מארועי יום העצמאות

Tonjin

New member
לא נראה לי סביר להניח שבמדיום כתוב

תהיה דרישת מינימום כלשהי בנוגע לרמת-הכתיבה? אם הייתי נכנס לג'אם-סשן עם מצילתיים ומכה בהם ברגעים הלא נכונים - הייתי רוצה לקוות שימצא מי שיעיר לי.. אם בדיון מילולי ידידותי רגוע הייתי מתפרץ בקול רם ומתלהם - את לא חושבת שהיה מקום להעיר לי? איפה החוצפה וחוסר הנימוס כאן? ממה בדיוק נעלבת?

תראה

הדוגמאות שנתת לי אומנם מעניינות,אך אני באופן אישי חושבת שדרישה בנוגע לרמת כתיבה לאנשים שאולי דיסלקטים,לי פחות חשובה,אולי לך ולאחרים כן,ואני מכבדת את זה!! פשוט לי זה צרם,ואם אינני טועה זה פורום פתוח בו אני יכולה להביע את דעתי....עד כמה שאני זוכרת... ערב טוב גם לך

Tonjin

New member
מישהו אסר עליך להביע את דעתך ?

(רק תעבירי אותה בדיקת איות קודם...
)

חחחחחח

משעשע,אם אני אעביר את דעתי
בבדיקת איות קודם (אני בספק רב אם תוכל להבין אותי....) מה לעשות,ככה הן מורות לספרות

טוב, מספיק ודי

קצת נמאס לי מהאופן שבו הויכוחים ביניכם נגררים תמיד למישור האישי. נמאס לי לא פחות מזה שאת (שוב) לוקחת את הויכוח למקום מגדרי (בהודעה אחרת). אין לי בעיה עם ויכוחים אבל צריך לשמור על קצת סטייל. חלאס.

תשובה לטונג'ין ולבייבי יי

אני לא חם על ההדק (לא אומרים קל על ההדק?) בגלל שאין הדק - אני לא מוחק הודעות. אני רק מבקש שתפסיקו. למה אני מבקש? כי זה לא ויכוח שאני נהנה ממנו, כי אין פה שום הומור. זה למה. אמרתי את זה קודם ואני אומר את זה עכשיו. אני מודע לזה שכביכול אי אפשר להגיד לי ללכת לחפש בגלל שהשם שלי צבוע בכחול, ויפה מצידכם שאתם מתחשבים בזה, אבל אפשר לראות את זה פשוט כבקשה שלי (מישהו שמתוקף התפקיד הטכני שלו "גר" פה). אפשר גם להתעלם מזה. אני מנסה לשקף לכם איך זה נראה מהצד. הויכוח היה עם אמילי כשגם את הצטרפת, וגם אם לא בחשת בקלחת באופן פעיל בודאי הצגת שם את אותה הדיעה. גם הערת הנשוי היתה מאפנה אבל קיויתי שהיא תעבור בשקט, וואללה, לא הצליח. בנוסף לזה, "אתם" מחפשים את הנושא המגדרי? מי זה "אתם", אני והתולעים? פשוט קחו את זה בחשבון. בנוסף, בואו נגיד שאני רגיש לויכוחים מאז הפיאסקו שהכניס אותי לתפקיד הזה.

Tonjin

New member
ההדק

(שאתה יכול להיות חם או קל עליו, זה לא ממש משנה) הוא הרי וירטואלי בלבד, זה לא ממש משנה אם אתה מוחק הודעות הוא מעיר הערות בטון של גננת במקום בו לא בטוח שממש צריך אותן.. (האמת שכן משנה, קצת - אבל זה לא באמת חשוב) עכשיו, פורום הוא במה לדיונים נכון? דיון הוא מילה אחרת לויכוח. ואני לא מצליח לראות מה הבעייה בויכוח הזה (שמבחינתי אגב נגמר, לפני ההערה שלך)? שהוא כביכול OFF? שהוא לא מצחיק אותך? שהייתה בו "הערת נשוי" שלא עמדת בסנטנדרטים שלך? זה גם לא ויכוח שיכול להוביל בשום צורה לפיאסקו כמו זה שהכניס אותך לתפקיד הנוכחי שלך.. אני מבין את הרצון שלך לשמור על רמה מסוימת בפורום הזה ומקווה שתצליח בכך, אני מוכן גם לעזור... אני לא מוכן שידברו אלי כמו ילד בכיתה ג' מכיוון שזה אולי יפתיע אותך אבל אני כבר הרבה זמן לא שם (למעשה לא הייתי מעולם, אבל זה מסיפור אחר..)

Tonjin

New member
חשבתי על זה..

לא על חתונה, חס וחלילה - אלא על זה שאני לא מוכן שידברו אלי כמו ילד בכיתה ג'... אז האמת שאני דווקא מוכן - בפעמים כשזה מגיע לי.. (אבל היום זה לא היום הזה בשבוע)

אוהד

יש לי כמה שאלות אלייך: דבר ראשון,איזה וויכוח היה לי ולהם בעבר? אם זכרוני אינו מטעה אותי,הוויכוח היה עם אמילי,ולא איתי. במקרה ההוא הבעתי את דעתי רק פעם 1. דבר שני,אם אנחנו מתייחסים כבר למגדר,מה שאני לא מבינה, הוא מדוע על הערת הנשוי,אין תגובה,אבל על ההערה שלי יש? אולי אתם מחפשים כאן בעיות מגדר? אם תקרא את התגובות שלי בשרשור, תראה שדיברנו לעניין, אנחנו לא בני 4 שצריכים לדעתי לקבל נו נו נו...הדיון לא גלש לצדדים לא נעימים,הכל היה ברוח טובה ובהומור.

לא ילדים בני 4

נועה שלום תפקיד המודרטור הוא לגרום לפורום לזרום בצורה נעימה. אם המודרטור מעיר הערה מסוג זה, ייתכן וזה בגלל שאתם, בלי משים לב, מרעישים לשכנים.

Tonjin

New member
יותר או פחות מהשיעור בסטפס בקומה

מלמעלה או מהמסיבה למטה?? כלומר, מכל החומר בדפים האחרונים דווקא כאן...? אם המודרטור מעיר הערה ראוי להתייחס, אבל יתכן ולפעמים (רק לפעמים) המודרטור העיר הערה שלא במקום הנכון??

nage

New member
מה קשור נשוי למגדר?

שלשום הייתי בחתונה חד מינית, אולי גם שלי הייתה כזאת?

yariv10

New member
יש הבדל בין סיכון עצמי להתאבדות..

רק אם יש לך במקרה אקדח (אם רישיון כמובן
) תוכל לגרום ל"ילדים"(לא נראה לי שאני צריך להסביר לך שהילדים האלה כבר לא בדיוק ילדים אתה יודע הם יותר לכיוון חיות)האלה לא להתנהג אליך כמו שעשו לילד המסכן,בתקווה ש"הילדים" בעלי "הרישיון" לנשק שכחו את שלהם כשיצאו ל"דקירות יום העצמאות נעימים"
. ואני לא מגזים,לצערי.

MidNight Flame

New member
תאכלס,

ב99% מהמצבים עדיף להמנע מעימות בכל מחיר ואף לברוח, אנחנו מתאמנים למצבים בהם לא קיימת האפשרות

dascalu jacob

New member
סיפור מהחיים שישליך על העניין

הייתי פעם עד לארוע בו עמדה כנופיה של 10 ערסים לפחות וניסו את מזלם עם איזה פראייאר תורן. (כך לפחות הם חשבו) הסיטואציה המוכרת זורקים מילה או כאפה לעובר אורח ומחכים לראות מה הוא יגיב. בכל אופן ראש הוא לא ייצא איתם. הם במגרש ביתי ומצויידים מן הסתם בסכינים. 99.9.אחוז מהאנשים היו מקבלים את המנה וממשיכים. אותו פראייאר שעבר כנראה לא פעל עפ"י הציפיות שלהם והוא מסתבר לא היה פראייאר בכלל. הוא בלי חשבון ניגש לראש החבורה והכניס לו אגרוף ישר ללסת. הבחור שחטף נפל במקום ונשברה לו הלסת והוא פשוט פירפר על הרצפה כמו דג שדפקו לו פטיש בראש. לאחר מכן תוך שבריר שניה הוא תקע פצצה לזה שהתקרב ושלח אותו לרצפה ליד החבר שלו. אף אחד לא שלף את הסכין הם היו מבוהלים עד העצם וכל התאוריות על ההתנפלות ההמונית והלינץ' שצפוי לו נתבדו. הוא לא התאבד והוא ידע טוב מאוד מה הוא עושה. מה אתם אומרים על זה ?

למעלה