הפעם אני אגיב
chataka יקרה לא אני ואני מניח שגם לא הארי, אוהבים הכפשות והשמצות. עברי בבקשה על כל הפורום, גם על הארכיון, וראי שהארי מתייחס לדרול אך ורק כשדרול פותח פה על TM. ופתיחת פה זו אין לה שום שחר ושום בסיס. דרול מכיר TM כמו שתלמיד כתה א' מכיר את מורכבות מערכת החינוך. למה הארי (או גם אני) מגיבים בצורה כל כך חריפה? כשאני קורא היום בעיתון את האדון בוש אומר שאחרי עיראק תורה של איראן, כשאני שומע אותו אומר לפני כמה ימים שאם עיראק תתקוף בנשק כימי, הבריון של העולם יפעיל כנגדה נשק גרעיני. אותי זה מפחיד. כשאני שומע את אסד מסוריה מדבר על כך שצריך לעשות ג'יהאד כלל אסלמי (כל האיסלם נגד האוכלוסייה 'הלבנה' בעולם,) אני לא מסוגל לשבת בשקט ולטמון את ראשי בחול. לפני הרבה שנים אמר איינשטיין שהוא איננו יודע באיזה נשק ישתמשו במלחמת העולם השלישית. מה שבטוח שכשיילחמו לאחר מכן, זה יהיה באבנים ובמקלות. אם אותך מלחמת העולם השלישית איננה מרתיעה, צר לי מאוד. מיליוני הרוגים ומאות מיליוני פליטים, אותי זה ממש לא יכול להותיר בלי מעשה. כי הפתרון הוא כל כך פשוט. כדי לחסל מלחמות וטרור, לא יעזרו לא שיחות שלום או חוזי שלום, לא מלחמות, לא סגר, לא כתר, לא גדרות, לא עצירת מבוקשים או שחרור מבוקשים, לא תמיכה כלכלית, לא הריסת בתים או אטימתם. כל אלו מעולם לא פעלו. מה הסבירות שהם 'פתאום' הם יתחילו לפעול עכשיו? הדרך שפועלת (בדוק מדעית), שיכולה לחסל טרור, מלחמות ואלימות היא הורדת המתח הקולקטיבי בעולם והעלאת רמת התודעה של העולם. עולם שמורכב מבני אדם מתוחים – זהו עולם מתוח, עולם של אלימות, עולם של מלחמות. ראינו שאת זה, רק המדיטציה הטרנסנדנטלית, יכולה לעשות בצורה היעילה ביותר. לקוות לשלום, להתפלל לשלום, לייחל לשלום, לנסות להפיץ שלום ואור, עד כה לא ראינו שזה עובד בצורה מספקת. כל מי שרוצה שלום ועושה משהו בכיוון,מתפלל, מקווה וכו', יבורך הוא ויבורכו מעשיו. זה לא אומר שמעשים אלו יצליחו. הדרך היחידה שיכולה לחסל (שוב, מוכחת מדעית בלמעלה מ – 50 מוקדי אלימות בעולם, כולל ישראל) מלחמות וטרור היא תרגול, בקבוצות גדולות, של המדיטציה הטרנסנדנטלית ושל הטכניקות המתקדמות שלה, טכניקות הסידהי - כולל התעופה היוגית. קבוצות של 40,000 בהודו. 8,000 בארה"ב, 8,000 באירופה והקמת 3,000 'היכלי שלום' בערים הגדולות בעולם, בהם יתרגלו כ – 100 – 200 איש ואישה (לפי גודל העיר.) אבל מה? הפרויקטים האלה עולים הרבה מאוד כסף. לפני קצת יותר משנה וחצי פנה מהרישי, במסיבת עיתונאים מאוד גדולה, אל מנהיגי העולם, ואל עשירי העולם להרים תרומה שתהפוך את העולם לעולם של שלום. התגובה הייתה אפסית. למה? ברור!! האם ארה"ב מעוניינת בשלום? ודאי שלא. אם יהיה שלום, למי היא תמכור את הנשק החדיש ביותר שלה, שכעת בדיוק היא מראה לכל העולם ולאשתו, עד כמה הוא יעיל. זה בא אלינו (אל מי שאין לו ערוץ מהרישי בטלויזיה), לתוך הסלון. יצרני סיגריות וראשי קרטלי הסמים, למי הם ימכרו את הרעל שלהם, כשהעולם יהיה גן-עדן עלי אדמות? כך לגבי אלו שמתעשרים על גב העוני, החולי, האלימות והפשע. וכך, גם (ושוב, אני חושב שגם דעתו של הארי) מנסה לעשות דרול. אולי זו הדרך שלו לנסות ולהרוס את האינסטלציה על ידי הרס העולם כולו. לא יהיה עולם, לא תהיה אינסטלציה. אגב, אפשר לממן פרויקט שלום שכזה, עד סוף הדורות, בסכום שהוא קטן מחצי המחיר של 'הפצצות החכמות' שהטילה ארה"ב על עיראק ביום הראשון למלחמה. כשאני רואה מישהו שמנסה, מתוך בערות מוחלטת בנושא, לטרפד את המדיטציה הטרנסנדנטלית, את הסיכוי לשלום אמיתי ובר-קיימא, אני אגיב. כשלהארי, כמנהל הלגיטימי של הפורום הזה, יש היכולת לנטרל רעל שכזה, הוא, ורק הוא, יוכל לעשות את ההחלטה הזו. אז כתבו שאני כועס, שהארי מעוצבן. זה רחוק מזה. אני רוצה (ושוב, עד כמה שאני מכיר את הארי, גם הוא מאוד רוצה) שאת הדבר היחיד שיכול להבטיח שיהיה לנו עולם גם בשנה הבאה, גם בעוד 10 שנים וגם בעוד אלפי ואלפי שנים, אף אחד, בבערות שלו, לא ינסה להכפיש. לא סתם עולם – גן-עדן עלי אדמות. את המיסיונריות הזו אני, לפחות, אמשיך לנסות להפיץ, בכל דרך ובכל צורה שהן חוקיות ולגטימיות. יום יפה ונהדר דניאל