שמלת תחרה1
Well-known member
לצערי, נראה לי שהחטופים ימותו לפני שמבצע מרכבות יסתיים.
לצערי, נראה לי שהחטופים ימותו לפני שמבצע מרכבות יסתיים.
"פחות", אמרה הגב' נתניהו בהנחתה על משפחות כל החטופים. כעת כולן תוהות אם ה"פחות" הוא שלהן... והבוקר אמר טראמפ ש"אמרו לו" (מממ... מענין מי) שמדובר ב-21 חטופים חיים. זה באמת נראה שמשתדלים שכולם ימותו, ואז נושא החטופים שוב לא יהיה דחוף...לצערי, נראה לי שהחטופים ימותו לפני שמבצע מרכבות יסתיים.
אווי לא, אם החטופים חלילה ירצחו, אדמת ישראל תבער."פחות", אמרה הגב' נתניהו בהנחתה על משפחות כל החטופים. כעת כולן תוהות אם ה"פחות" הוא שלהן... והבוקר אמר טראמפ ש"אמרו לו" (מממ... מענין מי) שמדובר ב-21 חטופים חיים. זה באמת נראה שמשתדלים שכולם ימותו, ואז נושא החטופים שוב לא יהיה דחוף...
לא חושב שאפשר לראות זאת אם לא מתוך עמדה פוליטית מוקדמת ורצון לקדם נרטיב מסוים. אני בכל אופן, ממש לא רואה זאת.זה באמת נראה שמשתדלים שכולם ימותו, ואז נושא החטופים שוב לא יהיה דחוף...
ברצינות? מה שכתבת?לא חושב שאפשר לראות זאת אם לא מתוך עמדה פוליטית מוקדמת ורצון לקדם נרטיב מסוים. אני בכל אופן, ממש לא רואה זאת.
לא נוהג להתבדח על אפשרות מותם של חטופינו, כך שמירב הסיכויים שאכן כתבתי את דברי למעלה ברצינות. שמא תרצי להתייחס אליהם עניינית?ברצינות? מה שכתבת?
לא נוהג להתבדח על אפשרות מותם של חטופינו, כך שמירב הסיכויים שאכן כתבתי את דברי למעלה ברצינות. שמא תרצי להתייחס אליהם עניינית?
מה קשור עמדה פוליטית לתגובה שלך? כלומר כל תגובה מתיחסת פחות או יותר לעמדה הפוליטית שאתה ככל הנראה לא מזדהה איתה, ולכן היא לא נראית טוב.לא נוהג להתבדח על אפשרות מותם של חטופינו, כך שמירב הסיכויים שאכן כתבתי את דברי למעלה ברצינות. שמא תרצי להתייחס אליהם עניינית?
אכן "מה קשור"? היכן ראית מפי את המילים "עמדה פוליטית" בדיון שלנו? אה, את מתכוונת למה שכתבתי בתגובתי הראשונה למשתפרת? ובכן כתבתי שם במפורש, אני סבור שניתן לראות את הדברים כפי שהיא הציעה, אך ורק מתוך עמדה פוליטית ו/או רצון לקדם נרטיב מסוים. אני לא חושב שאדם נורמלי/נורמטיבי כלשהו, לא כל שכן יהודי-ישראלי, יחשוב לרגע שהדברים שנכתבו שם נכונים באמת בעולם המציאות ושיש יהודים-ישראלים שבאמת מעוניינים בזה.מה קשור עמדה פוליטית לתגובה שלך?
את מאשרת כאילו שמדובר בעמדה פוליטית, רגע אחרי ששאלת מה קשורה עמדה פוליטיתכלומר כל תגובה מתיחסת פחות או יותר לעמדה הפוליטית שאתה ככל הנראה לא מזדהה איתה, ולכן היא לא נראית טוב.
לעומת זאת אני בטוחה שהדברים שכתבת בהתיחסות לדברי יכולים להכתב אך ורק מתוך עמדה פוליטית מסויימת שמכתיבה ראייה של המציאות בזוית מסויימת מאד.אכן "מה קשור"? היכן ראית מפי את המילים "עמדה פוליטית" בדיון שלנו? אה, את מתכוונת למה שכתבתי בתגובתי הראשונה למשתפרת? ובכן כתבתי שם במפורש, אני סבור שניתן לראות את הדברים כפי שהיא הציעה, אך ורק מתוך עמדה פוליטית ו/או רצון לקדם נרטיב מסוים. אני לא חושב שאדם נורמלי/נורמטיבי כלשהו, לא כל שכן יהודי-ישראלי, יחשוב לרגע שהדברים שנכתבו שם נכונים באמת בעולם המציאות ושיש יהודים-ישראלים שבאמת מעוניינים בזה.
את מאשרת כאילו שמדובר בעמדה פוליטית, רגע אחרי ששאלת מה קשורה עמדה פוליטית ? אני אכן לא מזדהה עם העמדה הפוליטית שמקדמת את הדברים שנכתבו שם. לא רק שאני לא מזדהה איתה, אני נגעל ממנה. מי שמוכן לכתוב דברי הבל בזויים ונלוזים כאלה מתוך עמדה פוליטית (ואדגיש שוב, לא אמרתי שזאת עמדה פוליטית אלא כתבתי שלדעתי דברים כאלה יכולים לנבוע רק ממקום כזה), יש לו לטעמי ועל אף שאני מסתייג בד"כ מדפיקה על חזה אחרים, חתיכת חשבון נפש לעשות עם עצמו. בשקט בשקט, הוא עם עצמו בלבד, בחשיכה, טוב יעשה אם יחשוב טוב טוב אם הוא בכלל מאמין במה שכתב (וזה החלק שמתנה בעמדה פוליטית) ואם לא (וכך אני סבור), כיצד התדרדר למקום בו הוא מסוגל להעלות על הדעת ולא כל שכן על הכתב, דברים כאלה על יהודים-ישראלים אחרים.
סורי, לא כל כך מעונין להתדיין עם מי שכתב את מה שכתבת למעלה ועוד מכחיש שזה מעמדה פוליטית נטו (וכעת עוד משליכה זאת עלי, כמיטב מנהג המחנה ההוא). באמת לא מבין איך התדרדרת לתהומות כאלה, אבל זכותך כבודך כמובן.לעומת זאת אני בטוחה שהדברים שכתבת בהתיחסות לדברי יכולים להכתב אך ורק מתוך עמדה פוליטית מסויימת שמכתיבה ראייה של המציאות בזוית מסויימת מאד.
איזה יופי שאתה "לא מתדיין".סורי, לא כל כך מעונין להתדיין עם מי שכתב את מה שכתבת למעלה ועוד מכחיש שזה מעמדה פוליטית נטו (וכעת עוד משליכה זאת עלי, כמיטב מנהג המחנה ההוא). באמת לא מבין איך התדרדרת לתהומות כאלה, אבל זכותך כבודך כמובן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.