יש הבדל בין היחסי והמוחלט
מוטי היקר יש יחסי ויש מוחלט. למעשה, יש רק מוחלט. היחסי הוא השלייה. אבל, בעולם היחסי, כשאנחנו נכנסים עם הראש בקיר – זה כואב. החיים הם לא אסוציאציה. נכון, גם עראפת, גם בוש ואפילו היטלר, כולם ברואי אלוהים. יתרה מזה: לפי תגליתו של פרופסור טוני נאדר,MD, PhD. שגילה שמערכת העצבים האנושית היא העתק מדויק של הוודות, וגם העתק מדויק של כל היקום. החלוקה לאיברים, אברי משנה, ומשנה לאלו, מחולקים בחלוקה מדויקת בצורה מדהימה לתבנית הוודות ולמבנה היקום. לא רק המספרים של כל חלוקה ותת-חלוקה, אלא גם הפונקציה שהם משמשות. כל אחד מאיתנו הוא וודה. ידע שלם. בכל דת או מסורת, החטא הגדול ביותר הוא להרוג. כל מי שרוצח, כל דת וכל תרבות, מטילה עליו את העונשים הגדולים ביותר. אבל, אם הוא חייל, הוא מקבל על כך מדליה! איזה אבסורד. להרוג, גם בשם החופש, גם בשם התרבות גם בשם הדת (ג'האד, מסעי צלב, הרג העמלק) אפילו אדם אחד – אתה הורג וודה. אתה הורג שלמות. אתה הורג את עצמך. כולנו, גם בוש, גם עראפת וגם בלייר, הם וודה מושלמת. גם הנוראים בשדים הם ברואי אלוהים וודה מושלמת. הסטרס שלהם, המתח שלהם, זה לא וודה. זה משהו שהם גרמו לעצמם. בוש הראה לנו שהוא עושה מה בראש שלו. לא איכפת לו מועצת האו"ם. לא אכפת לו דעת הקהל. לא אכפת לו שרוב העולם הנאור מתנגד לזוועות שהוא עושה. הוא יעשה מה שהוא רוצה כדי למכור את הנשק שלו ולעשות מיליונים. היום זה נראה אולי לא הגיוני (ארה"ב היא הידידה הטובה ביותר שלנו.) אבל יכול להיות, והיום איננו רחוק שבוש יאמר: או שאתם מפנים את כל ההתנחלויות, ומחזירים את כל הפליטים של 1948, ומחזירים את רמת הגולן, או שאני הולך להכניס לאימ'אמא שלכם. אני לא נכנס לזה באופן אישי – צודק או לא, אני פשוט מניח שאף אחת ממשלות ישראל לא תסכים לזה. הפצצות הנוראיות שנופלות כעת בעיראק, עלולות ליפול גם על תל-אביב. לזה התכוונתי 'הבריון' של העולם. הוא הילד החזק בכתה, הוא יעשה מה שרק מתחשק לו ואף אחד לא יפצה פה ולא יצפצף, אחרת הוא יחטוף. אני לא כועס על אף אחד. אבל, בלי ספק, הם מתנהגים בצורה, סליחה על הביטוי, מטומטמת. לגבי הבאת השלום על ידי מהרישי, הבטחתי כבר בעבר ואני מבטיח שוב, עוד במהלך שנה זו – 2003, כולנו, גם אתה מוטי, גם דרול וגם צ'טאקה, גם אני וגם הארי, נראה כבר את הסימנים הראשונים לא רק של שלום עולמי, אלא גם להפיכתו של העולם כולו לגן-עדן עלי אדמות. אני מזמין אותך, ב-31/12 (כנראה שזה יקרה עוד קודם) לראות איתי אם לא צדקתי. את זה יכולה לעשות רק המדיטציה הטרנסנדנטלית. את זה יכולות לעשות רק קבוצות של אלפים רבים שמתרגלים ביחד את התעופה היוגית של מהרישי. זה יקרה עוד השנה. לגבי דרול. אין לי שום בעיה עם דרול, עד שהוא פותח פה לגבי TM, כי בזה הוא לא מבין דבר וחצי דבר. כשהוא מפתח תיאוריות על גבי תיאוריות על כל נושא שהוא בעולם, מעולם לא ביקרתי אותו וכן גם הארי. כשהוא מתיימר להבין משהו ב-TM הוא חוטא ומחטיא. מאוד אהבתי את ברכותיו לשנה טובה אז שנה טובה גם לך דניאל