מבחינה כלכלית ללא ספק כדאי ללמוד מדעי המחשב, הנדסת תוכנה או הנדסות אחרות שימושות להיטק אופציה אחרת הייא ראיית חשבון, עריכת דין וגם ברפואה עם הותק מגיעים להכנסות גבוהות שמעתי גם שאינסטלטורים מרויחים מצוין ברפואה משלימה אנחנו בדרך כלל אמורים להסתפק בתגמולים יותר רוחניים ....
שהסיפוק מהנתינה והעזרה לאנשים הוא גדול מכסף. אך בכל מקצוע יש את העניין הכלכלי..השאלה אם שווה להשקיע כל כך הרבה שנים ובסוף לא תמצא את עצמך מרוויח בקושי לשכר דירה.. זה דבר שנורא מעניין אותי אך אני מתלבטת נורא. שאלה נוספת-האם דיאטנית היא גם מרפואה משלימה?
הנהג שלי. אתה בוחר תמיד בדרך קיצונית {המרקסיסים שנכשל (וטוב שכך- כי הוא לא היה אמיתי ונכון בדיוק כמו הקומוניזים והשאר) - נגד הקפיטליזים החזירי (שגם זה לא טוב) - אם יהפוך את ראשו לראש של סוחר ויחטא למק'צוע, אז יש סיכוי טוב להרוויח היטב}. שביל הזהב עובר באמצע (כל אחד והאמצע שלו אבל עדין בחישוב הכללי תמיד באמצע.)
וגם אינני בטוח שאתה ידעת מה רצית לאמר, אבל אני בוחר את הדרך הנכונה. קיצוניות היא מילה שאינה אומרת דבר. יש נכון ויש לא נכון. וכשמדובר בבריאות, מאד חשוב לייעץ נכון. יותר מידי פציינטים נפגעו כתוצאה משבילי זהב אותם בחרו להם המטפלים שלהם. לסיכום, נראה לי שאתה תהיה העוזר שלי בעבודה במשאית הזבל.
אני טבעוני ואינני אוכל בעלי חיים. אז אין לי עצמות בבית. אני כן יכול להביא לך בעל חיים חי אורגינל עם כל העצמות, השרירים, העור וכל היתר. יש לי הרבה כאלה.
כמה בעלי חיים אתה מגדל? האמת, אתמול התחלתי לחשוב ברצינות על כלב (לגידול, לא למאכל) נ.ב כשכתבת בעל חיים אורגינל, הבנתי בטעות בעל חיים אורגני. אבל בכל זאת חשבתי על חית מחמד לגידול. אולי בכל זאת מסתתרת בי צמחונית.