מבולבל לגמרי

undervision

New member
יש צדק בדברייך...

מממ... קצת קשה לי להסביר את הניגוד אבל אני אנסה... נגיד ומספרים לך שמבצעים איזשהו טקס, ששייך לדת,או זרם מסויים, אבל אין לך ידע מוקדם האם קיים כזה טקס או לא. אבל במקרה כזה האינטואיציה יכולה להנחות אותך, האם מישהו מבלף אותך או לא. אבל מה שרציתי שתבין באופן כללי, שבמאגיה הכול יכול לקרות,ואין מגבלות. כל עוד יש לך את היצרתיות לדמיין זאת. (ואני לא מדבר על איזשהו טקס שיש לו כללים שהאנשים קבעו, שבמקרה הזה פשוט שינוי בצורת הטקס הופך אותו לטקס שלא של הדת,הזרם וכו),

קרנוש21

New member
לא מסופק ממה שקראת?

מבולבל? (אני נשמעת כמו פרסומת סמוייה) תמשיך לקרוא עד שתימצא מה שאתה מחפש!!! תלך לסדנאות הרצאות קורסים ללמוד לא יזיק לך אני לומדת דברים גם שאני לא ממש דוגלת בהם אבל אני יודעת שזה קיים גם חזרתי בתשובה לשלושה חודשים כדי לראות להבחין ולהבין מה זה בדיוק אומר ככל שתחקור תלמד תראה ותבדוק כך יפתחו דלתותיך ובסוף תגיע אל מה שהלב של בוחר ותהיה מספיק אדון לעצמך כדי לחיות בנוח עם הגישה שמתאימה לך

THE gray

New member
הנה אתר סיסביר על..

CHAOS MAGICK... אני קצת נאבדתי שמה אבל החומר נראה טוב פחות או יותר..

קיילי007

New member
קראתי את כל השרשור ואני חייבת להגיד

שאתה נשמע נורא מבולבל, לדעתי כדאי לך ליישם את החומר שאתה מוצא, ואז לראות מה עובד הכי טוב בשבילך. וגם כדאי לך קודם כל לברר עם עצמך מה הכי מתאים לך ואז לעבוד לפי השיטה הזאת.

bflygirl

New member
תעשה קלסר עם חוצצים חיחיחיח

חוץ מזה ברגע שתלמד חומר שיתאים לך לאישיותך ולקסם שלך תבין אותו ועוד איך פשוט אינך קורא דברים שמתאימים לך לדעתי

למעלה