מבחן המכשפות

מבחן המכשפות

בהתאם למסורת מבחן המכשפות הידוע, אני מעלה כאן מספר כתבים, שכותביהם סובלים בעת הכתיבה ממחלה ידועה וברורה (או שלא). כולכם מוזמנים לנסות את מזלכם באבחון, בשיטת האותיות, הנקודות, המשבצות או בכל שיטה שתעלה על ליבכם. בהצלחה!

נקודות יוצאות דופן לא ראיתי, מה שכן

בשורה 6 מלה רביעית משמאל, הקו היורד באות Y רוטט בצורה אחידה לכל ארכו, אך נותר ישר ולא סוטה מהחלוקה האופיינית של איזורי הכתב בכתב זה. האם גם בדגמא המקורית זה רועד ככה ?

מעניין אם יש לכך קשר לתפקודי רגליים

או לתפקודי שולחן מחוספס שהרעיד את הקו ? האם זה מתייחס בכלל להיבטים פיזיולוגיים או שהמודעות הנפשית לקיומה של בעיה באיזור הנתון, מעוררת רגישות יתר נניח לתופעה של לעג כלפיו עד כדי כך שהוא מדמה שלוטשים אליו ולנכויות שלו עינים ? אולי זה פשר הענין, לא הבעיה הפיזיולוגית יותרת את הסימפטומים בכתב אלא המודעות וההשלכה של ההפרעה על המצב הפסיכולוגי של האדם היא שיוצרת רגישות ואותה רגישות נפשית מרמזת לנו על קיומה של בעיה .

איזה יופי של מבחן. כמובן שלא הצצתי

בתוצאות. פציינט 1 נראה לי בריא/ה פציינט 2 גיליתי הצטברויות לחץ וכתמים בחלק המרכזי ואני הייתי מהמר על בעיות בטן, כליות, גזים.. הבעה מקוטעת, הפוגות נשימה ארוכות, סרעפת. מיותר לציין שכל מה שכתבתי הינו ניחוש ומעשה קסמים.

על פי רזון היתר של שקיעות ובסיסי ז'

אני הייתי מהמר במקרה זה על אנורקסיה, רגליים רזות, אצבעות דקות, כאבי ברכיים, חוסר זרימת דם לשוקיים. יש פרסים ?

כדאי שכל הצעה תלווה בהנמקות

על מנת שזה ישאר בגדר ניחוש, אלא כנסיון קולקטיבי לבחון אם ניתן לגבש עקרונות אבחון שעובדים.

PreDirector

New member
מה נימוק??, אני נמצא בעבודה עכשיו!!

בכתב לדעתי יש איזשהו פיצוי עילי , אותיות שמושכות חזק למעלה עם לחץ. שורה שניה יש כבר "נפילה" של כמה אותיות למטה(כולל כמאט כל האות א) לצד אותיות מוקטנות שקופצות קצת מעל הקו, כאילו שהוא מרכז את המאמץ שלו בלנסות להניע את עצמו. לי זה נראה מישהו על כסא-גלגלים.

אני רואה איזו ו' גבוהה מרטטת מכאב

מסתבר שיש כאבים בחלק העליון של עמוד השדרה, באזור העורף, גב עליון. נדרשים פיזיוטרפיה ומסאז'. ניתן להתקשר אלי: 03-99999999

למעלה