מאמרים, שוב!

sapir aloud555

New member
מאמרים, שוב!

הודעת מאמרים~ מרבית המאמרים מהשרשור הקודם נערכו ועלו למאמרים, מה שאומר שהגיע הזמן לשרשור חדש, למאמרים שלא נכתבו ולמאמרים שכרגע יש להם ביקוש. כמו בהודעה הקודמת - אני משרשרת להודעה הזאת תת קטגוריות, כמו למשל "לוחם". מי שרוצה מדריך בקטגוריה הזאת שיסמן
, ובתוכן יכתוב "מדריך לפייטר" לדוגמה. מי שמוכן לכתוב מדריכים בקטגוריה הזאת שיסמן
, ואת שם המדריך שהוא מציע. כמו כן, מאמרים שכתבתם בפורום ולא הגיעו עדיין למערכת המאמרים, שרשרו לקטגוריות הנכונות בתוספת לינק למאמר עצמו. (בדקו בשרשור הקודם, גם)
.

D amaged R oses

New member
אם כבר, במקום לפתוח הודעה, לוחמים..

אני לא מבינה את הבילד של הלוחמים במאמרים, ז"א..למה אין IRON BODY ממוקסס? זה לא סקיל חובה? וENDURE? פתחתי לוחמת ובנתיים היא רמה 13[תכף 14] ממוקסס לה 1 POWER STRIKE 6 HP RECOVERTY 3 MAX HP אני מתכוונת למקסס את הHP[שניהם] ואני רוצה את כל האיירון באדי[בשביל זה חובה 3ENDURE] לוחמים פה, תסבירו לי אם כדאי או לא ולמה... תודה :)

ToryMaster

New member
אל אל אל אל!

ברמות קצת יותר גבוהות גם האיירון באדי וגם האינדור פשוט לא יועילו לך, וזה יהיה סתם בזבוז נקודות חשובות.

D amaged R oses

New member
למה לא?

כל הלוחמים שראיתי היה להם איירון באדי ביגלל זה נראה לי מוזר שבבילד במאמרים אין. תסבירו לי בבקשה...

ToryMaster

New member
לא יודעת

אני לא זוכרת לוחם בעבודה ראשונה עם איירון באדי, ולא זוכרת אי פעם שאני נזקקתי לו, גם לא בעבודה שניה.

sapir aloud555

New member
הממ.

לא ראיתי הרבה לוחמים עם איירון באדי, בכלל, הסקיל כמעט ולא משומש. אבל אם כבר אז כבר - המדריך ללוחם נכתב בתחילת 2007, ואז הכיסאות לא היו במשחק, ובבילד שומש הסקיל לHp ברמות האחרונות. את יכולה להעלות איירון באדי במקום זה, כי כרגע כשיש כיסא שמרפא Hp, לא הרבה משתמשים בסקיל של הHp. אבל אין טעם למקסס את איירון באדי, או את Endure. הסקילים שאת צריכה שימוקססו לך בעבודה ראשונה זה Slash, Strike, וMax HP Increase (מה שאומר שאת צריכה לפחות 5 גם בסקיל של הHP Recovery). אחרי שכל אלו מגיעים למקס את יכולה להעלות מה שבא לך, אבל לא לפני - כי זה בזבוז נקודות חשובות.

למעלה