מבחן בסדר דין אזרחי...

shimrit m

New member
מבחן בסדר דין אזרחי...

אני עומדת בפני מועד ב' בסדר דין אזרחי וכדי לא לעשות את טעויות מועד א' שוב רוצה להתייעץ... המבחן הוא במתכונת מבחני לשכה, נבחרו כ-250 סעיפים/תקנות אותן צריך ללמוד בע"פ (כמובן) או לפחות להבין ברמה של ליישם אותן על שאלה אמריקאית שמציגה אירוע קצר... (המבחן אינו כולל פסיקה שדנה בתקנות) איך הייתם נגשים? רק משננים את התקנות? מסכמים אותן? אשמח לשמוע עצות... (לא שהציון במועד א' היה כל כך גרוע אבל אני יודעת שאני לא אסלח לעצמי אם זה מה שיקלקל לי את הציון) תודה...

sacrament

New member
מתכונת מבחני לשכה???../images/Emo5.gif

אמאל'ה!
השאלה היא איזו שיטה יותר מתאימה לך. בכל מבחן שמצריך שינון- לאנשים יש דרך אחרת להתכונן. יש כאלה שמעדיפים שזה יכנס להם לראש דרך כתיבה- ופשוט מעתיקים/מסכמים את החומר עם עט ונייר (עדיף שלא עם מחשב, זה פחות עובד, מניסיון). יש אנשים שהדרך הכי טובה היא דרך שמיעה- ואז או שמקריאים את הדברים בכל רם או שמבקשים עזרה מידידים/חברים/משפחה שיבחנו אותך ויקריאו לך את התשובה הנכונה כשאת טועה ואז זה נכנס לראש. בכל מקרה- תשתדלי לעבור על הכל יותר מפעם-פעמיים. אני במצב כזה למשל הייתי קוראת פעם אחת באופן מרפרף, פעם שנייה יותר מתעמקת ובפעם השלישית קוראת את הכותרת/התחלה ומנסה להשלים לי בראש מה השאר אומר- ומסמנת באילו סעיפים היו לי טעויות- ועליהם ספציפית עוברת שוב. ואחרי כל אלה עוברת שוב בריפרוף על הכל. אז נכון, זו שיטה מוזרה שלוקחת הרבה זמן. אבל בגלל זה אמרתי שלכל אחד יש את הדרך שלו ללמוד (-: אני מקווה שתצליחי למצוא את שלך. שיהיה בהצלחה

smart one

New member
המלצתי היא...

אם הציון היה לא רע, הרי שאין שום סיבה לשנות את דרך הלימוד שלך. המלצתי - בנוסף לכל מה שעשית עד עכשיו, קחי מחבר/ה את הספר האדום של מחשבות, גשי לפרקים הרלוונטיים העוסקים באותם סעיפים שנתבקשתם ללמוד, קראי אותם ועני על כל השאלות. אם אפשר - גם בשאלות המדמות מבחני לשכה של ממש. בהצלחה.

shimrit m

New member
כבר עברתי עליהן..

הבעיה היא שכדי לדלות מתוך 100 השאלות שאלות שעוסקות בתקנות הספציפיות שאבחן עליהן אני אצטרך חודש... לפני מועד א' ישבתי על 3 בחינות ואח"כ כבר התייאשתי... תודה :)

למעלה