מאז הגעת הצ'צ'נים

jnus1

New member
אתה מוזמן להמשיך את הדיון בשרשור אחר אבל...

בהחלט יש לי תשובות בשבילך אדוני, אז קרא היטב וגם תתרכז:

1. אכן הנוצרים אחראיים לטבח ולפוגרומים נוראיים ביהודים, כולל עלילות דם אנטישמיות, בלתי נסלחות. זה נכון. נא לזכור כי הנצרות קמה מתוך כת של יהודים פורשים, שהחילטו שישו היהודי תלמיד החכם רצה להקים דת חדשה, דבר שלא הוכח מעולם. זרמים מסויימים בנצרות אכן מאמינים שהיהודים "צלבו" או "הרגו" את ישו, העובודת ההיסטוריות מוכיחות אחרת, וכיום יש אנטישמים כמו בעבר, שמשתמשים בנצרות ככלי לנגח את היהודים. אני בהחלט לא עושה הכללה כי גם אין לי סיבה, זה לא אומר שאני לא שונא את מי שהעז לרצוח ולהתעלל היהודים באשר הם בעבר. לא שכחתי את האינקוויזיציה, גם לא את הטבח של מוחמד. ותכך תבין למה דבירם השתנו מאז, מלבי להצדיק כהוא זה את פעולות העבר.

2. הנצרות חזרה בה באופן רשמי! מהטענה ש"היהודים צלבו את ישו" לא רק כי ההיסטוריה פשוט סותרת את זה לחלוטין, אלא כי הם הבינו שזו הסתה ואנטישמיות, הכניסה חזרה בה והתנצלה. נכון זה לא מספיק וזה לא אומר שעכישו הם צדיקים תמימים שצריך לסלוח על פשעי העבר. אבל- וזה אבל גדול, הם לקחו אחריות, וכיום הכנסייה אינה עויינת את היהודים, בטח לא בגלוי. יש זרמים שמאמינים שארץ ישראל של היהודים ושהיהודים יתנצרו כדי שיבוא המשיח וכו' וכו' זאני מתייחס אליהם כמו נטורי חרטא. תמהוניים ותו לא. אין טעם להתרגש מהם. הנקודה היא שהנוצרים כיום אינם אוייבים כמחזיקי דת וגם לא יוצאים למסעות צלב כדי לרצוח כל מי שלא נוצרי, וזה בשונה מאוד מהמוסלמים חבריך.

3. וזו הנקודה הקריטית ביותר- בשום מקום בנצרות (שכאמרו מתבססת על ישו שהיה יהודי לכל דבר ועניין ואפילו דוס לפי כל העדויות) לא כתוב שצריך לרצוח יהודים, ושהם קופים וחזירים. בשום מקום לא כתוב שצריך לצאת למלחמת קודש, "ג'יהאד. את זה כן אמר מוחמד וקרא לרצח והרג ובאמת ביצע אותו, כמובן שהוא ביסס חלק גדול מהקוראן שלו על התנ"ך, אבל עיוות חלקים ממנו (כמו עניין הג'יהאד) והמציא. אנא הבא לי ציטוט מהברית החדשה (שדוחה אותי קצת פחות מהקוראן כי מתו עליה יהודים חפים מפשע) שקורא לרצח יהודים. אז רק אז נוכל לדבר על שחקנים נוצרים.

מדובר בפרשנות לדברים, והפרשנויות האלה גבו מחיר יקר מאיתנו בהיסטוריה מחיר יקר מאוד, יש הבדל כשהאיסלאם ממשיך לקרוא לרצח הרג ושחיטה ומבצע את זה גם כבר 100 שנה ביהודים ללא הפסקה, לבים הנצרות הופשעת של העבר שעברה מן העולם.
בהחלט לעולם לא אסלח לנוצרים האנטישמים שטבחו ביהוידם המסכנים, אבל לפחות יש להם טיפה אחריות מינימלית לקחת אחריות ולחזור בהם. כמובן שכיום זה כבר לא תקף.

מעל לכל, קשה לשפוט את התנ"ך עפי" אמות מידה מוסריות, אבל שום דתי אפילו חאראדי לא יצדיק לך רצח לשם רצח של גוי. ומי שכן, מעוות את התורה. אני דתל"ש אז אין מה ללמד אותי.
כן, אדוני בית"ר קבוצה לאומית, ערבים אנטישמים לא ידרכו בקבוצה שבה הם רוצים להרוס ותומכים באויב שרק השבוע ציינו את יום הזיכרון בו הוא חוגג, ואת יום השואה והגבורה לפני שבועיים אותה הוא מעז להכחיש.

תקרא לי גזען, אתה ושכמותך שמכנים אותי כך דמגוגים ופופוליסטים, שלא מסוגלים לנמק מדוע? בדיוק כמו שרצים אחרי התשקורת צועקים "גזען גזען" ולא יודעים להסביר האם הומצא גזע חדש בשם איסלאם? או שזו רק דת?
מקווה שהובנתי.

נ.ב- אתה מוזמן לברר עם אבותיך ?(אני מניח שהינך מזרחי) מה קרה להם בארץ מוצאם, יהודי סוריה גורשו ונרצחו וכל רכושם נבזז ונשלל מהם, תימן תוניס, מצרים... להמשיך?! במלחמת השחרור הפרעות ביהודים בארצות ערב שגם תמכו בנאצים היו לילות בדולח וימי בדולח.
ואל תספר לי את הסובלנו הערבית, כי אין כזו.

shay100m

New member

commreport

New member
מאז שארקדי הכניס פוליטיקה לספורט

לכן ההפגנות והמחאה הם נגד הבעלים ארקדי.
לא נגד הקבוצה חו"ח.
מקווה מאוד שהאדם המוזר הזה יעזוב את בית"ר וכבר מול אשדוד הקהל יחזור.

בנוסף,
אם ארקדי היה מעוניין בחיזוק ולא במהלך פוליטי
היה מביא שחקן תותח!! לא משנה אם מוסלמי או מכל דת
הכל היה נראה אחרת.
אבל ארקדי מונע ממניעים אחרים, מוזרים, עסקים בצצניה? על הגב של הקבוצה הקטנה שלנו.

Tznim

New member
שוב, כמו שכתבתי

ארקדי אינטרסנט והקבוצה לא מעניינת אותו.
אבל, המחאה הזאת בסופו של דבר מכה בתפקוד הקבוצה בפועל, ותוצאתה היא הדבר שהאוהדים מפחדים ממנו יותר מכל - סכנת ירידה.
יש דרך לעשות דברים, זאת לא הדרך, לא חוסר עידוד, או עידוד נגדי!
ובטח לא לקלל ולשרוק בוז לשחקן בגלל דתו.

borat1

New member
רק הצלחה על הדשא תנקה את החלאות מהיציעים

כרגע, השחקנים שלנו שוקיסיטים ולא מסוגלים לתפקד כמו שצריך במצב שנוצר. וזה בלי קשר לזה שארקדי חייב, מוסרית, להזרים 4 מיליון דולר כדי שהקבוצה תוכל להתכונן בראש שקט לעונה הבאה.

מוסרית ??? במקומו לא הייתי שם שקל אחד...

אתם לא מבינים שאף אחד לא רוצה לגעת בקבוצה
הבן אדם שם 400 מיליון !!!! ועדיין מקללים אותו 3/4 אצטדיון.
אני לא אשכח את היום שהוא התחנן לבהמות לרדת מהמגרש ל-5 דקות והם שמו עליו קצוץ.
הבעיה שבית"ר היא שכונה ועד שזה לא ישתנה אף פעם לא נרווה נחת ממנה.

borat1

New member
אני מבין מצויין

וזה עדיין באחריותו הבלעדית לעמוד מאחורי הקבוצה אחרי המהלך הקיצוני שעשה בינואר. מה גם והוא הבטיח את להעביר כספים בעונה הבאה ואם הוא לא יעמוד מאחורי המילים שלו אתה יכול לשנן טוב טוב את המשוואה הבאה: לה פמיליה = ארקדי גאידמק.

למעלה