מאטריקס RELOADED

tessen

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gifשימו לב../images/Emo70.gif|

הייתי בסרט אתמול בעיות סאונד מעצבנות ביותר בסינמה סיטי מלא נפילות אודיו לאורך הסרט מבאסות לגמרי !!!

bennyTKD

New member
כן, אבל תסתכל על הצד החיובי...

תסתכל על הצד החיובי: הפופקורן שם מ-ד-ה-י-ם, ובטח קיבלת גם חולצה...

tessen

New member
עזוב אותך השוס האמיתי

זה כוסות הקולה המגניבות שלהם

bennyTKD

New member
והבעיה המעצבנת בסינמה-סיטי

והבעיה המעצבנת בסינמה-סיטי היא לא רק הסאונד, אלא גם התקלה שגרמה לאיחור של איזה 20 דקות בתחילת הסרט. אני חשבתי שזה רק באולם 8 שבו הייתי, אבל חבר שלי היה עם אישתו באולם אחר, ובגלל האיחור בהתחלת הסרט, הם נאלצו לנטוש את הסרט 15 דקות לפני הסוף כדי לשחרר את הבייביסיטר...

../images/Emo26.gif../images/Emo18.gif אז לא בסינימה סיטי!

מה האופציות האחרות? רב-חן דיזינגוף (תל-אביב), ורב-חן הרצליה?

שי רגב

New member
אני בעד רב-חן הרצליה

מכל הטעמים האנוכיים שבעולם: 1. חניה. 2. נגישות תחבורתית. 3. קירבה גיאוגרפית. 4. קרוב לאיזור התעשיה הרצליה פיתוח (אחרי הסרט אפשר להמשיך לבירה...). 5. והכי חשוב: קרוב לדניס! (זה "נותן השראה", לא??
).

ethanguy

New member
מאטריקס RELOADED

ראיתי את הסרט ממש אכשיו-היה טוב לא כל כך הרבה אקשן כמו שכל המאוכזבים טוענים היו כמה קרבות משעממים שנמשכו יותר מידי זמן וכולם היו בעלי יותר מיריב אחד מה שהביא לכוריאגרפיה מלאה בוושו זול ואפקטים של מחשב שכמה מהם אפילו אם כל התקציב היו די ברורים ויזואלית שהם לא אמיתיים. החלק הטוב זה כשקיאנו עושה סולו ורואים הרבה ווינג צון ועבודת ידיים מהירה ומהנה ^^ אם איכות. לסיכום הקרבות הלא משמעותים היו יכולים להיות יותר משמעותיים עלידי זה שהיו יותר איכותיים אבל כנראה שאין זאת אפשרי כשקיאנו נלחם ב-100 אנשים :) הגבתי רק על האקשן מיכוון שעדיין לא הבנתי את כל הסרט ואני צריך לראות אותו עוד איזה 3 פעם ב-DVD.

bennyTKD

New member
אני פה ../images/Emo58.gif - רואה אותי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ספוילר זה לא רק לגלות מה קורה בסוף הסרט או משהו כזה. זה דבר שרק מבקר הקולנוע של העיתון גלובס מסוגל לעשות. בביקורת שלו על "החוש השישי" הוא גילה מה הרעיון של הסרט, והרס בכך להרבה אנשים שעדיין לא ראו את הסרט באותו זמן את גורם ההפתעה (שבעצם עושה את כל הסרט). ספוילר, כלשונו כן הוא. כל דבר שיהרוס לצופה את ההנאה מצפיה בסרט. לא עולה כסף לשים בכותרת של ההודעה שלך את המילה ספוילר. מי שלא ראה את הסרט ויכנס להודעה בכל זאת - בעיה שלו. אבל לפחות הזהרת אותו. בני

מצטער בני, אבל מני לא ראיתי S

לא ראיתי את הסרט, לא בטוח שאראה, אבל מהקריאה בהודעה לא הבחנתי בספוילר. מה שכן ראיתי מהתגובה של הבחור - שהוא יודע מה זה ספויילר, כך שהתגובה השנייה שלך הייתה לא לעניין.

bennyTKD

New member
ציטוטים

אדם שלא ראה את הסרט, ונמנע לקרוא ביקורות בעיתונים או לראות את ה"בקרובים", כדי שלא יהרסו לו, לא צריך לקרוא את ההודעה. אבל הכל לעניות דעתי, ואין לי כוונה להתנפל על הבחור. הכי טוב בכזה מקרב - שמים הודעה "ספוילר" רק ליתר ביטחון. ציטוטים: כשקיאנו נלחם ב-100 אנשים היו כמה קרבות משעממים שנמשכו יותר מידי זמן וכולם היו בעלי יותר מיריב אחד לא כל כך הרבה אקשן

ומה בציטוטים אלו הינו ספויילר?

כיצד הידיעה שניאו נלחם ביותר מאדם אחד, או במאה, או שהאקשן היה ארוך, משנה משהו? יש ספויילרים ויש קטנוניות.

bennyTKD

New member
לילה טוב, דלית ../images/Emo1.gif

דלית, הרי כבר אמרתי שהכל לעניות דעתי, ואין לי כוונה להתנפל על הבחור, והכי טוב בכזה מקרה - שמים הודעה "ספוילר" רק ליתר ביטחון. לילה טוב גם לך.

frodo1

New member
|ספויילר|הוא לא נלחם נגד 100 איש

זה היה איזה מאה ועשר או משהו כזה והקרבות היו מצויינים וכל הסרט, חוץ מקטעי הסקס של ניאו וטריניטי, היה מעולה
ראית את הסרט הראשון? כי לא ראית אותו אז לא פלא שלא הבנת את הסרט השני.

Erunaamo

New member
../images/Emo58.gif

גם אם להיות אובייקטיבי, סצינת הסקס בין ניאו לטרינטי עשויה היטב - בייחוד בגלל התיאום עם המוסיקה, עם הקהל הרוקד באקסטאזה וצורת הצילום המקורי. מה שרע בזה - הרבה סצינות, וזאת במיוחד, הופכות את הסרט לסרט הוליוודי ושבלוני רגיל.

הנושא הולך ונדחק לשוליים...

חברים יקרים שרשורים אנחנו יודעים יפה ליצור. אז אולי נשנס מותניים ונעשה משהו בנושא קביעת מועד לצפיה, והחלטה על מיקום? האם יש איזה התפתחויות משמעותיות - החלטות גורליות???

למעלה