מאטריקס RELOADED

הקרנת פורום - מייטריקס 2../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ברוב קולות בלתי מעורער נבחר יום חמישי, ה5 ביוני, כמועד ההקרנה. המקום: סינמה סיטי, בגלילות. אנה, בבקשה, במטוטא, שרשרו הגעתכם או שלחו לי במסר, כדי שאוכל לדעת כמה כרטיסים לבקש.

mickeym

New member
גוטמן, העם איתך! ../images/Emo45.gif

ועם לא העם, אז לפחות אני

איקו

New member
אני חושב שזה בא ממרטפי השב"ק

רק לשמע את השם הזה גורם לי לברוח מהבית ומהטלוויזיה . ויש כאלה שמכורים לזה ...את זה אני לא מבין... !!!

bennyTKD

New member
גם הם לא מבינים אותנו ../images/Emo123.gif

אל תדאג, גם הם לא מבינים אותנו. הם יושבים עכשיו בביתם, מתרגשים ומתכוננים לקראת האירויזיון, ומציצים לפורום "אומנויות לחימה". ומה הם רואים? כל מיני יצורים שלומדים 20 שנה אומנויות לחימה, הולכים 2-3 פעמים בשבוע לאימון, בכל אימון עושים כושר וחוטפים מכות ברנדורי, וכו' וכל זה למה? כי אולי אבל ממש אולי יום אחד הם ילכו ברחוב ואיזה ערס ינסה להרביץ להם (מה, הרי ידוע שמבוגרים נוטים לפתור בעיות בןי אחד לשני בעזרת מכות, בדיוק כמו בכיתה ד', לא?!) בקיצור - הם חותפים 20 שנה מכות, כדי לא לחטוף פעם אחת מכות. אבל, רגע, רגע, אבל הרי גם אז הם לא ירביצו לו, הם פשוט ינסו לברוח משם, או לפתור את הבעיה בדרכי נועם. בקיצור, אנחנו צוחקים עליהם והם צוחקים עלינו. בני

שמוצקין

New member
בני לדעתי

מדובר בקנוניה של יהודים דווקא היהודים תמיד הלכו על נשק תודעתי.

WhiteBear

New member
בקיצור, מה ניסגר?

הולכים לסינימה סיטי. אוקיי, אז הולכים יום חמישי, אבל לאיזו הצגה? ומה לגבי האנימטריקס. נאמר בביקורות שעל הסרט שחשוב לראות את האנימטריקס. מישהו יודע במה מדובר

Connor MacLeod

New member
האנימטריקס - גרסת האנימציה ...

גירסת האנימטריקס שוחררה לקהל בישראל לפני כחודש (אולי קצת יותר) והמכורים ישר רצו לראות. אני אישית לא ראיתי, אבל המדובר הוא בגירסה מצוירת של המשך עלילות המטריצה ...

Teo Toriatt

New member
אם כבר אנימטריקס

מומלץ בחום - במיוחד הפרק ששמו Program יש שם רמיזה לדיון שהתקיים כאן לגבי בחינות דאן 5 בנינג'יטסו וכמובן סיפםורה של טריניטי - שאפילו בגרסה המצויירת נראית פצצה (ואל תגידו לחברה שלי שאמרתי את זה)

אני מפספס משהו?

1. האם אנו מקבלים הנחת כמות? 2. האם ההקרנה רק לחברי הפורום 3. האם אפשר להביא חברים 4. האם יש דיון מוסודר לפני או אחרי הסרט

תשובות

1. אם תהיה כמות מספקת, אולי. אל תתחיל לעלעל בקטלוג היכטות עדיין. 2. לא . 3. כן. 4. עם אוסף קשקשנים כמונו, דיונים יהיו ללא ספק. מוסדר? פאק מי? האפור

שי רגב

New member
2 כרטיסים, כפרה.

לי ולאישה (או, נכון יותר: לאישה ולי... וזה משום שהיא ה-ר-ב-ה יותר אלימה ממני!)

למעלה