מארועי יום העצמאות

מארועי יום העצמאות

פעם ראיתם ילד רץ ואחריו 300 ילדים מקללים? עמדתי עם כמה חברים,פתאום ראינו שיש מכות,עלו חמולה של 300 ילדים על ילד אחד !!! הוא רץ לכיון השומרים ונעצר בגדרות,נפל ומתוך 300 ילדים שניסו להרביץ לו רק איזה 5 הצליחו כי הפריעו אחד לשני,היה לו מזל שהרביצו לו כמו פודלים ושהוא נצמד לגדר... אחרי דקה האבטחה חילצו אותו והוא יצא ללא פגע !!! הלך רגיל,מבוהל אבל בלי נזק. אחר כך שלפו שם סכינים והיה באלגן אז התרחקנו מהמקום בקיצור טרוף,לא האמנתי... לפחות 300 ילדים על ילד אחד.. והבנתי שזה היה על שטויות.. במקרה כזה צריך לדעת לרוץ טוב,גם נזיר שאולין לא יכול לעשות הרבה.. מה אתם אומרים?

«Jimmy Page»

New member
300 ילדים?

בספק אם באמת היה לו מה לעשות שם. ועם החמולות האלה, הוא ינסה להפריד- הוא יחטוף דקירה...

אני חולק על דעתך

עלפי התיאור זה היו ילדים קטנים וכם אם לא עדיף שבן אדם יחטוף מ300 אנשים לבד? טוב אולי אני לא דוגמא כי אני מתלהט מזסשהרבה אנשים תופסים שעיר לעזזל ומתחילים להרביץ לו אבל תמיד יש מה לעשות למשל להכנס בתוף ההרמת ילדים ולהתחיל זרוק אנשים הצידה יש מלא דברים כאלו

«Jimmy Page»

New member
אז אולי יש קורבן...

-זו עדיין לא סיבה להסתכן בדקירה ובפציעה חמורה. גם אם היה שם אומן הלחימה הגדול מכולם או וואטאבר- 300 ילדים היו מכניעים אותו. ועוד יותר בטוח- אם היו להם סכינים. כמו שהם עולים על ילד אחד מסכן- כך הם מסוגלים לעלות על בן אדם מבוגר... הילד קצת יותר חסר אונים; אבל גם לו וגם למבוגר אין הרבה סיכויים לצאת מזה, ללא עזרה חיצונית.

MidNight Flame

New member
גם בתור אדם בוגר הוא...

פגיע מול סכינים באותה מידה. לא חושב שהוא יכל לעשות הרבה...

דעתי היא../images/Emo4.gif

יש משפט שאומר "אם נותנים לך קח...אם מרביצים לך....ברח (במיוחד אם רודפים אחריך 300 ילדים חמי מזג) לדעתי האישית כבוגר,אין טעם להתחיל להרביץ לילדים, מה שכן אם נתקלים בתופעה כזו אלימה, יש ישר לקרוא למשטרה (ובמקביל למגן דוד אדום כי ארועים כאלו לא נגמרים טוב)כן להראות נוכחות, ולנסות להגיע את הילד שתקפו אותו (מפני שלאחר התקיפה באשר היא,הוא יזדקק לתמיכה נפשית (עד שהוריו יגיעו) או לעזרה גופנית בפציעה. חבל שהגענו למצבי אלימות כל כך קשים בגיל כל כך רך....וכל דרך שאפשר לעזור היא מבורכת על פי דעתי,האסור הוא לשתוק,ולהמשיך הלאה, היום זה ילד אנונימי, מחר זה הילד שלך...

טוב....

לא הבנתם אותי כנראהל א התוונ להתחיל במסע שבירת אפים של ידים וזה אב מה שכ ן אני אומר להפרדי איפלו אם זה גובל בסיכון עצמי כי אתם באמת לא יכול לדעת מה יכול לקרות!!!

zoti

New member
נראה לימישהו כבר שבר לך את האצבעות

ראבאק ! תקראו את מה שאתם כותבים לפני שאתם לוחצים "שלח".

חברה...

שאני אומר ילדים אני מתכוון לבני 15-16 ,אני גם בן 15. אני יכול להגיד שגם אם כל החברים שלי ואני שהיינו שם,היינו מנסים לעזור לו,זה היה נגמר בהרבה יותר נפגעים וספק אם הייתי יכול עכשיו לכתוב כאן.. אני יודע בוודאות על איזה 10 אנשים שם שהיו עם סכינים שלופים ולא הצליחו להגיע אליו כי הם הפריעו אחד לשני...

ZOTI../images/Emo4.gif

אני חושבת שלפני שאתה כותב את מה שכתבת,יהיה נחמד אם תעצור ותחשוב שישנם אנשים שונים מאתנו,וחלקם יכול להיות אולי סובלים מדיסלקציה מסויימת!!! (שלא לציין את העובדה שאנשים דיסלקטים הם בעלי אי קיו גבוה לפעמים) ישנם רמות רבות של ליקויי למידה,חלקן בולטות וחלקן פחות!! ואפילו אם לא,ובמקרה הזה אין בעיה כזו,לא יפה או מכובד לדעתי לשפוט אדם על פי שגיאות הכתיב שלו,מכל אדם ניתן ללמוד משהו על החיים,וכל אדם הוא שיעור עבורך,במקום ל"רדת" על השגיאות שלו,יהיה נחמד אם להבא תתיחס לדבריו. מצטערת,אך זו דעתי
שיהיה לך ערב טוב

zoti

New member
גילית לי את אמריקה.

מצטער אם זה נשמע לך בוטה אבל גם דיסלקטים יכולים להעביר את הטקסט שלהם בדיקת איות בדיוק כמו שאני עושה לפני שאני שולח טקסט באנגלית. התירוץ של "אני דיסלקט" כבר מזמן לא תופס. תשאלי את אלו שכותבים פה.

אני חושבת

שלעשות בדיקת איות בטקסט זה דבר אפשרי, למי שמעוניין לעשות זאת,אולם יש כאלו שכנראה לא רואים את הצורך בכך,או פשוט לא חושבים על זה....ויש גם כאלו,תתפלא!! "תירוץ" של אני דיסלקט כבר מזמן לא תופס????? ו"תשאלי את אלו שכותבים פה? סליחה על השאלה...אבל תופס אצל מי? מי קבע את החוקים? אתה ומי? ולמה עליי לשאול את אלו שכותבים כאן? על מנת לאשש את הטענה שלך? בגלל שהבחור לא שלח את הטקס שלו לאיות לפני,הוא זכאי לקבל ממך או ממישהוא אחר כאן כזו תגובה? אני מצטערת,אני עדיין חושבת שהתשובה שלך לא הייתה לעניין, אני לא שופטת אדם לפי אם הוא עשה בדיקת איות לפני שכתב או לא..אני מנסה להבין את מחשבותיו,ואם אני יכולה אף לעזור לו. מה שנחשב כיום "כתירוץ" כמו דיסלקציה בחברה שלנו...או כל דבר אחר לא נחשב בעיני!! אני מאמינה בטוב לב של אנשים,ביושר,ובמתן תשובה עניינית,וקודם כל - אני מאמינה שמיותר לפגוע בכל אדם באשר הוא...במיוחד אם הוא לא פגע בך. אבל זו דעתי האישית.... שיהיה לך המשך ערב טוב...

zoti

New member
בגלל שאת חדשה יחסית את כנראה לא

מבינה. זו "מכה" שקיימת בהרבה פורומים ובעיקר בפורום הזה. הפורומים הם מדיום כתוב ומי שרוצה שיבינו אותו צריך להתאמץ ולכתוב בצורה שהיא קריאה. הרי מי שדיסלקט מודע לפחות לעובדה שהוא כזה. אז שיעביר כל הודעה שלו בדיקת איות באופן אוטומטי. לגבי אלו שכותבים כאן. כוונתי הייתה לדיסלקטים שכותבים כאן. חלק לא קטן מהם טורח להעביר את ההודעות שלהם בדיקת איות.

אוקיי

הבנתי את כוונתך,למרות שאני לא חדשה בפורומים (בפורום הזה יחסית כן....)ואני מתנצלת גם כן אם הייתי בוטה בתגובותיי...עדיין אני חושבת שונה ממך.... אז נסכים בזאת שאנו לא מסכימים אחד עם השני....

nage

New member
אנחנו לא חייבים לסבול עילגות.....

זותי צודק ב 100%, יש מספיק עילגות בארץ ואני לא חייב לגלות כלפי זה סובלנות. לוקח בדיוק דקה להעביר כל דבר בדיקת איות. ישנם הרבה מאוד דיסלקטים, כולל מנהלי פורומים (זה או אחר) בעבר ובהווה, שהם דיסלקטים, אבל הטקסטים שלהם ללא דופי. גבב אותיות ראנדומאלי כמו של המפצח למעלה, לדעתי במקרה הטוב לא שווה התיחסות. במקרה היותר טוב הוא שווה התייחסות כמו של זותי. בברכה, יוני

יוני

נכון,אתה לא חייב לסבול עלגות,בדיוק באותה מידה שאני לא חייבת לסבול העלבה,חוצפה,וחוסר נימוס!! לי אישית יותר צרם התגובה של זותי והתגובה שלך,על אלף שגיאות כתיב של מפצח, סורי....זו עדיין דעתי שיהיה לך יום נעים נועה

nage

New member
מה ממה שאמרתי פגע בך?

מה בכלל היה מכוון אלייך? מה בכלל היה פוגע? אם את בוחרת להעלב ממה שאני כתבתי אז תסלחי לי מאוד, אבל אני לא מוכן לקחת על זה אחריות. או במילים אחרות אני כבר נשוי תודה רבה.

אז כנראה ש..

לא הבנת אותי יוני, התכוונתי להערה שלך למפצח "כנראה שמישהו כבר שבר לך את האצבעות" לזו קראתי הערה פוגעת,מעליבה וחוצפנית, וכמובן לשום דבר אישי שכתבת לי. אל דאגה, אני לא נפגעת כל כך מהר מגברים,אני כנראה לא לוקחת אותכם יותר מדי ברצינות על מנת להפגע
יום טוב לך

למעלה