מאמרים במשפטים שלום לכם, דרך איזה מאגר מידע אתם מחפשים מאמרים במשפטים כשאתם צריכים?
F Fleur New member 25/12/07 #1 מאמרים במשפטים שלום לכם, דרך איזה מאגר מידע אתם מחפשים מאמרים במשפטים כשאתם צריכים?
ה הייבי New member 25/12/07 #2 בספריה המאגרים באינטרנט לרוב מחילים מגוון דיי קטן של פסיקה. הכי טוב (ונראה לי גם הכי קל) בספריה. אבל, יעזור אם תגידי לאיזו מטרה את צריכה את המאמר/מאמרים? והאם את מחפשת משהו ספציפי (יש לך שם ומחבר) או שאת מחפשת חומר באופן כללי.
בספריה המאגרים באינטרנט לרוב מחילים מגוון דיי קטן של פסיקה. הכי טוב (ונראה לי גם הכי קל) בספריה. אבל, יעזור אם תגידי לאיזו מטרה את צריכה את המאמר/מאמרים? והאם את מחפשת משהו ספציפי (יש לך שם ומחבר) או שאת מחפשת חומר באופן כללי.
F Fleur New member 25/12/07 #3 האמת היא שאני יותר רוצה להבין את העקרון הכללי נגיד ואני מחפשת מאמרים על ההליך השיפוטי, איפה אני ביכלל מריצה חיפוש כדי לראות איזה מאמרים יש בנושא (גם אם פיזית הם נמצאים בספרייה)?
האמת היא שאני יותר רוצה להבין את העקרון הכללי נגיד ואני מחפשת מאמרים על ההליך השיפוטי, איפה אני ביכלל מריצה חיפוש כדי לראות איזה מאמרים יש בנושא (גם אם פיזית הם נמצאים בספרייה)?
S sacrament New member 25/12/07 #4 יש תוכנת "משפתח" בכל ספרית משפטים כמעט מקלידים שם את מילות החיפוש, מתפללים חזקים בלב- ואז מקבלים כל מיני תוצאות (-: (לא תמיד הן תואמות למה שחיפשת, אבל נו מילא...)
יש תוכנת "משפתח" בכל ספרית משפטים כמעט מקלידים שם את מילות החיפוש, מתפללים חזקים בלב- ואז מקבלים כל מיני תוצאות (-: (לא תמיד הן תואמות למה שחיפשת, אבל נו מילא...)
T tigris12 New member 26/12/07 #5 בד"כ לכל ספריה יש מאגר מאמרים בעברית ומאגר מאמרים בלועזית, ובתקדין גם יש מאגר מאמרים. אפשר לחפש לפי מילות מפתח
בד"כ לכל ספריה יש מאגר מאמרים בעברית ומאגר מאמרים בלועזית, ובתקדין גם יש מאגר מאמרים. אפשר לחפש לפי מילות מפתח
A amazone New member 29/12/07 #7 בעברית או באנגלית? יש את נבו, פדעאור, מפתח חיפה ושות'. באנגלית יש את גוגל סקולר, פרוקווסט ודומיו