מאז הגעת הצ'צ'נים

Tznim

New member
מאז הגעת הצ'צ'נים

שלום לחבריי הפורום.
אני רוצה לדבר על הנושא ש"מה כבר לא נאמר עליו?" אבל בעצם - לא נאמר עליו מספיק.
מאז הגעת הצ'צ'נים, נהרסה לנו הקבוצה.
מאז שהצ'צ'נים הגיעו, אין תפקוד, ההגנה מתפרקת, אין התקפה, שחקנים מביעים ייאוש ותסכול על המגרש, מתעצבנים, מאבדים ריכוז. מה לא?
הקבוצה אינה בעלת סגל מזהיר, אין לה עומק על הספסל, משחקים עם מה שיש ונותנים את הנשמה. בעצם, נותנים את הנשמה? למי? לקהל?
התשובה היא בהחלט כן, השחקנים האלה נתנו את הנשמה על המגרש, נלחמו כמו מטורפים, נתנו תצוגות כדורגל יפות מול הגדולות בליגה.
בית"ר היא קבוצה של קהל, תמיד היתה, תמיד תהיה. קובי מויאל מניף את ידיו - הקהל בטירוף, דוחף את הקבוצה, והשערים באים. ראינו את זה לא פעם העונה.
אבל היום? בשביל מי יילחמו? בשביל אלו שמקללים אותם? בשביל אלו ששורקים בוז לחבריהם לקבוצה?
אין קהל שידחוף אותם, להיפך, הקהל שדחף אותם בגד בהם, זרק אותם לכלבים, לאחר שנלחמו ונתנו את הנשמה בשבילו.
מי הם האנשים האלה? אלו ששורקים בוז לסדאייב? האם הם רק קומץ הלה-פמלייה? לצערי לא . במספר משחקים העונה שהחלטתי להגיע לטדי, נתקלתי באפסים האלה, ביציע המזרחי וגם בצפוני (במערבי אני לא יושב). הם מקללים, משמיצים, זורעים רוע. זו המהות שלהם. (אגב, נתקלתי בהם גם פה, ברפרוף בהודעות הפורום).
והשאר? שותקים, לא מעודדים כדי לתת "קונטרה", וגם לא משתיקים את הבבונים. פעם אחת בלבד, ראיתי מחאה כנגד החלאות האלה, בשער של סדאייב מול נתניה. "לה פמילייה הביתה" שרנו ביציע הצפוני ולא היה מאושר ממני. הבורים עוזבים את האיצטדיון, אנחנו חוגגים - בית"ר פותחת דף חדש. לצערי זה לא קרה.
כל דבריי מובילים לשתי נקודות:
1. לקבוצה אסור להיכנע ללחץ הזה, גם במחיר של לרדת ליגה, למען העקרונות, למען הצדק, למען הצ'צ'נים שמגיע להם לראות שלא נכנענו, ולמען הכבוד של המועדון.
במידה והצ'צ'נים יחליטו לעזוב, לא להדיר יותר לעולם שחקן בגלל מוצאו, דתו וכו'. מי כמונו, יהודים, צריכים לדבוק בעקרונות כאלה.
2. אין לי ספק (ובאמת שאין לי ספק) שרוב הקהל לא מתנגד לצירופו של שחקן על רקע גזע או דת, ואין לי ספק שרוב הקהל מעוניין להקיא את חבורת הבבונים הזאת. אני חושב שקולם אינו נשמע כי בניגוד לאותם בבונים שברובם הם ילדים תיכוניסטים משועממים ובורים, רוב הקהל מורכב מאנשים עובדים שטרודים מספיק גם ככה.
ועל כן אני חושב שהגיע הזמן שתהיה איזושהי התאגדות של ה"שפויים", של אלו שאוהבים את הקבוצה באמת. (או שכבר יש? איפה הם?) אגב, איפה קולה של אגודת בית"ר ירושלים?

אני רוצה לומר לכם, אנשי ה"לה-פמילייה" ושאר האפסים, הרסתם לנו את האהבה, נמאס מכם, תנו לאהוד בשקט ותמצאו מקום אחר לפזר שנאה ולהשחית.

תודה וחג שמח,

אוהד בית"ר שאיכפת לו.

shay100m

New member

jnus1

New member
ברוך הבא, רק תסלח לי יותר מידי ססמאות

ופחות מידי דברי טעם. אין שום דבר גזעני בלא לרצות שחקנים שדתם מורה להם לשנוא יהודים. הם אולי לא יודעים אבל זה בדיוק מה שהאיסלאם מצווה, והוא גם מכנה את היהודים "קופים וחזירים" ונשבר לי כבר לחזור על זה כל פעם שצץ קורבן של התשקורת האדומה פה ומתחיל לפזר את ההטפות הצדקניות שלו. גם אני חשבתי כמוך, עד שחקרתי מעט לעומק ,לא את האיסלאם שלומדים ברמת תיכון, אלא באמת את המשמעות של מה זה אומר אצל המוסלמים.

והאמת גם דברי "הפשט" אומרים שחורעל גבי לבן לרצוח יהודים... למרות שסדאייב וקדאייב ילדים מבוהלים שלא מבינים מה הולך כאן מסביבים, ונכון שהם לא אשמים, אלא ארקדי שהביא אותם בכוונה כדי להרוס. על אף כל זאת, אין לי רצון להביא שחקן שמחזיק באמונה כזו, ואם הוא לא מאמין בזה, שיזרוק את הדת שלו לזבל נראה אותו גבר.
לה פאדיחה מעצבנים את כולם, ואני לא בין חסידהם, אבל אני בעניין הזה- מסכים איתם שאסור שיגיע שחקן אנטישמי לקבוצה, אני לא גזען, אפילו לא קרוב וגם הם תתפלא לא גזענים כי הם שונאים את האויב. הדרך מחאה שלהם לעומת זאת, זו הבעיה, ולכן אני שמח שתפסו את מי שצריך לתפוס, ואני מקווה שהם לא יגרמו עוד נזק יותר ממה שכבר נגרם.

מעבר לכך, כולם פה אוהבים את הקבוצה, ואני לא ארצה שהיא תרד ליגה בשביל ספין פופוליסטי שמשחק לידיים של אויבנו. מי שאוהב אותה באמת לא יאחל לה ירידת ליגה, רק כי הביאו שני ילדםים מוסלמים מבוהלים
חג שמח
אוהד בית"ר שמאוד אכפת לו

Tznim

New member
ממש לא קורבן

א. אני חושב אם כבר שלתקשורת יש חלק לא קטן בכל הבלאגן הזה, הם ליבו את האש הזאת מהתחלה, לא הפסיקו לפרסם את התמונות עם השלט המזעזע מטדי ולא הפסיקו לדבר על הנושא במשך שבועות. ותוצאה לא ישירה של זה היא הבלאגן וההתנהגות של האוהדים.
ב. מתי סוף סוף תפרידו בין שני דברים שאינם קשורים אחד לשני? ארקדי הוא איש עסקים אינטרסנט, אין ספק. הוא לא חלוץ של ליברליזם בכך שהוא הביא את המוסלמים, יצא לו "על הדרך". הסיבה להבאתם לא ברורה וכל סיבה שתביא תהיה בגדר ספקולציה אבל אני מאוד בספק אם ארקדי הביא אותם בכוונה כדי להרוס. אם כבר, הוא הביא אותם כחלק ממהלכי התקרבות לנשיא המועדון הצ'צ'ני שהוא מקורב לפוטין. *אבל* מה לכך ולשני הילדים האלה? על פי מה שאתה אומר, עליהם מוטלת החובה לרצוח אותי ואותך. זאת חשיבה בורה, צר לי. מה בדבר כל הדברים שכתובים בספרי הדת שלך? לא צריך "לחקור לעומק", מספיק ידע כללי. המקרא וההלכה מורים על סקילה של אדם שחילל שבת, או אדם שביצע משכב זכר. אני לא רואה מאות אלפים/מיליונים נסקלים ברחובות. אל תחשוב כל כך צר. אני בטוח שקדאייב וסדאייב לא רוצים לרצוח אף אחד, גם לא משפחותיהם וגם לא עמם שנטבח על ידי הרוסים לפני שנים. הם בסך הכל ילדים שרוצים לשחק כדורגל.
דמיין שחקן יהודי שמגיע לחו"ל על מנת לשחק כדורגל ובכל פעם שהוא נוגע בכדור, הקהל המקומי שורק לו בוז בגלל היותו יהודי! נשמע מוכר? כן, דברים דומים קרו בשואה. זו לא סיסמה ידידי, זאת מציאות. שים את עצמך במקומם, דמיין את זה, תראה איך אתה מרגיש ותבין כמה שהחשיבה וההתנהגות הזאת מבזה ומעידה על בורות.

אה, ואני ממש לא מייחל שהקבוצה תרד ליגה, אני פשוט לא רואה את זה כסוף העולם. הקבוצה לא תחדול מלהתקיים, להיפך, זה יפיח בה רוח של התחדשות ודרך חדשה.

Tznim

New member
וקצת חבל

קצת חבל לי, מנהל הפורום, שזה כל מה שיש דווקא לך להגיד על כל מה שרשמתי.

shay100m

New member
מנהל הפורום היה בדיוק בתורנות בצבא..

ולא היה לו פנאי לענות..

אז קודם כל...

ברוכים הבאים ..
לפורום, ו
.

ולעניינו:

א. מי שליבה את האש זאת התקשורת, אין כל סיבה לציין שמגיעים לבית"ר שחקנים "מוסלמים" , מספיק לכתוב צ'צ'נים , או מצ'צ'ניה..
תחשוב מה היה קורה אילו היו כותבים לפני שנתיים בצרפת למשל : " עדן בן בסט ,שחקן יהודי מגיע לשחק בברסט"
האם זה לא גזענות?
מעבר לגזענות של אוהדי ביתר התקשורת עושה להם דמוניזציה, כאשר היא מחרחרת את כל הבלגן.
אני מסכים איתך שבשורה התחתונה את הנזק עשו האוהדים.

ב. את סעיף ב' שלך התחלת יפה עד שהרסת הכל כשהתחלת לדבר סרה על הדת היהודית (שהיא גם הדת שלך ?!) , אז לדעתי :" כן צריך לחקור לעומק" ,אבל למען הסר ספק, אני מסכים איתך שצמד שחקני החילוש לא רוצים להרוג אף אחד.
אולם , אתה כאילו לא קולט את הקטע שבית"ר זו קבוצה שנוסדה על רקע ציונות ומלחמות נגד הבריטים ,הגוון הפוליטי של הקבוצה, השחקנים שהיו לוחמים באצ"ל...
אי אפשר להתעלם מזה..נכון שזה כבר לא רלוונטי היום,אבל אפשר להבין את האוהדים שמפריע להם לקבל שחקן עם דעות מאוד שונות .
אבל בנידון דידן(קדאייב וסדאייב) אני לא מבין כבר מה ההבדל בין נוצרי למוסלמי..זה באמת לא כזה משנה לדעתי,מהומה על לא מאומה.

סה"כ אתה צודק..

ואתה מוזמן להמשיך לכתוב כאן

jnus1

New member
אני דתל"ש כל שממש לא לפי הדת שלי...

אבל אם אתה רוצה לדבר על מה שכתוב בתנ"ך סבבה. לא, אי אפשר שפוט את התנ"ך עפH" אמות מידה מוסריות. זה לא מוסרי לרצוח ונדמה שזו אחת הדיברות הראשונות בעשרת הדיברות. אני לא אצדיק לעולם את הדברים שכתובים גם בתנ"ך על רצח משכב זכר וכו'. בעניין הסקילה, זה בהחלט עיוות כי נדמה לי שלא הוצא לפועל כמעט אף פעם כזה גזר דין, ואתה יודע מה? לפםי מה שהולך היום עם הרציחות והסדום ועמורה שבמדינה הוז, אולי סקילה רק תוריד את הפשע פה. מבלי קשר לשום דת. לענייננו- אתה מדבר על בורות אבל אפילו על ההיסטוריה הברורה והפשוטה אתה לא יודע כנראה, אתה משווה בין היהודים שהיו נאמנים באירופה לכל ארץ שהיו ונלחמו למען מדינתם במלחמת העוםל הראשונה למשל לצמד מוסלמים שלא יודעים אפילו איפה ישראל על המפה?

האם איסלאם זו דת או גזע? איהפ הגזענות אדוני המטיף הבור?
ועוד דבר על היסטוריה- הסכסוף הישראלי "פלסטיני" מאיהפ הגיע השם פלסטים הינך יודע? פלסטין הינו שם שניצן לארץ ישראל רגע אני אחזור -י-שר-א-ל! ע,י הרומאים בזמן האמפריה הרומית ששלטה כאן, על שם הפלשתים המוזכרים בתנ"ך, כדי למחוק את זהותה היהודית! כן היהודית לא הערבית בטח לא האיסלאמית. כמו שאיליה קפיטולינה, לא ירושלים אבל כך הרומאים החליטו לקרוא לה כדי להעלים את הזכר ליהודים בירושלים. הבנת? אז הערבים שלך אפילו לא פלסטינים. סתם מהגרים מחצי האי ערב שרוצים לרצוח אותך בשם הדת הנבובה והמזוהמת שלהם. הסכסוך הוא על זה שאתה נושם את האוויר של הארת הזו, ואל על שום שטח. הפלשתים=פולשים מהתנ"ך באו מפלשת שהיה באזור פה יורדי ים עם שנכחד מהעולם כמו הרבה עמים אחרים.

האיסלאם קם אחרי הרומאים, ופתח בגי'האד שעד היום אתה מרגיש מה קורה שלא מרסקים אותו לחתיכות. אין שום דמיון וההשוואות שלך מופרכות ומקוממות. אתה הבור פה, ואל תטיף לי. אם אתה מעוניין שבית"ר תרד ליגה, אתה לא הוד אמיתי סתם טרול.

shay100m

New member
רק תיקון קטן

וחשוב:
פלסטין-
יש להבחין בין השם פלסטין לבין השם פלשתינה,
שכן השם הראשון גורם למחשבה מוטעית שהיא שייכת למתקראים "פלסטינים"(שהמציאו לעצמם את השם בכלל אחרי הקמת המדינה)

לעומת זאת,הכינוי "פלשתינאים" (נגזר מהשם פלשתינה),הם כלל תושבי ארץ ישראל בתקופת המנדט(ולא רק הערבים).

BelaMirela

New member
העסוק הזה הוא רק לדוברי עברית ובימינו השתנתה

כל המשמעות. ראשית כל השם : היונים כנו את הארץ "פילסתיא" ובתעתיק הפא רפויה, על שם הפלשתים כמובן, ההלנים שהגיעו הנה עם אלכסנדוס מוקדון נתקלו פה גם בנכרים צאצאי הפלשתים. הרומים שהחריבו את הארץ במרד הגדול שבו חרב מקדש שנו את שמה הרשמי של הארץ מ IUDAEA ואחר כך שובש השם ל JUDEA ובא כמובן מ"יהודה". השם שונה מסבה פוליטית ברורה של הרומאים להשכיח את השם היהודי / עברי, ל PALESTINA שבוש השם היוני. מכאן העתיקו עמים שונים את שם הארץ. הערבים שכבשו את הארץ שבשו את השם הרומי ל"פלשטין" כאשר בערבית אין אות סמך, אבל יש שין שמאלית, וכמובן פא רפויה וטית , לא ימצא ערבי שיודע לכתוב ויכתוב שם ארור זה באות תיו, שגם שונה במבטאה מן טית גם בעברית , שאל את יהודי תימן.
אבל ה"בוליטיקה" הארורה אינה בלשנות. בתקופת המנדט הבריטי נקראה הארץ בשם הרשמי PALESTINE וגם היהודים שכנוה בשם ארץ ישראל , כאשר השתמשו באיזה שהוא מסמך רשמי , נאלצו לכתוב בשם "פלשתינה" ושם זה הופיע על השטרות והמטבעות בתקופת המנדט כך: "פלשתינה (א"י)" וענין הוספת (א"י) על המטבעות והשטרות היה נושא למאבקם של היהודים בארץ הזאת, זה כל מה שהשיגו והתגאו בו. אלו היו המטבעות היחידים בתולדות היקום ששם המדינה עבורה הונפקו הופיע עליהם בתוך סוגרים. מי שלא מאמין לי דבר הזה שיקרא בדף זה ויחפש מטבע בכתוב דומה בכל העמוד, אבל ימצא מטבעות עם סוגרים רק בחלק זה של הרשימה. כיום ערבים, כולל פלשטינאצים נוהגים לרדוף אחרי המטבעות והשטרות הישנים הללו, ולהשקיע בהם סכומים עצומים. ערביון אחד קנה את שטר ה 100 "ג'ניה פלשטיני" , שהיהודים קראוהו "מאה פונט פלשתינאיים". ערכו בתקופת המנדט הספיק לקנית דירת 2 חדרים בתל אביב , ועובדה זאת משתקפת בערכו הקטלוגי היום. כיום מזכירים את המטבע בשם "לירה ארץ ישראלית" , לא"י , אבל לא כך נקרא בתקופה שבה השתמשו בו.
ישנם יהודים שחיו אז ומשמרים את הדרכון של "פלשתינה". ראיתי פעם צלום של הפנקס הזה שעטיפתו בצבע חום. אכן נקראו כל תושבי הארץ בתקופת המנדט בשם "פלשתינאים" אבל לא היה יהודי שכבד את עצמו וקרא לעצמו "פלשתינאי" בדברו עם יהודים. בזמן מאבק העליה כשהוברחו מעפילים אל ישובים יהודיים כדי שלא יזוהו על ידי הבריטים כמסתננים , לומדו להגיד : "אני יהודי מארץ ישראל".
בחיי הקוף ערפאת לא השכיל הנאצי בן הזונה להנפיק מטבע עבור רשות הטרור שהקים , למרות שהסכים נגיד בנק ישראל פרנקל ב 13.10.1999. הפלשטינאצים ממשיכים להשתמש בשקל , כדי להמשיך לינוק מעטיני כלכלת ישראל. לו היה להם מטבע רשמי משלהם, היה ערכו נשחק לאבק לפני שיתם החודש, כי שום ישראלי לא היה משלם משכורת לערבוש בכסף זה. לכן נסו גורמים שונים להנפיק סדרה עבור הפלשטינאצים , בתקוה שישתמשו בה, אבל עריכי מטבעותיה מבוססים על הדינאר הירדני. 9 מטבעות יפהפיים הונפקו על ידי ג'וזף אי לאנג, עובד חברה המפיקה את קטלוג "קראוזה", 8 מהם כאן, ונועדו כביכול למחזור, והמטבע התשיעי , של 5 דינאר עשוי מכסף וכתוב עליו "שלום سلام PEACE" מושג שאין פלשטינאצי שמבינו. שום מטבע שאינו נושא את דיוקן הקוף ערפאת לעולם לא יהיה סחיר ברשות הפלשטינאצית. גורל הסדרה להיות מוגדרת בשם FANTACY COINS ונתן למצוא את תמונותיה באינטרנט.
אשר לימינו אלה , ישנם יהודים המנופפים בעובדה שנולדו כאן בתקופת המנדט , אלה שגילם מעל 65 , ובהתנצחות עם ערבים נוהגים להגיד להם "אני פלשתינאי" , ומראה דרכון שהפך לנחלת ההיסטוריה, גם הם יודעים שעובדת קיום הדרכון הזה, לא היא מקור זכותם של אותם יהודים לחיות בארץ ישראל, או כביכול להיות אדוני הארץ.
מסבות פוליטיות ברורות , מי שמתקרא כיום "פלשטיני" הוא ערבוש. אולי ישנם גם יהודים שמאלנים המוכנים לראות בפלשטינאצים את "אחיהם" ולחיות בקרבם ולהתקרא "פלשטינים" , דוגמת אל"טלי פחימה" שהתאסלמה וחיה בכפר ערבי בנחל עירון, אחרי שהיתה זונתו של המחבל הפלשטינאצי שענה לשם "זכריא זבידי". לא ברור מה חושב אל"מרדכי וענונו" מדריכם של אסירים בטחוניים בכלא בענין זה. כמובן שכל מי שמתנהג כערבי יקבל "אל" לפני שמו. הא הידיעה בעברית כבר אינה בעבורו.

BelaMirela

New member
אל תתפלא על מה שהעולם חושב: רב מדינות העולם

תומכות מראש בפפלשטינאצים וב"זכיותיהם" ו"זכויותיהם" כרוכות בקבלת טענתם שכפיכוך "פלשטין" שיכת להם, וזאת טענה נפוצה גם בקרב אנשים שמבינים את הכתוב בתנ"ך על האזכורים ההסטריים שלו , ששלא נזכר בהם ערבי אחד ששלט על גרגר אדמה בארץ ישראל בתקופת התנ"ך והדבר התמיד גם אחרי חתימת התנ"ך עד שנת 630 לספירת הנוצרים, אז כבש ה"נביא" מחמד את אילת. לפני שמזכירים את "מה יאמרו הגויים" , חשוב להזכיר שיש כאן בארץ לא מעט יהודים דוברי עברית המצדיקים כל טענה פלשטינאצית וחושבים שהטרור שמפעילים הפלשטינאצים אינו טרור אלא תגובה "טבעית" ו"חוקית" של "עם" הרוצה להשתחרר מן ה"כבוש".

BelaMirela

New member
העסוק הזה הוא רק לדוברי עברית ובימינו השתנתה

כל המשמעות. ראשית כל השם : היונים כנו את הארץ "פילסתיא" ובתעתיק הפא רפויה, על שם הפלשתים כמובן, ההלנים שהגיעו הנה עם אלכסנדוס מוקדון נתקלו פה גם בנכרים צאצאי הפלשתים. הרומים שהחריבו את הארץ במרד הגדול שבו חרב מקדש שנו את שמה הרשמי של הארץ מ IUDAEA ואחר כך שובש השם ל JUDEA ובא כמובן מ"יהודה". השם שונה מסבה פוליטית ברורה של הרומאים להשכיח את השם היהודי / עברי, ל PALESTINA שבוש השם היוני. מכאן העתיקו עמים שונים את שם הארץ. הערבים שכבשו את הארץ שבשו את השם הרומי ל"פלשטין" כאשר בערבית אין אות סמך, אבל יש שין שמאלית, וכמובן פא רפויה וטית , לא ימצא ערבי שיודע לכתוב ויכתוב שם ארור זה באות תיו, שגם שונה במבטאה מן טית גם בעברית , שאל את יהודי תימן.
אבל ה"בוליטיקה" הארורה אינה בלשנות. בתקופת המנדט הבריטי נקראה הארץ בשם הרשמי PALESTINE וגם היהודים שכנוה בשם ארץ ישראל , כאשר השתמשו באיזה שהוא מסמך רשמי , נאלצו לכתוב בשם "פלשתינה" ושם זה הופיע על השטרות והמטבעות בתקופת המנדט כך: "פלשתינה (א"י)" וענין הוספת (א"י) על המטבעות והשטרות היה נושא למאבקם של היהודים בארץ הזאת, זה כל מה שהשיגו והתגאו בו. אלו היו המטבעות היחידים בתולדות היקום ששם המדינה עבורה הונפקו הופיע עליהם בתוך סוגרים. מי שלא מאמין לי דבר הזה שיקרא בדף זה ויחפש מטבע בכתוב דומה בכל העמוד, אבל ימצא מטבעות עם סוגרים רק בחלק זה של הרשימה. כיום ערבים, כולל פלשטינאצים נוהגים לרדוף אחרי המטבעות והשטרות הישנים הללו, ולהשקיע בהם סכומים עצומים. ערביון אחד קנה את שטר ה 100 "ג'ניה פלשטיני" , שהיהודים קראוהו "מאה פונט פלשתינאיים". ערכו בתקופת המנדט הספיק לקנית דירת 2 חדרים בתל אביב , ועובדה זאת משתקפת בערכו הקטלוגי היום. כיום מזכירים את המטבע בשם "לירה ארץ ישראלית" , לא"י , אבל לא כך נקרא בתקופה שבה השתמשו בו.
ישנם יהודים שחיו אז ומשמרים את הדרכון של "פלשתינה". ראיתי פעם צלום של הפנקס הזה שעטיפתו בצבע חום. אכן נקראו כל תושבי הארץ בתקופת המנדט בשם "פלשתינאים" אבל לא היה יהודי שכבד את עצמו וקרא לעצמו "פלשתינאי" בדברו עם יהודים. בזמן מאבק העליה כשהוברחו מעפילים אל ישובים יהודיים כדי שלא יזוהו על ידי הבריטים כמסתננים , לומדו להגיד : "אני יהודי מארץ ישראל".
בחיי הקוף ערפאת לא השכיל הנאצי בן הזונה להנפיק מטבע עבור רשות הטרור שהקים , למרות שהסכים נגיד בנק ישראל פרנקל ב 13.10.1999. הפלשטינאצים ממשיכים להשתמש בשקל , כדי להמשיך לינוק מעטיני כלכלת ישראל. לו היה להם מטבע רשמי משלהם, היה ערכו נשחק לאבק לפני שיתם החודש, כי שום ישראלי לא היה משלם משכורת לערבוש בכסף זה. לכן נסו גורמים שונים להנפיק סדרה עבור הפלשטינאצים , בתקוה שישתמשו בה, אבל עריכי מטבעותיה מבוססים על הדינאר הירדני. 9 מטבעות יפהפיים הונפקו על ידי ג'וזף אי לאנג, עובד חברה המפיקה את קטלוג "קראוזה", 8 מהם כאן, ונועדו כביכול למחזור, והמטבע התשיעי , של 5 דינאר עשוי מכסף וכתוב עליו "שלום سلام PEACE" מושג שאין פלשטינאצי שמבינו. שום מטבע שאינו נושא את דיוקן הקוף ערפאת לעולם לא יהיה סחיר ברשות הפלשטינאצית. גורל הסדרה להיות מוגדרת בשם FANTACY COINS ונתן למצוא את תמונותיה באינטרנט.
אשר לימינו אלה , ישנם יהודים המנופפים בעובדה שנולדו כאן בתקופת המנדט , אלה שגילם מעל 65 , ובהתנצחות עם ערבים נוהגים להגיד להם "אני פלשתינאי" , ומראה דרכון שהפך לנחלת ההיסטוריה, גם הם יודעים שעובדת קיום הדרכון הזה, לא היא מקור זכותם של אותם יהודים לחיות בארץ ישראל, או כביכול להיות אדוני הארץ.
מסבות פוליטיות ברורות , מי שמתקרא כיום "פלשטיני" הוא ערבוש. אולי ישנם גם יהודים שמאלנים המוכנים לראות בפלשטינאצים את "אחיהם" ולחיות בקרבם ולהתקרא "פלשטינים" , דוגמת אל"טלי פחימה" שהתאסלמה וחיה בכפר ערבי בנחל עירון, אחרי שהיתה זונתו של המחבל הפלשטינאצי שענה לשם "זכריא זבידי". לא ברור מה חושב אל"מרדכי וענונו" מדריכם של אסירים בטחוניים בכלא בענין זה. כמובן שכל מי שמתנהג כערבי יקבל "אל" לפני שמו. הא הידיעה בעברית כבר אינה בעבורו.

והנוצרים יותר טובים ?!

ע"פ הנצרות היהודים צלבו את ישו ואחראים לכל הצרות שיש בעולם. חלק גדול מהשמד שהיה בעם היהודי התחיל בנצרות. מלכת אנגליה לא ביקרה מעולם בישראל. מסיבות של של אנטי ישראליות. אז אולי נחרים גם שחקנים נוצרים ?! פרננדס, גלבינה ושקוורץ - הביתה ! לא? אם תלמד לעומק את הנצרות והיחס של הדת הנוצרית ליהודים, תבין שהאיסלם הוא כסף קטן לעומת הנצרות. זה שהערבים יותר פנאטים ויותר רעשנים, זה לא אומר שהיחס שלהם ליהודים הוא יותר קשה מאשר הנוצרים.
אם למדת קצת על האיסלם, אתה בטח יודע שהלכה למעשה אין להם בעיה עם יהודים. אלא רק עם יהודים שמרימים את הראש.

אני מאמין שבגלל השנאה המוסלמית לדת היהודית ועם ישראל, אתה מחרים את כל התוצרת התורכית. לא היית צריך לחכות לארדואן כדי להחרים מוצרים שמיוצרים במדינת האוייב הזו, כמו מוצרי בדין, אריאל, טייד, מכוניות הטויוטה, הונדה,מוצרי בקו, אמקור, דאב, קרימה, זארה, בגיר וכו'

נכון שישראל נמצאת במלחמה מול חלק גדול מהעולם המוסלמי, אבל למלחמה הזאת אין קשר לצ'צ'ניה. עד כמה שאני יודע, אפילו יש יחסים דיפלומטיים בין ישראל לצ'צ'ניה. בדיוק כמו אלבניה וסרביה. בניגוד למדינות אחרות. למה לא להעיף את פרננדס בגלל היחס של ארגנטינה ורוב מדינות דרום אמריקה לישראל? עכשיו הם נותנים לאירנים לחקור את פיצוץ השגרירות בבואנוס איירס. מעניין למה.

מי שפוסל שחקנים מוסלמים כי הם מוסלמים, יכשיר בסופו של דבר הבאת שחקנים ערבים.

shay100m

New member
מסכים עם הרעיון הכללי

חוץ מהשורה : רק עם יהודים שמרימים את הראש ...
ממש צדיקים המוסלמים

אם תבדוק את ההסטוריה

תראה שיהודים ומוסלמים חיו די בסדר בארצות ערב, כל עוד היהודי היה תלוי במוסלמי. גם היום, חלק מהמחוקקים הערביים מבטלים את הצורך בשתי מדינות לשני עמים, ומוכנים לתת ליהודים אוטונומיה מלאה בשטח פלסטין הגדולה.
בגלל זה בתי הכנסת בחלק ממדינות ערב היו חייבים להיות נמוכים מהמסגדים, ליהודים היה אסור לרכב על סוס או ללכת על מדרכה בה עובר מוסלמי. הפנים של היהודי היו צריכים להיות בכיוון הרצפה כשיש מוסלמי באיזור. כל עוד היהודים שמרו על החוקים האלה - הכל היה בסדר בין שתי הדתות.

מבחינתם, הציונות ומדינה יהודית עצמאית - זו הרמת ראש של היהודים שהם הורגלו לראות כעפר שעל הרגליים. משם הכל מתחיל.

אפשר היה לראות את זה בתימן, מצרים, אלגיריה, מרוקו, עירק וכו'. עד כמה שאני יודע, הדברים האלה לא היו במדינות מוסלמיות לא ערביות. כמו טורקיה החילונית (של לפני ארדואן) או איראן (לפני המהפיכה האיסלמית שם). אותו דבר צ'צ'ניה או בוסניה. אם היתה שם קהילה יהודית.

למעלה