מבחני IQ...

LittleBigGirl

New member
מבחני IQ...

אז ככה, בגיל 15 וחצי עשיתי אבחון, ויצא 140. השאלה שלי היא, אם היום- כשאני כבר בת 19 (ורבע רגל בקבר...
) הציון הזה עדיין תקף? נראה לי שלא, אבל הייתי שמחה לשמוע את הדעתכם...

PieOMy

New member
אני לא יודע הרבה

אבל ממה שאני כן יודע זה שלמי שיש מנת משכל גבוהה בגיל 14 תהיה מנת משכל גבוהה גם בגיל 19 (אם את עם רגל בקבר אז מה איתי?). זה היה שונה אם היית אומרת גיל 8 או 10. אהבתי את התמונה בכרטיס האישי!

LittleBigGirl

New member
גבוהה נכון...

אבל מבחינת סקלה- 140 נחשב כבר לגאון (
מרוצה מעצמי...) ואילו פחות, נחשב סתם לחכם+. אני פשוט זוכרת כשכעשיתי את האבחון, היו לפסיכולוגית כמה ערכות, כלומר אם הייתי עושה את האבחון חודשיים אחרי, בגיל 16, הציון היה נמוך יותר. השאלה היא בכמה? יש איזה נוסחא או משהו לא?

PieOMy

New member
יש נוסחא

אבל לפי מה שנראה זה מתייחס לגילאים נמוכים יותר. ונראה לי שאת רק מחוננת...

PieOMy

New member
החיים זה לא פיקניק

אל תתעצלי ותעשי את המבחן. אני יודע שאני מתעצל. והאמת שאני לא יודע מה יתן למישהו להיות חבר במנסה...

LittleBigGirl

New member
גם אני לא...

ואם אני אפול על יום טוב, ואשיג 148- מה זה באמת יתן לי? עד עכשיו אני לא מבינה בדיוק למה יש את מנסה. כלומר, להוסיף את זה לרזומה בטח לא יזיק (בתור גושפנקא לאיטנליגנציה גבוהה), אבל מצד שני- אם אני חכמה ואני יודעת, למה אני צריכה להוכיח את זה שוב ושוב?

PieOMy

New member
איך אומרים, תהיי חכמה ותשתקי

באמת שאין טעם בלחפש חיזוקים חיצוניים לחוכמתך. את חכמה? יודעת את זה? תבלי. ובאמת שאני לא רואה בחברות במנסה יותר מכרטיס בארנק (בהנחה שיש כרטיסי חבר).

למעלה