מבוא לרשתות

enigma84

New member
מבוא לרשתות

שלום רב, האם תוכלי לעזור לי בדחיפות אני צריך את הבחינות הסמסטר + פתרונות שפורסמו באתר האגודה של אוניברסטת חיפה קורס מבוא לרשתות של ד"ר אורן שרון מהפקולטה למדעי המחשב אפשר לפרסם כאן או לשלוח לאימייל שלי [email protected] תודה מראש.

deathcaster

New member
כן ! תעזרי לו !

אבל אם הן פורסמו באתר האגודה..... למה לא לפנות לשם ישירות ?
?

deathcaster

New member
מה הקשר ?

אם אתה טוען שזה על לאתר אגודת הסטודנטים, כנס לשם ותראה בעצמך למיטב זכרוני לא צריך סיסמא לשם (לא שאי פעם הייתי צריך את האתר הזה)

enigma84

New member
צריך סיסמה

צריך סיסמה אחרת מה נראה לך היית סתם מפרסם הודעה כאן - מה אני נראה לך משומעם (מצועמם חח )

deathcaster

New member
המממממ

מסתבר שאני גם לא מצליח להיכנס....
....... לא מפתיע עם שירותי המחשוב אצלנו שלחתי בקשה לאיפוס סיסמה ולא יהיה אכפת לי לשלוח אותה במסר פרטי אליך... אבל לא נראה לי שיאפסו אותה לפני תום חופשת הפסח... ואתה צריך את זה דחוף... מצטער

enigma84

New member
:)

ב"ה אשמח שתשלח בבקשה ברגע שתקבל את זה בדואר זה מאוד מאוד ... יעזור לי סביר להניח שלוקח מעט זמן (כמה שעות או יום עד לאיפוס סיסמתך) רקטוב וחג שמח ויענוך מן השמים :) באותו צורה שנסית לעזור ואל תהיהי ברכת הדיוט קלה בעיניך :)

deathcaster

New member
תגובה

עכשיו קלקלת..... אני אתיאיסט... מוותר על הברכות הן חסרות ערך בעיניי אני אשלח לך בעזרתי ובעזרת מי שיאפס את הסיסמה..... לא בעזרת שום דבר ולא בעזרת אף אחד.

enigma84

New member

:) בעיני זה איחול נפלא בכל אופן "איש איש באמונתו יחיה"

deathcaster

New member
דווקא זה לא נכון להגיד לאתיאיסט

"איש באמונתו יחיה": הביטוי הזה הוא חידוש של השנים האחרונות והוא נוצר על בסיס דברי הנביא חבקוק: "הִנֵּה עֻפְּלָה, לֹא-יָשְׁרָה נַפְשׁוֹ בּוֹ; וְצַדִּיק, בֶּאֱמוּנָתוֹ יִחְיֶה" חבקוק פרק ב' פסוק ד' חבקוק מבטיח לצדיק שצדקתו תצא לאור ושאמונתו הישרה באל תתן לו חיים. - אם אתה אדם מאמין אסור לך להגיד פתגם זה לאדם שאינו מאמין, או אף ליהודי שסרח ממצוותיו שכן רק צדיק באמונתו יחיה. האיחול שלך הוא נפלא כאשר הוא רלוונטי למי שמקבל איחול זה, בדיוק כפי שה"איש באמותנו יחיה" אינו רלוונטי כלפיי... גם האיחולים האחרים שלך חסרי ערך... "תודה" פשוטה הייתה מספיקה
אלו היו 60 שניות (מילים) על "לא תאחל איחולים מבוססי דת לאתיאיסט שבקיא יותר הכתובים מאשר המאחל עצמו"
חג שמח ולא כשר לכולם !!!!

deathcaster

New member
אח גדול...

אתה ממילא הצהרת שאתה לא מתכוון להגיב ולקרוא את תגובותיי... אז לדעתי גם סימן ה"
" שלך גוזל ממך זמן והקלדה מיותרת... אז להבא וותר על זה.

enigma84

New member

:) הגבתי ממש מתוך נימוס אני לא בקטע של לריב האמת מקודם חשבתי שאתה צוחק בקשר למה שאמרת דווקא אתה בחור שכלני כל כך ,קשה לי להאמין את מה שאמרת עכשיו שאתה שאלה לי לך האם אתה מאמין במציאות הבורא ?! האם אתה מאמין בהשארות הנשמה לאחר שהאדם נפטר ?! - התכוונת לומר שהנשמה עולה למימד רוחני אחר והמת הוא לא כליון !! האם היית רוצה שילדיך יגידו עליך קדיש לאחר שתפטר מהעולם בגיל 120++++? ממש מעניין מה אתה חושב ?

deathcaster

New member
אני גם ממש לא בקטע של לריב

תשובות לי אליך: "האם אתה מאמין במציאות הבורא ?!" - השאלה לא מנוסחת נכון, השאלה צריכה להיות "האם אתה מאמין בסיפור הבריאה?" - (שכן להכניס את המילה "מציאות" זו כבר שאלה מכוונת שמנסה לשכנע) - והתשובה היא - לא, אינני מאמין באמיתות סיפור הבריאה. "האם אתה מאמין בהשארות הנשמה לאחר שהאדם נפטר ?!" - לא, אין שום הוכחה חד משמעית לכך ולכן גם לא נכון לשאול האם אני מאמין שכן הבהרתי לך שאינני אדם מאמין. ייתכן שהנשמה היא נצחית, ייתכן שהיא תקופתית, וייתכן שהיא מוגבלת לתקופת חיים אחת... אבל לפני זה עלינו לנסות לשחוב מה זו בכלל "נשמה" - וזה כבר דיון פילוסופי, זה כבר לא דיון תיאולוגי. "התכוונתי לומר שהנשמה עולה למימד רוחני אחר והמת הוא לא כליון !!" - האם הסיפור הוא באמת "שחור או לבן" ? האם יש משהו באמצע ? לא אני ולא אתה יודעים לתת את התשובות לכך, אתה מאמין שיש תשובות לכך, אני מספיק צנוע בכדי להגיד : "אני לא יודע, אבל רק בגלל שכתוב בספרים מסוימים, זה עדיין לא אומר שזו הוכחה" אמת תיאולוגית רחוקה מלהיות אמת היסטורית/ארכיאולוגית. "האם היית רוצה שילדיך יגידו עליך קדיש לאחר שתפטר מהעולם בגיל 120++++?" - אני די משוכנע שאמות לפני גיל 120, האם אתה בטוח שיהיו לי ילדים ? זו הנחה מרחיקת לכת, אני נוטה לקוות שכן, אבל אינני יכול להיות בטוח. אבל לצורך התשובה לשאלתך - אבי נפטר כשהייתי בגיל 14, אמרתי עליו קדיש בחודש הראשון רק בגלל שאמי הכריחה אותי, זה היה חסר כל משמעות בעיניי, לאחר חודש הפסקתי. הרעיון של תפילה לעילוי נשמה שאומר אותה מישהו שהיא חסרת כל ערך בעיניו הוא אידיוטי, וכך הרגשתי, הרגשתי אידיוט שאני ממלמל מילים שחסרות כל ערך בעיניי. לטעמי - גם גופת אדם ברגע שנפח נשמתו חסרת כל ערך על טבעי, ולכן גם אני חתום על כרטיס אד"י ואיבריי ייתרמו להצלת חיים אחרים וגופתי תיתרם למחקר מדעי, רעיון הקבורה אידיוטי בעיניי, אני מקווה שבמידה ואזכה להיות אבא - ילדיי יזכרו אותי בגלל שהייתי אב טוב ואחראי ולא יצטרכו מצוות שכתובות בספר שמהדר דמות על טבעית דמיונית בשביל לגרום להם לזכור אותי. מצטער על דבריי החריפים.... אבל שאלת, וניסיתי לתת תשובות שמבוססות על השכל הישר (כפי שאני חושב ששכל ישר צריך להיות) ולא על אמונה כזו או אחרת.

למה במידה ותזכה להיות אבא?

אתה תיהיה אבא ברגע שתבחר לעשות זאת ולהקים משפחה. תמיד תאמין ותקווה לטוב ואני מאמינה שיהיה טוב.
אגב, הצחקתם אותי כל כך עם הדיון שלכם.

MsUnderstood

New member
אני שונאת שאומרים לי איש באמונתו יחיה!!

ואז שונאים אותי שאני מתקנת..

deathcaster

New member
איפה עמית שיתלונן שאת שוב מכימה איתי ? ואז

יבוא האח הגדול וישים עוד אייקון חסר תועלת.......

MsUnderstood

New member
מה קורה לך בזמן האחרון עם הטעויות הקלדה?

עמית דיי נעלם מאז שאני מנהלת לא?

deathcaster

New member
תגובה

אני כנראה צריך להחליף מקלדת... היא גם עושה לי הקלדות כפולות וקופצת שורות... ולגבי עמית - נו .... אמרתי לך שאת תהיי מנהלת נהדרת או לא אמרתי ?

MsUnderstood

New member
כןכן...הריצפה עקומה...

אני אוהבת את הרשמיות שלך ב-תגובה וזה כבר ברור איזה 6 שנים שאני מנהלת נהדרת

למעלה