או קיי בואי נתחיל
אופנוע 2 פעימות, חזק (בקטגוריות הללו) אמין, זול לתחזוקה,רוב הטיפולים ניתן לעשות לבד,רוב החלקים פשוט כמעט ולא מתבלים. לי יש אופנוע כזה כבר 4 שנים ומעטות הפעמים שהגעתי איתו למוסך, האופנוע היה פעמיים באילת, בצפון, בבקעה, בכל חור במדינה, רוב הזמן בהרכבה. אף פעם לא נתקעתי איתו, למעט פנצ´רים. אופנוע שהגדירו אותו - אם תכנס בקיר במהירות 80 קמ"ש הקיר יפול והאופנוע יתמלא אבק. למה הוא זול? טוב יש כמה סיבות לדעתי: 1) האופנוע 2 פעמיות ובארץ לא אוהבים אופנועי 2 פעימות, בארצנו הקטנה יש את אפקט העדר, אם כולם קונים סוזוקי, גם אני אקנה. ובארץ מכיוון שהרוב לא רוצים אופנוע 2 פעימות זו הדעה הרווחת. 2) בזמנו גדליה ממוסך ג ארנון ייבא את האופנועים הללו במקביל לBMW ורוב ההשקעה שלו היתה בBMW , והאופנוע הזה הובא כאנדר דוג, היום יש יותר דחיפה של האופנוע ודגמים חדשים. 3) מוטו לא עדכנו את המחירון שלהם כבר כמה שנים, ואין אף אחד שדואג לזה, לדוגמא אין שם דגם שנת 94 , אין הבדל בין FUN לרגיל (זו תוספת מחיר) ועוד כהנה וכהנה. 4) סתם תדמית שלא נובעת מכלום, כולם יוכלו לומר לך כמה כדאי לך לקנות קטנוע 125 סמ"ק ב-8000 ש"ח, אבל אף אחד לא יציע לך לקנות אופנוע 250 או 300 ב-5000 ש"ח שיהיה חזק יותר , בין עירוני יותר, ואמין יותר, מחוסר ידיעה. לכן אני כאן, יש כבר כמה ששאלו קיבלו תשובות הלכו לראות את האופנועים הללו והתאהבו בהם וקנו אותם, ועד היום אני מקבל פידבקים טובים. בסכום שאת מחפשת מבלי "למשוך את עצמך עוד קצת לכיוון ה-20,000 " זה האופנוע בשבילך. לגבי נושא הגובה - הבולמים ב- M.Z ניתנים לכיוון בגובה ויכולים להתאים לך.