מבחן בדיני עונשין

מבחן בדיני עונשין

יש לי מבחן בדיני עונשין ביום רביעי עם המרצה ד"ר יורם רבין מהמכללה למנהל, למישהו יש טיפים לתת לי בנוגע לבחינה הזאת תחת המרצה הזה ספיציפי. בברכה, אמיר

הטRולית

New member
אממ...

תתאבד. כולנו. הקץ הגיע. המבחן הקשה של השנה. השמועות מדברות ששנה שעברה היה פקטור של 40 נק', אז לך תדע, אולי אפילו תפילה קטנה תעזור. בהצלחה גם לי, כיתת דיסלקטים.

השמועות האלה פשוט שטויות.

א. מרצים לא נוהגים לומר כמה פקטור נתנו. ב. 40 נקודות פקטור זה מוגזם תחשבי על זה, זה מראה על בחינה לא ברורה בעליל, וממה ששמתי לב הבחינות שלא לא בשמיים.

הטRולית

New member
מרצים אומנם לא אומרים

שהם נתנו פקטור (?), אבל על גבי טופס המבחן המוחזר, מצויין הציון המקורי + נק' הפקטור. אני יודעת שזוהי רק שמועה, ובכל זאת, ללא עוררין, לאורך הדורות הרבים בהם נתקלתי (שנה ב ושנה ג), לרבין יש את המבחן הכי קשה של שנה א. הסיבה לזה שהוא נראה לך לכאורה לא בשמיים, היא כי כרגע אין לך את מימד הלחץ, החומר פתוח, וטרי בראשך, ולך תדע מה יהיה ביום רביעי.. שנה שלמה הוא נהג לאיים, הנה יום הדין הגיע...

student 1200

New member
בתור מי שלמד עם רבין

למדתי איתו מנהלי וחוקתי. למיטב זכרוני במנהלי (שזה היה המבחן הראשון בכל התואר) היה פקטור של 12 נקודות ובחוקתי לא היה בכלל... רבין הוא מרצה נחמד, יש לו נטייה קלה לדאווין ולהתפלספויות על נושאים שניתן היה לעבור עליהם אחרי דקה וחצי לסדר היום... פשוט צריך ללמוד לפי התבניות והנוסחאות שהוא מלמד (יאמר לזכותו שהוא מסכם כל סוגייה בכיתה) ויהיה בסדר... הוא נוהג להפחיד, ובד"כ המבחנים שלו עם חומר סגור - לדעתי זה דווקא יתרון. בהצלחה

הוא ממש פוץ בקטע הזה של האיומים.

אבל לזכותו ניתן לומר שהנוכחות אצלו מלאה לחלוטין, כולם מפחדים שהם יפספסו משהו למבחן שאמור להיות כל כך קשה.

student 1200

New member
זה הנשק שלו...ההפחדה

אמנם לא למדתי אצלו עונשין אבל יצא לי להסתכל על מחברות - אין ספק שהבנאדם מאוהב בעצמו, מתעמק בחומר שאינו תמיד רלוונטי, ומעלה "שאלה פרשנית חשובה" שלא מעניינת אף אחד.... בקיצור - לא לדאוג, יהיה בסדר...

הופתעתי לראות כי לרבין יש פייסבוק.

שיהיה בהצלחה לכולם במבחן, סך הכל הוא מרצה טוב, והיחידי שעניין אותי במהלך ההרצאות השנה, נקווה שהמבחן לא ישנה את דעתי עליו כמו שקרה לאחרים.

למעלה