מבחן המכשפות

shamon51

New member
על מנת להטיח מבחן הוגן

ב "מבחן המכשפות" ולמנוע לזות שפתיים (איזה עברית , יש
) שייקה, מה דעתך לתת לאודי את פתרון ה"מבחן" ?

shamon51

New member
להטיח, להבטיח, אבטיח

כנראה אני מתרגש לקראת המבחן

זו הסיבה שביקשתי אחרים להצטרף

אבל הרעיון שלך מקובל עליו. אודי, האימייל בדרך אליך, דירבלק אם אתה מגלה למישהו. ואגב, לא הבטחתי שאכן הכותבים חולים. תחליטו אתם.

Ramie

New member
אני חושב שאני יודע

כל הכותבים הללו סובלים מבעיות בעמוד השידרה. האות "ו" אצל כולם קצת ארוכה מדי ומתחילה באזור העילי בדרך כלל. בכתב הרוסי - שבו אין "ו", כידוע, הבעיה מתבטאת בסימן הקריאה המחליף לצורך זה את ה"ו". לצערי אהיה מנותק מהאינטרנט עד שעה 1:00 אחר חצות ולא אדע האם צדקתי...

אני אשמח אם גם רינת תרים את הכפפה

ותראה לנו שהיא אכן בטוחה ביכולתה, לא רק בדיבורים, ולא רק באבחנות שאין כל דרך לוודא את נכונותם. וגם אילון בן-יוסף זכור לטוב, ומוזמן להראות את כוחו בגילוי ויטמין B12 אצל הכותבים. מי שיצליח, אני אהיה הראשון שאלך ללמוד אצלו ולהחכים.

כאן מדובר בשחמת, מחלה שמתבטאת בכתמי

כהים על העור. לרגע חשבתי שזה סומק טבעי של שקרנים שנתפסים בקלקלתם אך מיד התעשתתי וכעת זה נראה לי סרטן העור בשלבים מתקדים + אולקוס מחמת המתח שמחזיקים בבטן. ניפגש יותר מאוחר. תודה לשייקה על החוויה, רק שלא נידבק מאיזה ווירוס מתפשט.

וכתב 6. כל המנחש נכונה 5 מספרים מ-6

סליחה, 5 מחלות, יזכה בפרס הגדול. הפתרונות גם כאן בדרך לאודי.

6 זה אנמיה. אני מזהה מחסור חמור

בויטליות, סליחה בוויטמינים מכל הסדרה של B חיוורון, סחרחורת, חרדת מעליות ומקומות הומים אדם, חיבה לחיות שלא משיבות אהבה ( נחש, צב ).

shamon51

New member
שייקה די ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אסור לתת יותר מדי שאלות אתה רוצה שכולם יכשלו ?

אני רוצה שלפחות יהיה ניחוש אחד נכון

אגב, למה שלא תנסו להתדיין ביניכם ולגבש הסכמה לגבי כל אחד מן הכתבים.

רינת והאיסטרטגיה של השרלטנים

רק אתמול, וגם היום בבקר, רינת עוד היתה כאן, והפגינה בטחון מוחלט בידע ובשיטת האבחון שלה. והנה, רק נדרש ממנה לתת כמה תשובות ענייניות, ולהראות את כוחה בבדיקה ממשית, והופ, נעלמה לה רינת כאילו בלעתה האדמה. האמנם היא איבדה פתאום עניין, ופשוט לא יצא לה לראות את ההתרחשויות היום בפורום? ואולי היא חוששת מפני פשלה מביכה? אילו אכן היה ממש בדברי הרברבנות שלה, היא היתה יכולה להרשים אותנו בקליעותיה המדוייקות תחת ניק אחר, ורק כאשר היינו מופתעים ומשתוממים לנוכח האבחנות המדוייקות שלה, היתה מגלה לנו שהיא לא אחרת מאשר רינת, גרפולוגית השלישונים והנקודות באותיות. אבל לא, היא פשוט השתפנה, הרימה את כנפיה ועופפה הרחק מכאן, וכמוה גם "חוזים בכתב" אחרים לא העיזו ליטול את הכפפה. זו האיסטרטגיה של השרלטנים והשקרנים למיניהם. הם מלאים דיבורי רהב על שיטתם המופלאה ועל יכולתם לראות נפלאות בכתב, עתידות, מחלות ומה לא. אבל כשמעמידים אותם בפני מבחן, הם פשוט מתעופפים ומחפשים חסידים פתאים במקום נוח יותר. ובכל זאת, אני משהה את גילוי פתרונות כתבי היד, אולי בכל זה תתעשת רינת שלנו, שאתמול היתה כה בטוחה בעצמה, ותנסה בכל זאת גם היא את כוחה.

למעלה