מבולבל לגמרי

DragonSoul

New member
מבולבל לגמרי

שלום אני חדש לנושא , וכבר הספקתי להבין שההצלחה כאן נובעת : 1. מקריאה רבה 2. אימונים רבים בזמן האחרון אני מרבה להתאמן , והכל הולך מצויין הבעיה היא שאני נתקע , מהסיבה הפשוטה ש.. החומר כבר מבלבל אותי. כול מקום כותבים דברים שונים , מנקודות שונות . החומר הוא כול כך רב , עד שקורה לפעמים שאני מתבלבל בין הנושאים . השאלה שלי היא , איך אתם התחלתם ? במי נעזרת? במה ? והאם יש איזה קורס/קבוצה שתוכל לעזור לי ולעוד אנשים כמוני שככל שהם מעמיקים הם רק יותר ויותר נאבדים

ברוך הבא

אין ברירה ככה זה בעולם. חוץ ממדעים מדוייקים- בכל תחום יש הרבה מאוד דעות שונות. הדבר הקל ביותר הוא לבחור מורה ולהאמין לכל מה שהוא אומר. המורה יכול גם להיות ספר כלשהו. בעיני הדבר העדיף הוא לחשוב לבד. ישה הרבה דעות- מה הדעה שלך? אתה לא חייב להחליט עכשיו, אתה יכול להגיד לעצמך- אני לא יודע מה נכון. אבל זכור שאתה עצמך הוא המורה הכי חשוב של עצמך. בהצלחה

jbu

New member
סליחה אבל לא יכולתי להתעלם:

"הדבר הקל ביותר הוא לבחור מורה ולהאמין לכל מה שהוא אומר. המורה יכול גם להיות ספר כלשהו." לא נראה לי ששמת לב לאיך זה נשמע, לאמין לכול מה שאתה שומע מספר או מאדם זה מתכון לאזון, בדיוק היום קראתי על מישהוא שחושב שהענין במכשף הוא זה הוא אדם חופשי שלוקח אחריות על המעשים שלא, לכן אני ממליץ לך לקחת אחריות על מה אתה לומד ומאיפה, אתה תצטרך לסנן את המידע בהתחלה זה קשה אבל אחרי זמן מה אתה כבר מכיר פחות או יותר את החומר ויש לך ממה להשוות. אז לשאלתך, אתה לא יכול לדעת, לא בהחתלה לפחות. אני ממליץ לקרוא כמה ספרים בנושאים דומים, הספר הראשון שלמדתי ממנו היה מלא טעויות אבל אחרי זמן מסוים הבנתי עד כמה טיפש הייתי שהאמנתי לספר, מה שבאמת עצוב זה שידיד שלי עדין מאמין, לכן אל תקח את מה שאתה שומע בתור האמת האבסולטית, תאמין לי שעם הזמן הכול יסתדר. נ.ב אני ממליץ לך לקרוא את הספר: modern magick אתה יכול לקנות אותו גם בארץ מהחנות הבאה:

jbu

New member
באמת עלה ממנו ניחוח מתוק של צניות.

באמת עלה ממנו ניחוח מתוק של צניות, נראת כאילו נגדת את עצמך לכן רציתי להיות בטוח. לילה טוב
!

jock

New member
כמה זמן הקדשת לקריאה?

וכמה זמן הקדשת לתירגול? לא נראה לי שהיה כדאי לך למהר עם זה, אני חצי שנה בערך רק אספתי חומר עד שהתחלתי עם כל השאר...

DragonSoul

New member
מבחינת הזמן שנתתי לזה...

ישבתי הרבה זמן בקריאה של כל דף ודף , סיכמתי מה שכתוב בכל אחד ואחד מהדפים ומכן נובעת הבעיה. אחרי שאתה מסכם לך ולומד כל דף בעל-פה , אתה מתחיל לחשוב ולעבור על מה שכתבת ורואה שזה צפון ודרום , שחור ולבן . נ.ב. אני לא מחפש מישהו שידריך אותי בכישוף עצמו , אלה מישהו שידריך אותי בחומר התאורתי , כדי לא ללכת לאיבוד. תודה

jock

New member
לא...

פשוט לא הבנתי את הדרום, צפון, שחור ולבן... (באקא מי)

DragonSoul

New member
אני מתכוון....

כשאני אומר "הדרום, צפון, שחור ולבן... " אני מתכוון שכל אדם אומר ההפך מהאדם הבא אחריו

THE gray

New member
תקשיב..

אני מבין את כאבך גם אני עברתי אותו בדרך זו או אחרת.. העצה שלי- מאגיה נושא ענקי אלפי דרכים לעסוק בו, תמצא לך אחת שנראת לך נחמדה לדוגמה: דת הוויקה (WICCA) תחפש אתרים ותקרא ותבין אם אתה רואה שאתה מתחבר לדרך תמשיך איתו אם לא תעבור לדרך הבאה עד שתמא אחת תלמד אותה עד שתמצא אותה והנה נפתרה הבעיה פחות או יותר. יכול להיות שגם ב"דרך" כלשהי תמצא צפון ודרום, אתה תמיד יכול לנסות את שתי(או כמה שיש) הדרכים. בהצלחה:)

jock

New member
שאלה קטנה

זה רע אם לא הולכים בדרך מסויימת? זאת אומרת, פשוט אוספים כל מה שנראה טוב ונכון?

shataltal

New member
זה בדיוק

מה שצריך לעשות כשאפילו יותר טוב לאסוף כל מה שנראה הגיוני, לשנות כדי שיראה הגיוני כל מה שכמעט נראה הגיוני ולשמור בצד כל מה שלא נראה הגיוני (למקרה שיום אחד זה כן יראה הגיוני).

DragonSoul

New member
עוד שאלה

האם כדי קודם ללמוד את כל העיוני או להתחיל קודם עם תרגילי מדיטצאיה וכו' או שאפילו לעסוק בשניהם באותו זמן? תודה רבה

THE gray

New member
אני עסקתי בשניהם..בו זמנית מדיטציה

שכוללת נשימות עמוקות וקצת ויזואליזציה אףפעם לא מזיקה.. דרך שלוקחת רק מה שנראה לה ממצאת אותו ואז עוברת לבא נקראת- "דרך" הכאוס*. תחפש..ואני מניח שאין ושם בעיה לעשות כזה דבר זה פשוט יעזור לו למצוא כיוון. * chaos magick

undervision

New member
>ממצה<

אממ.... את האמת לא קראתי את כל השרשור כי מת מעייפות, אבל מצד שני היה לי חשוב לענות לך... אני מבין שאולי הרבה דברים מבלבלים אותך.. אז הצעה לי לך, לפתח את האינטואיציה שלך... להקשיב לקול הפנימי שלך... ותאמין לי עם הזמן הוא כמעט יהפוך לטבע שני שלך... הסבירות שתטעה בהשערות שלך יהיו מאוד נמוכות.. וכהאינטוציה... שלך תהיה מופתחת מספיק, יהיה לך יותר קל להבחין, בין מה שיכול להיות, ולמה שלא לא יכול להיות וכו' כל מה שאתה צריך לעשות זה להתחיל לנסות להקשיב לקול הפנימי שלך... מה גם שכשאר האינטוציה שלך תהיה יותר מפותחת גם פחות תתקע באופן כללי... מממ... ועוד משהו קטן, לגבי דברים מבלבלים, במאגיה הגבול הוא הדימיון, במלים אחרות הכול אפשרי,כל עוד תהיה מסוגל לדמיין(לעלות בדימיון) זאת ולנתב לזה את האנרגיה והכול יכול לקרות. כמובן שדברים קשים יהיה הרבה יותר קשה לבצע.

DragonSoul

New member
בתגובה אחת אמרת שני דברים מנוגדים

1. " יהיה לך יותר קל להבחין, בין מה שיכול להיות, ולמה שלא לא יכול להיות וכו' " 2. "במאגיה הגבול הוא הדימיון, במלים אחרות הכול אפשרי,כל עוד תהיה מסוגל לדמיין(לעלות בדימיון) זאת ולנתב לזה את האנרגיה והכול יכול לקרות" אם בדימיון הוא הגבול , איפה מציבים את הגבולות? תודה על התגובה

למעלה