מבקשת

mickey mouse

New member
מבקשת ../images/Emo91.gif

איזה אופנוע כדי לקנות בתור ראשון ?! הכיוון הכללי שחשבתי הוא 250 סמ"ק, עדיף ספורט, כאשר הסכום כולל ביטוח 12000 עד 12500 מקסימום. הבנתי שכדאי גם לרכוש
(הסבר על איך לבחור קיבלתי כאן -
). כפפות -איך בוחרים ? וסדר גודל עלות ? מעיל - אותם שאלות. והאם יש צורך לפחות בתור מתחילה בעוד רכישות ???

pussycat*

New member
טוב שאת שואלת...

כי לי כבר לא נעים לבלבל לאנשים פה את המוח (לפחות עד שאני אוציא רישיון), אני מצפה כבר לתשובות :))) ראי הוזהרת, יש פה הרבה חילוקי דעות.

בנות יקרות , אופנוע זה לא דבר זול .

ב - 12500 אני לא יודעת איזה אופנוע (ספורטיבי או לא )תוכלו למצוא .. כשזה כולל איבזור (קסדה מעיל כפפות), ואל נשכח שתמיד יש מה לתקן .. אני במקומכן הייתי שוקלת אחת מן השתיים : 1. קטנוע - עד שהמצב הכלכלי ישתפר. 2. לחכות שהמצב הכלכלי ישתפר ואז אופנוע . בכל מקרה אפשר למצוא GPX250 שחוטים במחיר של 8500-10000 אם אתן מתעקשות!

pussycat*

New member
התקציב שלי ...

קצת יותר גדול, התחלתי ב-10-15, ועכשיו הוא עומד על 15-20. אבל...הקפאתי את הלימודים שלי עד אחרי סוכות בגלל הפגרה ובגלל שאני רוצה לנסוע לאיזה שבועיים לחו"ל בחופש (מכריחים אותנו לקחת חופש - אז לפחות לנצל את זה )

JonnyBoy

New member
מכריחים אותך לקחת חופש ../images/Emo12.gif

תשלחי אותם אלי בבקשה, אני כבר יטופל בהם. נמאס לי לקום לפני ה
ה
וה-
החיים ב

pussycat*

New member
ממממ....

לא כשמורידים לי ימי חופש על זה ... חוצמזה אני בעבודה עוד לפני שה
זורחת

pussycat*

New member
הפירינג בGS

נותן משהו חוץ מיופי ? אפשר בכלל להשיג GSים עם פיירינג ?

GPZiv

New member
אלו...

חלקי הפלסטיק המכסים את המנוע ושאר מערכות האופנוע.

זה אפילו לא יפה .. GS עם פיירינג ..

לפחות לא לטעמי !! וגם לא רצוי אופנוע ראשון עם פלסטיקה מיותרת .. אבל לשיקולך בלכ מקרה ניתן להשיג .

Ryan

New member
הפרצוף שלך לא יפה!!!

בחברות, אחותי :) בכל אופן, פיירינג כעיקרון איננו מהווה פלסטיקה מיותרת, והוא תמיד מוסיף יופי. באשר למקרה הפרטי של הג´יאס... חכמים ממני יעידו. Ryan, שלא מבין שום דבר מהחיים שלו אבל מקבל כאקסיומה שפיירינג, ממש כמו חזה גדול, זה ייתרון.

Ryan

New member
../images/Emo70.gif

לדעתי הביפנוכו של ההודעה ברור דיו... Ryan, שמקווה שאנשי הפורום מבינים צחוקים ולא יעשו עליו עליהום כי עצבן את, סו קולד, דיילת הפורום :)

בחברות או לא ..

למה לערב את הפנים שלי ? מה אני אשמה שנולדתי ככה ? במקרה הנ"ל של GS פיירינג הוא דבר מיותר .. לטעמי וכן חכמים ממך יעידו .. בכל מקרה בילבי חושבת שפיירינג יפה ומוסיף ברוב האופנועים .. אבל לא במקרה של GS .. ודרך אגב חזה גדול לא מהווה בהכרח יתרון (במיוחד לא אם הוא אצל גבר
) בילבי

Ryan

New member
קיבלתי.

תוך הסתייגות מהמילה חכמים: נא להחליף במנוסים/בוגרים/עשירים/יודעים יותר על אופנועים. Ryan, שחושב על להמציא קטנוע סטריטפייטר (בעקבות וכמחווה לסרט ולמשחק הוידאו)

Ryan

New member
וזאת מדוע?

בהזדמנות חגיגית זו, הריני מודה להוריי היקרים, משפחתי, אחותי החורגת, גיסתי הצולעת וקטנועי המעשן על שהביאוני עד הלום. כמו כן הייתי רוצה להתנצל, כי עוד מעט יום כיפור, על כל אלה שפגעתי ברגשותיהם בפורום מכובד זה. אני אוהב את כולכם, ומכבד את דעתכם, ותהא זו מגוחכת בעיניי הדלות בידע ככל שתהיה (אאוץ´... שמעתם כבר יותר מדי פעמים את הניסוח הזה יוצא ממקשיי מקלדתי. גם על זאת אשלח לכם זבח כפרה). קטנועיסטים (בראש, כמובן :), חרגוליסטים, סטריטפייטרים, קאסטומיסטים (גם אלה שלא יודעים להפעיל מחשב), ספורטיביים למיניהם (מפורנגים ושלא מפורנגים) לכולכם רק אומר: העם אתכם! (ציפי סמט לא, אבל כוסאמה) Ryan, שלא חושב שהוא הסתבך.

למעלה