כסף וNx
S spongbob New member 15/8/08 #20 ../images/Emo110.gif אני אכתוב מדריך להשיג כסף דרך def scrolls... מצטער על הטריפל XD |תפוזבל|
S spongbob New member 17/8/08 #33 ../images/Emo110.gif הנה זה בא בשעה טובה~! ../images/Emo41.gif תהנו
S sapir aloud555 New member 15/8/08 #11 עריכה ותוספות הקטגוריה כאן היא למאמרים שלדעתכם צריך לעדכן, לערוך, להוסיף תמונות, וכו'. שרשרו את הלינק למאמר ומה לדעתכם צריך להוסיף אליו, או לערוך בו. להצעות עריכה ותוספות לתוספות ועריכה שתכתבו למאמר.
עריכה ותוספות הקטגוריה כאן היא למאמרים שלדעתכם צריך לעדכן, לערוך, להוסיף תמונות, וכו'. שרשרו את הלינק למאמר ומה לדעתכם צריך להוסיף אליו, או לערוך בו. להצעות עריכה ותוספות לתוספות ועריכה שתכתבו למאמר.
ס סימסון האחד New member 15/8/08 #17 מאמר של קרניבל PQ שינו את חילוק הנקודות 500+ זה A 250+ זה B 50+ זה C 0-49 זה D
מ מאור כהן1 New member 16/8/08 #24 מאמר על השגיאות. [במדרכים כלליים]. כותבת המאמר כתבה את העידכון בשירשור.[שגיאה 114]
I IceFairy New member 15/8/08 #15 מאמר על Hog and Silver mane יהיה נחמד אם הפעם המאמר שלי יתוייק גם כן.. כתבתי את המאמר הזה לאור דרישות של כמה וכמה אנשים כאן. איך מקבלים הוג וסילבר מיין.
מאמר על Hog and Silver mane יהיה נחמד אם הפעם המאמר שלי יתוייק גם כן.. כתבתי את המאמר הזה לאור דרישות של כמה וכמה אנשים כאן. איך מקבלים הוג וסילבר מיין.
ו ווינגז New member 15/8/08 #22 הוספתי את זה למאמר על ה-Hog (שכתבו רוזי וספיר). עכשיו הוא נקרא "חזירי רכיבה". אגב, שימו לב שהוספתי קטגורייה חדשה במאמרים - "חיות וחיות רכיבה", כי קטגוריית המדריכים הכלליים קצת עמוסה מידי. ליז, תודה.
הוספתי את זה למאמר על ה-Hog (שכתבו רוזי וספיר). עכשיו הוא נקרא "חזירי רכיבה". אגב, שימו לב שהוספתי קטגורייה חדשה במאמרים - "חיות וחיות רכיבה", כי קטגוריית המדריכים הכלליים קצת עמוסה מידי. ליז, תודה.