מבוא לרשתות

deathcaster

New member
תגובה ../images/Emo3.gif

האמת שאני ממש לא מייחס חשיבות לכותרת בד"כ בגלל זה ה"תגובה" ... איך אומרים ? יופי פנימי זה גם חשוב - גם להודעה בפורום
מנהלת נהדרת ? 6 שנים ? כאן את מנהלת חדשה, בינתיים אחלה.. .אבל חדשה, אני לא מכיר פורמים אחרים שאותם את מנהלת, לא יכול לשפוט.

MsUnderstood

New member
בלה בלה בלה בכל מקרה אתה לא קורא כותרת

יופי פנימי לא כזה חשוב...חחחחחחחח סתם סתם נו אתה לא צריך לחקור ולגלות הכל...יש דברים שאתה פשוט יכול לקבל כמובניהם מאלייהם...אני מנהלת טובה
למה קבעתי עם הוט ככ מוקדם????

deathcaster

New member
תגובה

אני לא מקבל שום דבר כמובן מאליו... אבל כבר בכותרת הסימן
רמז שלא צריך להתייחס ברצינות לתגובה שלי ... חג שמח דנה'לה

MsUnderstood

New member
ממתי אני מתייחסת ברצינות../images/Emo35.gif

וחג כשר ושמייח לך
התחילו לו צום הפסח...עוד שבוע נחזור לאכול..

deathcaster

New member
חג שמח ולא כשר לי, ובתקווה

חג שמח ולא כשר לכל עם ישראל במהרה בימינו, אמן כן יהי רצון אמן ואמן סלה

MsUnderstood

New member
ושנה הבאה בירושלים הבנויה!!

אז תגיד כן יהי רצון שתימשך הבניה היהודית בירושלים

deathcaster

New member
חחחח

אני לא מבין מה זה משנה ? דמוגרפית עוד 30 שנה ממילא הארץ מבחינת ריבוי טבעי תתמלא בערבים מוסלמים וחרדים שממילא לא מתכוונים לאכלס את השכונות המדוברות במחלוקת... אני בעד בנייה בירושלים, אני בעד בנייה בכל איזור עירוני, הדת של מי שיאכלס את אותן דירות לא מדירה שינה מעיניי אני גר בבניין משותף שבו גם גרים נוצרים ומוסלמים ודרוזית אחת (שהתגיירה ....סיפור ארוך) אני מסתדר עם כולם.

אז תקרא שלא כולם חושבים כמוך

במיוחד אלה שאתה מחשיב אותם מדת אחרת. השבוע מצאתי הערה ממי שהחשיב את עצמו כידיד טוב שלו. הוא כתב שיש להרוג את כל היההודים כשהתעמתתי איתו התברר לי הדבר כנכון, למרות שהוא לומד איתנו ו"אוהב" אותנו ואומר לנו דברים יפים. הוא מוסלמי, אם עדיין לא הסגרתי את זהותו. אז הבנתי שכולם בתוך תוכם היו מעדיפים אותנו מתים גם אם לא מסגירים זאת ואומרים דברים אחרים. אז אני לא מאמינה בזה. ואני מאמינה עדיין בארץ שלנו ובנו (אבל לא בממשלה). אז ככה שתקח את זה היטב בחשבון. כי הם באמת לא רוצים בנו. הדבר הכי מעצבן והכי מרגיז שהמדינה מאפשרת להם ללמוד במוסדות השכלה אצלנו למי שרוצה באמת במותנו. אגב להם לא אכפת אם אתה יהודי חילוני או יהודי דתי או משהו אחד בשבילם אתה יהודי נקודה.

stkachov

New member
את מסיקה מסקנה על כל הערבים

מהערה שכתב ידיד אחד שלך?

אתה טועה. הוא כבר לא ידיד שלי.

וויטלי עם הכרות אישית איתם, הם לא יאמרו לך את האמת. ישנם בודדים מאוד שלא חושבים ככה. אבל רובם, נו באמת, איפה אתה חי?

deathcaster

New member
תגובה

ואין כמו מישהו אחד שאת מכירה באופן טוב יחסית בשביל להעכיר דעתך על מגזר שלם. אני נוטה לא לעשות זאת, ואני חי בחיפה, עיר של דו קיום, כפי שציינתי קודם לכן, שכונה לידי היא שכונה מעורבת, יהודים, נוצרים ומוסלמים, זו השכונה הכי שלווה בחיפה לדעתי. כולם יכולים לחיות ביחד, יש כאלה שלא מסוגלים לחיות עם עצמם, אז הם משליכים את השנאה העצמית שלהם על אחרים, כנראה שה"ידיד" לשעבר שלך הוא אחד מהם

אגב ויטלי

אם שמת לב בזמן האחרון על הפיגועים הנוראיים ברוסיה-שמת לב מי מבצע אותם? הצ'צ'נים ומי הם אלה הצ'צ'נים? מוסלמים.

MsUnderstood

New member
את ככ צודקת!!אומרים לי שאני גזענית כי אני לא

חושבת שיש לי למה להתחבב או להתחבר עם מוסלמים...ומה שאת אמרת זו בדיוק הסיבה למה אני לא רואה סיבה בעולם שיהיה לי ידיד שבסופו של דבר ירצה את הבית שלי וירצה שאני לא אהיה פה ובאווירת פסח...בכל דור עולים עלינו לכלותינו

הייתי כל כך נאיבית בקשר לזה

את לא מתארת לעצמך כמה עזרתי לו. בזכותי יש לו ציונים טובים בקורסים שהיו בסמסטר הקודם. אבל למדתי מהטעות הזו.

MsUnderstood

New member
פעם כשהיו לי חולצות של נוער מרצ גם אני הייתי

נאיבית... אני כולי תקווה שזה יעבור לכולם בשלב מסוים..

deathcaster

New member
../images/Emo12.gif

"בכל דור עולים עלינו לכלותינו" ? אולי על הכלות שלכם עולים...
אבל ב"והיא שעמדה" כתוב : "בכל דור עומדים עלינו לכלותינו"

למעלה