מאטריקס RELOADED

2 כרטיסים, ../images/Emo51.gif

אולי אזמין עוד בהמשך...

bennyTKD

New member
הערה לגבי הסרט, בלי ../images/Emo58.gif ספוילר

כמה הערות לגבי הסרט, בלי
ספויילרים כמובן. א. מי שלא ראה את מטריקס 1, שלא ינסה לראות את מטריקס 2. איי שום סיכוי להבין את הסרט. יש סרטי המשך שבהם ה- 5 דקות הראשונות של הסרט מסבירות את הסרט הקודם, עבור אלו שלא ראו. פה אין את זה. מי שבכל זאת רוצה, שירוץ לראות את מטריקס 1 ב- DVD. ב. הסאונד בסינמה סיטי זוועה. אני יכול להעיד לפחות לגבי אולם 8 שבו הייתי. לא ידוע לי אם כל האולמות זהים. זוועה. אין לי מילים. אחרי 4 שנים שלא הייתי בקולנוע (מה לעשות, אני מכור לקולנוע ביתי), חשבתי שאזכה להינות מהסאונד, במיוחד בבתי קולנוע חדשים וחדישים. ג. מיתר צדקה, וטריניטי באמת כוניפה (תגיד לי בני, אתה לא הבנת עוד שמיתר ת-מ-י-ד צודקת?!) ד. אני לא מגיב לגבי הסרט עצמו, כדי לא לתת ספויילרים. מי שרוצה המלצה האם ללכת לסרט או לא, שיפנה אלי במסרים. בני

הודעה על שעה + המשך סקר../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קודם כל, גם אם הסרט הוא לא יצירת מופת של כל הדורות, יהיה כיף ללכת לראות ביחד. זה קודם כל. הכוונה להגיע להצגה ראשונה, כדי להקל את הנסיעה לאלה אשר צריכים לחזור אל המרחקים. ולאור המידע על סינמה סיטי, האם יש רצון לשנות את הקולנוע חזרה לרב חן דיזנגוף (מה שיאפשר לנו להמשיך משם לבירה איכותית במיוחד בבית הבירה, או כפי שהוא מכונה בפי אנשים CSSD - הגוטמן'ז). בברכת "בירה איכותית היא בירה בלגית" האפור

ערב חג זה דווקא טוב - כולם הולכים

להורים. וחוץ מזה שתמיד יש חניה .מקסימום משלמים קצת.

Pyongwon

New member
מישהוא מגיע מרעננה???

מעוניינת להגיע לסרט, אך אינני נוהג. מישהו עובר דרך רעננה ויש לו מקום לאחת קטנה?

לכל מי שרוצה מועד אחר- שרשור קונור

לכל מי שמעדיף ללכת במועד אחר מאחר ומועד ההקרנה בו אנו מדברים נופל על ערב חג - נא לפנות לשרשור שקונור פתח בנושא

Connor MacLeod

New member
שתי ציפורים במכה אחת../images/Emo11.gif

לאור ההודעה על סינמה סיטי ... יש סיבה ספציפית למה לבטל את רב חן הרצליה? (קניון גדול, סאונד אדיר, חניה בשפע) בלי לפגוע (ללא הגבלת הכלליות), אבל כמעט שלא הייתי בסרט ברב-חן ת"א בלי שאיזה טלפון של איזה ילד מעצבן (בד"כ של איש מעצבן ולא ילד) שצילצל באמצע ההקרנה. מצד שני, בהרצליה זה מעולם לא קרה. בכל מקרה, מערכת הסאונד בשני בתי הקולנוע (ת"א והרצליה) זהה. כך שמהבחינה הזו אין הבדל. אנחנו מגיעים בכל מקרה מרעננה, לאן שלא יוחלט בסוף.

Erunaamo

New member
המשך להערות לגבי הסרט, גם ללא ספוי'

הסאונד בסינמה סיטי הוא סאונד משובח להפליא. את זה אני יכול לומר אחרי משהו כמו עשרים ביקורים במקום - באולמות שונים ומשונים. סתם לדוגמא: אני תמיד מרגיש שם את הבאסים בכליות... הבעיה היחידה עם הסאונד, והיום היתה הפעם היחיד שפגשתי בה, באולם 7 לפחות, היא כיבוי פתאומי - מדי פעם, של החלק השמאלי של הרמקולים. זה קורה רק לשניות ספורות, ורק כמה פעמים במשך הסרט. זאת ממש לא סיבה שבגללה צריך לוותר על אולמות נוחים וטובים כמו שיש בסינמה סיטי, על החניה ושאר היתרונות של המקום. חוץ מזה, אני מאמין שהבעיות יתוקנו בזמן הקרוב. הסרט הוא ללא הפסקות, והוא די ארוך (יותר משעתיים) - לכן מומלץ לקפוץ לשירותים לפני ההקרנה. כעיקרון - תזכרו שככל שמספר האולם גבוה יותר, כך הוא מומלץ פחות. אולמות 1 ו-7 מומלצים במיוחד. אני מניח שעוד כמה חודשים יתחילו להקרין את המאטריקס גם בסינמאקס - האולם עם מסך-הענק והסאונד המדהים. בהחלט מומלץ. לנוחיות - מומלץ להזמין כרטיסים בטיקטנט, למרות שאני מניח שגוטמן כבר חשב על זה. כל מי שרוצה ספויילרים - כולי מקלדת...

Pyongwon

New member
מעוניינת להגיע, מישהו דרך רעננה?

מעוניינת להגיע לסרט (היות ולא מאמנים באותו היום) ויהיה כיף, שאלה אם מישהוא עובר/ת דרך רעננה?

איקו

New member
למה אני לא גר במרכז ??הייתי בשמחה

מגיע .. זה באמת מראה סרט טוב. דיברו על זה ביום שישי ,שבקטע אחד של הסרט יש כפליים מכות מאשר בסרט הראשון. חוויה ..

איקו

New member
שעתיים וחצי נסיעה קצת קשה להגיע !!

אני גר בשלומי .. ליד ראש הנקרה !!!

איקו

New member
מה שכן אני הראה את בנהריה ובטח בדיו

בדיון שהתפתח בעקבות הסרט אני מקווה להיות שותף. כל טוב והנאה מושלמת.

zoti

New member
ספויילר ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

אני רק רוצה לציין שראיתי את הסרט והוא לא שווה את השעתיים וקצת שלו. משעמם. מונוטוני. ארוך מדי. מייגע. ללא תוכן. כל קטע אקשן אורך כמעט 10 דקות כי אין עלילה אז היו צריכים למלא את הזמן במשהו. בקיצור, אכזבה ולא אחת שלא ציפיתי לה.

למעלה