ורד המאוכזבת
אם בעלך
בוחר ללכת לכנס (בהנחה שהשתתפותו לא הכרחית וזה עניין של בחירה), כנראה שהוא מנסה לברוח מהדינמיקה ביניכם.
העובדה שאת חולה זה לא האישיו כאן, ואני גם נוטה להאמין שאת קצת מנפחת את עניין המחלה ומשתמשת בזה ככלי למניפולציות רגשיות.
כפי שאת רואה, מניפולציות לא תמיד עובדות.. בעלך נסע ואת נותרת עם ה"מחלה" האמיתית שלך: תלות, חוסר אמון, עלבון ופחד.
אם הוא בחר לצאת לכנס למרות שאתם לא נוהגים לבלות לילות בנפרד, ולמרות שאת "חולה", ולמרות שברור לו שתכעסי אם ילך-
כנראה שהחולה האמיתי בסיפור הוא הקשר שלכם.
יש לי הרגשה שהוא בחר לברוח כי הדינמיקה ביניכם לא טובה, ויש בעיות עמוקות יותר במערכת היחסים שלכם.
ומה הדרך שלך להתמודד? לעשות עוד קצת מניפולציות. עוד קצת דרמה. עכשיו גם לא תעני לשיחות ממנו כדי שיבין שאת כועסת. נהדר!
(ואת טוענת שאת לא "פולניה"..)
הוא יודע שאת כועסת. והוא מבין את זה. וזה לא יעזור לו להבין טוב יותר אם תכניסי עוד קצת דרמות לעניין, זה יכול רק להזיק.
לא מתאים לך שהוא נוסע לבלות לילה שלם לבד? מכעיס אותך שהוא לא "מרשה" לך לעשות את אותו הדבר?
אז כנראה שהחוקים השתנו, ועכשיו מותר לך ללכת ולישון אצל חברות מדי פעם, גם אם זה לא נראה לו.
אבל אני חושבת שאפילו את מבינה שזה לא מה שיפתור לכם את הבעיות. את לא באמת רוצה ללכת לישון אצל חברה מדי פעם..
את מפחדת שזה יפתח סוג של צוהר שלא תצליחי לסגור. ובצדק.
אז במקום להתעסק במחלות ובמניפולציות, אולי הגיע הזמן לעשות בדק בית.
אולי כדאי לנצל את הזמן הזה כדי לחשוב קצת עם עצמך, ולנסות לזהות את הבעיות האמיתיות שיש ביניכם, ודלקת גרון היא הקטנה שבהן.
בהצלחה