה" שאתה מציג כאן שהן גישה מסחרית שלוחת רסן? ההכפשות חסרות הטעם החוזרות ונשנות על טכניקה לגיטימית ולא סתם לגיטימית אלא טכניקה שהוכחה זה מכבר מתחילות לעבור כל גבול ולכן אני מזהיר אותך פעם נוספת, אם לא תחדול מההשמצות חסרות הטעם על הטכניקה הזו אחסום אותך אחת ולתמיד. וכן מ"ט היא הרולס רויס ולמה? 1. היא נותנת ביצועים כמו רולס-רויס 2. הטיפולים הם לכל החיים 3. היא עולה הרבה יחסית לאחרות בערך כמו רולס-רויס יחסית למכונית רגילה

chataka

New member
הארי

אני לא מגיבה יותר לענייני ארגון מ"ט. לעניין הניהול שלך- יש לי דבר ביקורת, מקווה שתקבל אותה באופן קונסטרוקטיבי. אתה מנהל די פאסיבי בד"כ. בעיניי זה דווקא בסדר גמור, כי זה שומר על האוטוריטה שלך במצב מרוסן. אמנם אתה ממעט בעשייה שיכולה להחשב כפעולה שמטפחת או מעודדת או משקה את הקהילה הזו. אבל זה בסדר, הקהילה מתפתחת ומתארגנת בעצמה ללא ניהול מכוון וגלוי, יש בזה נקודות יתרון גדולות. מצד שני אתה עושה שימוש אישי ואינטרסנטי בפורום כדי לקדם את מטרותיך האישיות. רוב הזמן אתה לא עושה שום דבר חוץ מלומר את דעתך האישית על מ"ט, כל עוד זה לא מאיים על זכות ההתבטאות של כל השאר זה נשאר בגדר באנר מציק שבקלות לומדים להתעלם ממנו, אבל בפעמים הבודדות שאתה מנסה להפעיל את האוטוריטה שלך, כל נקודות החולשה שלך כמנהל צצות. לדעתי מנהלי קהילות, מודורטורים, צריכים להיות אחד משני טיפוסים עקרוניים- או janitors, שרתים, שעושים סדר ניקיון ועבודות שירות טכניות כלליות. או אנשים בעלי ידע רחב בתחום, שהמאפיין העיקרי שלהם הוא פתיחות וסובלנות ושיקול דעת ממורכז ויציב. רק כך יש סיכוי שיוכלו לשמר סביבה בה מותר לכוווולם להתקיים. במיוחד לאלו ששונים מהם. האיום שלך על דרול הוא מגוחך. אני לא ממש חשה שום צורך לעמוד ולהגן עליו אישית, אלוהים בירך את דרול בחתיכת פה בלי עין הרע. אני כן חשה צורך להזכיר לך את תפקידך כאן כמנהל קהילה, ואת אופי השרות שאני, כמשתתפת בקהילה מצפה שתתיתן ואת זכותם של כולם להתבטא, גם אם הם יוצאים נגד ציפור נפשך. בקיצור- תרגיע. אם תנופף יותר מדי באוטוריטה שניתנה לך כאן היא עשויה להתעופף לידיים אחרות.

danigl

New member
הפעם אני אגיב

chataka יקרה לא אני ואני מניח שגם לא הארי, אוהבים הכפשות והשמצות. עברי בבקשה על כל הפורום, גם על הארכיון, וראי שהארי מתייחס לדרול אך ורק כשדרול פותח פה על TM. ופתיחת פה זו אין לה שום שחר ושום בסיס. דרול מכיר TM כמו שתלמיד כתה א' מכיר את מורכבות מערכת החינוך. למה הארי (או גם אני) מגיבים בצורה כל כך חריפה? כשאני קורא היום בעיתון את האדון בוש אומר שאחרי עיראק תורה של איראן, כשאני שומע אותו אומר לפני כמה ימים שאם עיראק תתקוף בנשק כימי, הבריון של העולם יפעיל כנגדה נשק גרעיני. אותי זה מפחיד. כשאני שומע את אסד מסוריה מדבר על כך שצריך לעשות ג'יהאד כלל אסלמי (כל האיסלם נגד האוכלוסייה 'הלבנה' בעולם,) אני לא מסוגל לשבת בשקט ולטמון את ראשי בחול. לפני הרבה שנים אמר איינשטיין שהוא איננו יודע באיזה נשק ישתמשו במלחמת העולם השלישית. מה שבטוח שכשיילחמו לאחר מכן, זה יהיה באבנים ובמקלות. אם אותך מלחמת העולם השלישית איננה מרתיעה, צר לי מאוד. מיליוני הרוגים ומאות מיליוני פליטים, אותי זה ממש לא יכול להותיר בלי מעשה. כי הפתרון הוא כל כך פשוט. כדי לחסל מלחמות וטרור, לא יעזרו לא שיחות שלום או חוזי שלום, לא מלחמות, לא סגר, לא כתר, לא גדרות, לא עצירת מבוקשים או שחרור מבוקשים, לא תמיכה כלכלית, לא הריסת בתים או אטימתם. כל אלו מעולם לא פעלו. מה הסבירות שהם 'פתאום' הם יתחילו לפעול עכשיו? הדרך שפועלת (בדוק מדעית), שיכולה לחסל טרור, מלחמות ואלימות היא הורדת המתח הקולקטיבי בעולם והעלאת רמת התודעה של העולם. עולם שמורכב מבני אדם מתוחים – זהו עולם מתוח, עולם של אלימות, עולם של מלחמות. ראינו שאת זה, רק המדיטציה הטרנסנדנטלית, יכולה לעשות בצורה היעילה ביותר. לקוות לשלום, להתפלל לשלום, לייחל לשלום, לנסות להפיץ שלום ואור, עד כה לא ראינו שזה עובד בצורה מספקת. כל מי שרוצה שלום ועושה משהו בכיוון,מתפלל, מקווה וכו', יבורך הוא ויבורכו מעשיו. זה לא אומר שמעשים אלו יצליחו. הדרך היחידה שיכולה לחסל (שוב, מוכחת מדעית בלמעלה מ – 50 מוקדי אלימות בעולם, כולל ישראל) מלחמות וטרור היא תרגול, בקבוצות גדולות, של המדיטציה הטרנסנדנטלית ושל הטכניקות המתקדמות שלה, טכניקות הסידהי - כולל התעופה היוגית. קבוצות של 40,000 בהודו. 8,000 בארה"ב, 8,000 באירופה והקמת 3,000 'היכלי שלום' בערים הגדולות בעולם, בהם יתרגלו כ – 100 – 200 איש ואישה (לפי גודל העיר.) אבל מה? הפרויקטים האלה עולים הרבה מאוד כסף. לפני קצת יותר משנה וחצי פנה מהרישי, במסיבת עיתונאים מאוד גדולה, אל מנהיגי העולם, ואל עשירי העולם להרים תרומה שתהפוך את העולם לעולם של שלום. התגובה הייתה אפסית. למה? ברור!! האם ארה"ב מעוניינת בשלום? ודאי שלא. אם יהיה שלום, למי היא תמכור את הנשק החדיש ביותר שלה, שכעת בדיוק היא מראה לכל העולם ולאשתו, עד כמה הוא יעיל. זה בא אלינו (אל מי שאין לו ערוץ מהרישי בטלויזיה), לתוך הסלון. יצרני סיגריות וראשי קרטלי הסמים, למי הם ימכרו את הרעל שלהם, כשהעולם יהיה גן-עדן עלי אדמות? כך לגבי אלו שמתעשרים על גב העוני, החולי, האלימות והפשע. וכך, גם (ושוב, אני חושב שגם דעתו של הארי) מנסה לעשות דרול. אולי זו הדרך שלו לנסות ולהרוס את האינסטלציה על ידי הרס העולם כולו. לא יהיה עולם, לא תהיה אינסטלציה. אגב, אפשר לממן פרויקט שלום שכזה, עד סוף הדורות, בסכום שהוא קטן מחצי המחיר של 'הפצצות החכמות' שהטילה ארה"ב על עיראק ביום הראשון למלחמה. כשאני רואה מישהו שמנסה, מתוך בערות מוחלטת בנושא, לטרפד את המדיטציה הטרנסנדנטלית, את הסיכוי לשלום אמיתי ובר-קיימא, אני אגיב. כשלהארי, כמנהל הלגיטימי של הפורום הזה, יש היכולת לנטרל רעל שכזה, הוא, ורק הוא, יוכל לעשות את ההחלטה הזו. אז כתבו שאני כועס, שהארי מעוצבן. זה רחוק מזה. אני רוצה (ושוב, עד כמה שאני מכיר את הארי, גם הוא מאוד רוצה) שאת הדבר היחיד שיכול להבטיח שיהיה לנו עולם גם בשנה הבאה, גם בעוד 10 שנים וגם בעוד אלפי ואלפי שנים, אף אחד, בבערות שלו, לא ינסה להכפיש. לא סתם עולם – גן-עדן עלי אדמות. את המיסיונריות הזו אני, לפחות, אמשיך לנסות להפיץ, בכל דרך ובכל צורה שהן חוקיות ולגטימיות. יום יפה ונהדר דניאל

hary_i

New member
התגובה שלי

גם את הצטרפת למעגל האנטי? אכן אני מגיב רק כאשר מדברים שטויות בגלוי. מספר פעמים כבר אמרתי שאני שמח שדרול כאן אבל כאשר הוא מדבר שטויות שטויות שגובלות בהטעייה מכוונת של ציבור הקוראים, תוך הכפשה ישירה של האגודה הבינלאומית למדטיציה והטכניקה עצמה, את זה לא אסבול. ברצוני להזכיר לך פעם נוספת כמו לכל חברי הפורום אני אישית לא מרוויח שום טובה ישירה מזה שמישהו ילמד מדיטציה טרנסנדנטלית. דניאל גליקר כן ירוויח אני לא!!! כל העולם ירוויח אם תיהיה קבוצה של מומחים שיתרגלו את זה כמקצוע ומי שלא עושה מתרגל ירוויח יותר ממני ומדוע? כי לי כבר יש את זה ואני נהנה מזה מדי יום. אבל אלו שאין להם את מה שאני מרגיש, יתחילו להרגיש את זה בזכות הקבוצה הגדולה שתתרגל עבור כולנו הם אלו שירוויחו אז היכן כאן האינטרס שלי? אני באמת באמת שלא מבין. אני את האושר שלי מצאתי אני היום, גם לאחר שנים של תרגול יום יומי סדיר לא פחתה ההתלהבות שלי כהו זה ועדיין אחרי שנים של תרגול כל פעם אחרי שאני גומר לתרגל אני אומר תודה, תודה לאלוהים שהביא אותי אל הדבר הנפלא הזה. אני מדגיש שוב, אני לא מרוויח מזה יותר ממך. אני מרוויח אך ורק מהתרגול שלי מהחזרה היום יומית על התרגול ולא רק שאני ממשיך להתלהב אני מתלהב מיום ליום יותר. לדניאל גליקר בהיותו מורה לטכניקה הזו, ניתנה היכולת והזכות להפוך רבבות אנשים למאושרים, זכות שלא ניתנה לי. גם דניאל לא עושה זאת רק מישום הרווח שלו, כן הוא מרוויח אבל אני בהכירותי איתו יודע שהיה יכול להרוויח בעבודה אחרת הרבה הרבה יותר אז מדוע הוא עושה את זה? כי כך הוא מעניק אושר לעולם זוהי שליחות!!! וכן יש לנו את היכולת ואנחנו משתמשים בה, היכולת להביא שלום לעולם על אף אנשים רעים כמו בוש!!! נכון שזה מאד קשה הבערות היא קשה!!! דווקא מפורום מדיטציה הייתי מצפה לפתיחות והבנה ומה אני מקבל בפועל? התנגדות קשה אפילו יותר מאשר אצל אנשים שמעולם לא שמעו על כך משונה, משונה מאד.

chataka

New member
תגובה

1על אינטרסנטיות- דניאל אמר- אתם מיסיונרים. אתה אולי לא מרויח כסף לכיסך אך הפורום משמש לך במה למיסיונריות. זה לא מוצא חן בעיניי, כבר אמרתי. ניחא, אני חיה עם הרבה דברים שלא מוצאים חן בעיניי. חוצמזה שאתה מסיונר מ"ט אתה גם מנהל פורום. אני מצפה שעל גבי פורום זה אתה תהיה מחוייב קודם כל לטובת הפורום (חופש הביטוי לדוגמא) ורק אח"כ לאג'נדה הפרטית שלך במסגרת עיסוקך במ"ט. ברגע שהאינטרסנטיות הזו גורמת לך לנסות להשתיק מישהו אחר, זה נהיה abuse של כוח. ודניאל- קראתי את כל הסיפור על בוש ומלחמות גרעיניות ולא הצלחתי להבין את המשל- מיהו הארי במשל שלך? הצבת מצב של מלחמה ותרופה- מ"ט כמובן. האם הטכניקה, כמו שגרירה מנהל קהילתנו הקטנה, דוגלת בהדחקה והתעלמות כדרך להתמודד עם מצבים לא נוחים?

hary_i

New member
האינטרסים שלי

כנראה שבאמת לא הבנת אותי!!! לי אין אינטרסים במסגרת המדיטציה הטרנסנדנטלית. אני האחרון שמתנגד לחופש הביטוי, האם ראית אותי אי פעם אומר שאסור להגיד משהו בפורום? כן אולי יש דבר אחד שאסור להגיד בפורום אבל זה לא רק בפורום אסור להגיד שקרים. לגבי מה שדניאל אמר, אני לא חושב שאני הייתי בתוך הסיפור הוא רק אמר לך שהאינטרס שלו הוא בראש וראשונה שלום עולמי ויש לו את הטכניקה ולכן הוא לא אוהב שמכפישים את הטכניקה. מה שקורה כאן בפורום הוא הכפשה חוזרת ונשנית של טכניקה מוכחת ואמיתית לדניאל חשוב שאנשים חדשים שאינם מכירים את זה לא יוטעו. אני עושה את הכל לטובת כולם ובאמת אולי כדאי לי להתפטר מניהול פורום כפוי טובה זה!!! אני עושה דברים למען הפורום והעולם כולו וזו אינה מליצה.

danigl

New member
תגובה לתגובה

היי chataka לא אמרתי שאנחנו מיסיונרים, אמרתי שאני מיסיונר כאן. מיסיונר השלום. מיסיונר ששונא מלחמות, שהשתתף ביותר מידי מהן. מיסיונר שמטיף שיש דרך כל כך פשוטה. דרך, שיחסית היא כל כך לא יקרה (כספית, כמובן, ללב היא יקרה לי מאוד), אבל היא כל כך יקרה לארגון כמו האגודה למדיטציה. דרך כל כך יעילה. דרך לא אלימה. ודרך כל כך נעימה להפוך, בין לילה, את העולם כולו למקום בטוח, נעים ויפהפה. שכאני רואה בן אדם, שבבערות מוחלטת בנושא TM, כל עצם קיומו בפורום הוא רק להכפיש את אותו דבר שכל כך יקר לי ולעולם כולו, לא אשב בשקט. שאי שלום דניאל

הארי ודני

שימו לב כיצד בסופו של דבר שיחקתם כמו שצריך במשחק האסוציאציות שהצעתי לכם לשחק בו לא מזמן. אז דיברנו על ערפאת והיום אנו מדברים על בוש. אז, אתה, דניאל ענית במקום הארי ברוב אדיבותך!כן,עכשו אני נזכר,אז ערפאת היה יציר האלוהים ואכן ברמה התיאורטית,מתוך הנחה שיש אלוהים הוא אכן כזה.יחד עם זאת,לא כל כך הבנתי למה המילה גורג בוש הבן מעוררת בך אנטגוניזם כזה שגורם לך לכנותו בשם בריון?ולמה הארי מכנהו בשם הנורא כל כך רע(אנשים רעים)?היכן המפגש עם התודעה הטהורה כאן?השדה המאוחד?איך עדיין מושרשת בכם כזאת יחסיות לאחר שנים רבות של תירגול מה שאתם רואים אותה כרולס רויס של המדיטציות?אכן,שאלה טובה ותשובה ככל הנראה אין(לפחות לא בתקופה הקרובה :) יתרה מזאת,כמעט היה נדמה לי דני,שאתה כועס על המנהיגים שעליהם אתה מדבר, שאתה רואה בהם יריבים למטרתך,שיש בינהם לבינך והמהארישי איזושהי יריבות וזאת אף הולכת וגוברת בגלל טיפשותם ואיוולתם,על אשר אינם מוכנים לממן את תוכניות השלום של המארישי.כל קונפליקט הנעוץ בעולם היחסי כדוגמת זה ימחיש לך יפה מאוד למה יש מלחמות בעולם.כי גם כאשר צד אחד רוצה לעצור מלחמות,הוא תמיד נתקל בצד אחר שכלאורה לא רוצה לעצור אותם ואו אז יש מלחמות חדשות מסוג אחר.והמסקנה היא,שאם אינכם יכולים לשנות באמצעות קפיצות את התודעה של השיח אחמד יאסין,ערפאת,אריאל שרון,סאדם חוסיין,אסאד ובוש,כיצד זה תוכלו לשנות את תודעת העולם הקולקטיבית?(או אולי את האנרגיות של העולם)אכן שאלה טובה.אבל גם זה בסדר.האמן לי שהתמימות שלכם אינה מטרידה.כבר נתקלנו בדומה לה בעבר,כאשר ערב רב של חסידים שוטים ראו ברבי מלובביץ את המלך המשיח.אבל הוא בסוף לא בא. גם המארישי לא יביא שלום,אין לי צל של ספק בנדון,כי המהארישי איננו המשיח.איננו יכול להיות המשיח.אף אדם אינו יכול לעשות בשביל אדם אחר את העבודה ואף אדם אחר לא יגיע אל העבודה אלא אם כן יהיה מוכן לקלוט את הידע ולעמוד במשימות העצומות והכבירות של העבודה על עצמו. אבל כנראה שקעתם בעודף הזדהות ען הכאריזמטיות של המארישי.אתם עצמם נמצאים כנראה בהשאה לא קטנה(אבל על זה בעצם כבר דיברנו) תמיד תמצאו סיבות(גם לאחר מותו)מדוע הפרוייקטים הללו שלו לא מצליחים כפי ששיערתם ותמיד יהיו אלו האנשים האחרים,"הקטנים",הדרוליים מצד אחד והבושיים והסדאמים והאראיל שרונים מצד שני שיתקעו לכם את הטריז בגלגלים. וברור לי לחלוטין שתצליחו להסביר לי עכשיו מודע אני כל כך טועה ומדוע אתם כל כך צודקים,אבל אז שוב יש כאן יחסיות.:) אם האנרגיות שאתם מייצרים בתרגולות שלכם הם כל כך טובות,אז למה לכם לדאוג לדברים שאומר דרול?הן אתם עצמם הודיתם שהוא עושה לכם שירות פרסומת ממש טוב?הלא כן?בסופו של דבר אנרגית התרגולות,שאמרת בעבר שאף תועיל לי,תועיל גם לדרול. אז באמת,אני מבקש ממכם,חידלו מהטפות המוסר.הם לא מתאימות למתודה שלכם. יש אנשים שהמתדוה שלהם היא הטפות מוסר.אבל המתודה שלכ שונה. התאימו את עצמכם אליה!אולי תזכו בקצת יותר אמינות,אם בכלל. והארי ידידי,אולי בהחלט הגיע השעה להפסיק לאיים וגם לעשות? אז אחת מן השניים,או שתחסום את דרול ואת צטקה ואותי ועוד רבים אחרים או שתתפטר כפי שאיימת מפורום "כפוי טובה" זה!מה אתה אומר? ושלא תחשוב שיש לי משהו נגדך,נהפוכו.איני נגד אף אחד.תמיד אשמח לראות אותך כאן בעתיד כמששתף מן המניין.אני מוצא אותך מאוד משעשע ולשבת איתך לכוס קפה נראה לי כעניין ממש נחמד.אז מה אתה אומר? :) עוד חזון למועד. :) מוטי.

hary_i

New member
שוב הודעה ארוכה...

ניסיתי להבין אותה לעומק אבל באמת שלא הבנתי כיצד הגעת למסכנה שאיננו יכולים להביא את השלום? אנחנו יכולים בהחלט להביא את השלום דבר זה כבר הוכח בעשרות דוגמאות ועשרות מחקרים מדעיים. לגבי העולם היחסי מול המוחלט, אנחנו חיים בעולם היחסי לנו (לי ולכל מי שמתרגל את המדיטציה הטרנסנדנטלית) יש את הפריוילגיה לחוות את המוחלט כל יום אבל זה עדיין אינו אומר שאנחנו בורחים מהעולם היחסי, נהפוך הוא אנחנו חיים בו כמו כולם. רבים ניסו לומר לי שבעצם העובדה שאני מתרגל מדיטציה אני בורח מהעולם אז לא, אני לא בורח מהעולם אני חי בעולם היחסי אבל לי יש פריוילגיה שאשמח שגם אחרים יהיו בעלי אותה פריוילגיה לחוות את המוחלט ולחיות 200% של חיים, 100% של יחסי ואני מדגיש 100% של יחסי וגם 100% של המוחלט. אז, בוש קיים, לצערו של העולם, גם עראפת קיים וגם לצערם של הרבה מאד אנשים בעיקר יהודים במדינת ישראל אבל לדעתי גם בני עמו. נכון שניהם יצירים של אותו אל וחבל שבתירוצים של רצון האל הם יוצאים למלחמות חסרות שחר ביצירי האל האחרים. שים לב שאנחנו לא באים סתם ואומרים אנחנו חכמים וכולם טפשים אנחנו באים עם סוללה של דוגמאות ומחקרים מדעיים ואומרים בואו תראו תנסו, זה לא יקר זה עולה הרבה הרבה פחות מאשר עשרות מלירדי הדולרים שעולה המלחמה חסרת הטעם בעיראק. זה לא שאנחנו טוענים שמהרישי הוא המשיח, הוא לא, מהרישי הוא אדם חכם שהביא לנו טכנולוגיה שקיימת כבר אלפי שנים. מהרישי הוא אדם כמו כולנו שחי בעולם ורואה את הסבל ורוצה למנוע אותו ויש לו את הדרך אז למה לא. ואגב לגבי כוס קפה, תפנה אלי במסרים אשמח מאד.

zambooky1

New member
לדני והארי

אני לא בטוח שאני מייצג עוד אנשים שה TM יקרה לליבם..אבל בחייאת רבאק תפסיקו כבר ליצור למ"ט שם כל כך רע. אתם פשוט נשמעים כל כך לא טוב ונראים כל כך פאתטיים שאם לא הייתי מכיר מ"ט לעומק הייתי נישבע שלא אתקרב לטכניקה זו עקב ההתנהלות שלכם כאן ובעולם היחסי. הארי אין לך מושג ירוק בשום נושא חוץ מלמלמל את מה ששמעת בהרצאות ועל פי הלוגיקה שלך עשוי להיות שאתה הוא זה שמדבר שטויות ואתה ודני צריכים לעוף מכאן. ודני, לא מכובד שהתעלמת משאלותי על מובהקות המחקרים ומכך שאתם רק מדברים על שלום ולא עושים כלום. אבל בואו נעזוב את זה. פשוט תתנהלו כמו בני אדם. זה הכל. כמו בני אדם. תנו כבוד לאחר. תבינו שעשוי להיות שגם אתם טועים או לחילופין שזה לא ממש חשוב מי טועה. ולבסוף ..בשם מישהו שמעריך מ"ט אני מתחנן שתפסיקו עם הליצנות הזאת.

danigl

New member
אם התעלמתי, אני מבקש סליחה

zambooky1 יקירי לא זכור לי שהיתה איזו שאלה שהיא שנשאלתי, ולא עניתי. אם כן, ראה למעלה, אני מתנצל. אנא חזור על שאלתך, כדי שאוכל להתייחס אליה. כל טוב דניאל

chataka

New member
:) ../images/Emo96.gif

מוטי, נראה לי שאני היחידה פה בפורום שעוד לא הזמנת לכוס קפה :))))) קדם סופ"ש שמח צ'אטאקה

hary_i

New member
כוס קפה

אז אולי תצטרפי כאשר הוא יזמין אותי
(עוד לא קיבלתי ממנו מסר)

אני כזה איטי שזה משהו. :)

שלחתי לך מסר.טובים השניים מן האחד והקשר המשולש לא במהרה ינתק. אז גם צטקה מוזמנת.ואולי נפעיל לחץ חברתי גם על יאגה וגם הוא יבוא. ואם יאגה יבוא נוכל להזמין גם את אולי שממזמן לא ראיתי. ואז אולי בכלל נעשה פגישת פורום קטנה וגם בארס יוכל לבוא(אם ירצה) וגם אתה דניאל מוזמן.אני מוכן לפגוש גם בך בכל מקום,חוץ מבהרצאות מבוא. ערב טוב לכולם. :) מוטי.

למעלה