מאוכזבת מבעלי

ורד2612

New member
מאוכזבת מבעלי

בעלי נסע לאיזהשהו כנס מהיום בבוקר עד מחר בצהריים בלעדיי,הוא אמר שלא אמצא את עצמי שם,
ושלא אהנה,משהו כזה.מה שעיצבן אותי זה שלמרות שהתעוררתי חולה הוא בחר ללכת לכנס,וציפיתי
שהוא ישאר איתי ויוותר על הכנס,אני מרגישה הרבה פעמים לבד בזוגיות שלנו,שהוא לא תמיד משתף
אותי בדברים,קשה לו לשבת ולדבר איתי והוא מעדיף הרבה פעמים לראות איתי טלוויזיה וכאלה..ואז
יוצא שאנחנו בקושי מדברים,ועכשיו הוא עזב אותי לבד ואולי זה נשמע כאילו אני פולניה,אבל זה לא
בא מהמקום הזה,פשוט ציפיתי שישאר איתי,שאני אהיה יותר חשובה מהכנס הזה,מה גם שאני מפחדת
שיהיה לו הזדמנות לבגוד בי שם,או משו..אוף,שונאת שהוא עוזב אותי ונוסע ככה,ושתבינו:לי הוא לא
מפרגן לישון אצל חברה,אבל אני אמורה לפרגן לו,לא יודעת מה לעשות,מרגישה שאולי לא טוב לו איתי
וזו הזדמנות להתרחק,מרגישה בעיקר נטושה ולא אהובה.אנחנו נשואים טריים ובנות ה20 וה30
לחיינו(אני עשרים ומשו והוא שלושים ומשו),מה אתם אומרים?

בכל מקום שכתבת "בעלי"

תשני ל"אמא" או "אבא". וככה אולי תביני שהבעיה שלך היא לא עם בעלך... אלא נטועה היסטורית כנראה.
הוא לא אשם.
ככל שתהיינה לך יותר חרדות בתוך הקשר, ככה יש יותר סיכוי שתרחיקי אותו ואת הבעל ממך.
טפלי בקשיים האמיתיים שאת נושאת איתך, שלמעשה אינם קשורים לבעל, וזה יעזור גם לזוגיות.

nirity1

New member
תתרגלי לעוד הרבה אכזבות

אין מה לעשות. לפעמים החצי השני שלנו מאכזב אותנו במיוחד אם לא מתקשרים איתו ומבהירים לו מה אנחנו באמת רוצות. אנחנו די טובות בזה . אנחנו מצפות מהם להבין מה הולך לנו בראש לא משתפות אותם , הם מצידם לא מבינים ( או לא רוצים להבין ) ואנחנו שומרות על הזכות להתעצבן.... אם את לא תדברי על הרגשות האלו שמפריעים לך אז איך הוא ידע ?

עכשיו לגבי הכנס :
אני לא חושבת שבהרכח הוא מחפש לבגוד. אלא אם כן את יודעת על סיבה ספציפית שתסמן לך שהוא בוגד.
סביר להניח שהוא רוצה קצת חופש מהשגרה ומה לעשות את חלק מהשגרה.
ןלגבי המחלה, אלא אם כן את ממש חולה וצריכה טיפול הוא לא אמור להשאר בבית איתך. אני לא הייתי מצפה ממנו לעשות כך

אם הוא מתרחק

אז פר, אני מה זה מבינה אותו. את לא נשמעת כמו אישה אלא כמו טבעת חנק תלותית ונדבקת. עזב אותך לבד? מה את, ילדה בת 3?
יאללה, תאספי את עצמך. זה לא מושך בעליל להיות כתם שמן שפוך על הכביש.

ורד2612

New member
וואו,איזה תגובות..

אני לא חושבת שאני תלותית,רק חושבת שם יש לי למשל דלקת גרון אז הוא לא אמור ליסוע,
אני לא הייתי נוסעת אם הוא היה חולה,אוקי?זה נראה לי הגיוני להיות שם עם הבן זוג
כשהוא לא מרגיש טוב,ובדר"כ אנחנו לא נוהגים ליסוע ולישון אחד בלי השניה,לא בגלל תלות
אלא פשוט כי זה מה שבא לנו,וזה ממש לא תסבכיכים מההיסטוריה,פשוט קשה לי
שהוא נוסע וגם אמרתי לו את מה שאני מרגישה אבל הוא אמר שהוא נוסע וזהו.
נראה לי שפשוט אולי לא אענה להודעות או לשיחות שלו שיבין שאני עדיין כועסת.
לי הוא לא היה מפרגן נסיעה כזאת בשום מצב,זה מה שמעצבן אותי,שאני אמורה להיות
האישה הקטנה שמחכה לו בבית ומפרגנת ומחייכת גם כשבפנים אני מרגישה בודדה.
ושזה לא בסדר שהוא נוסע(לדעתי)

את עושה טעות קשה ונפוצה מאוד

זו הדרך להרוס קשר טוב, טיפין טיפין.
אנשים גדולים, כשיש להם דלקת גרון, מטפלים בעצמם בלי תלות בנוכחות של אחר. זה לא שאושפזת חלילה, או שאת במצב לא תפקודי.
יש כאן את הצורך הינקותי בקשר אימהי 24/7, שכנראה לא קיבל מענה מספיק טוב, ועכשיו יוצא כציפיה מבן הזוג. זה לא בריא, ואם לא תמצאי לזה פתרון בתוך עצמך, בלי קשר אליו, את תראי איך הקשר מתפורר לאיטו. כי אלו הם חוקי החיים.

ורד2612

New member
אני לא מסכימה עם זה אבל..

חושבת שאולי הבעיה שלי שאני רוצה לחוות איתו את הכל,מפריע לי שהוא יהיה
בכנס בלעדיי,אולי אני אסע לשם,אולי זאת הזדמנות להתקרב אליו דווקא בגלל
שזה יציאה מהשגרה של עבודה-טלוויזיה-ארוחת ערב-שינה,אולי שם יקרה משהו
טוב וזה יחזק את הזוגיות.(ואין לי חום כך שאני יכולה ליסוע)מצד שני אולי יותר
טוב שנתגעגע?לא יודעת..

תקשיבי לאנשים עם ניסיון

כל מי שענה כתב לך בערך אותו דבר, רק במילים אחרות.
זוגיות טובה מורכבת משני אנשים שלמים, נבדלים, ולא מעורבבים אחד בשני.
הצורך לחוות איתו הכל - זה בדיוק הערבוב הלא בריא הזה. כאשר יהיה לך צורך לחוות עם עצמך הכל, ולשתף רק את מי שרוצה ופנוי לכך, זה יהיה מקום הרבה יותר בריא וחזק אצלך.
אל תסעי. זה חונק ומעצבן. תני לכם להתגעגע. ותני לעצמך את ההנאה שבחברה של עצמך.

V i n a

New member
מעניין...

לפני רגע היא חולה אנושה שצריכה מטפל צמוד, ופתאום היא לא כ"כ חולה ואפילו שוקלת נסיעה מפתיעה ובילוי בחיק הטבע.

קארניו

New member
אולי את לא מסכימה עם הדברים שנאמרו לך

אבל מהצד בעיני המתבונן האובייקטיבי את נשמעת ומתנהגת כאחת שחונקת ובעלך שנחנק מחפש להתרחק ממך.
הקרבה וחיזוק הקשר ביניכם יכולים לקרות רק כאשר תביני שבמערכת זוגית טובה בני הזוג חייבים להתרחק ולמלא מצברים בנפרד כדי להרגיש את הלבד שבביחד .
בזוגיות שלכם החונקת את לא מאפשרת לו להתרחק כי ההתרחקות מעוררת אצלך פגיעה , כעס ואשמה כלפיו.
וחבל שאת אינך מודעת לכך....

sammy26

New member
תגובה גועלית!!! מפלצת ציפיתי ממך ליותר.

וורד את נקראת קצת ילדותית ואני מניחה שבן זוגך זקוק לעיתים להפוגה.
למה שלא תהני גם את מהחופש מתפקידך כמטפלת ותומכת נפשית לשם שינוי?
זכור לי מתגובותייך בפורום אחר שבעלך חולה...

מצטערת שנדחפתי אבל אתם הזויים וציניים

במקום לייעץ ממקום חיובי רובכם כאן משמיצים,לועגים וגם הפכתם "לפסיכאטרים ומטפלים אישיים",
מה הבעיה לענות בצורה נורמטיבית ואמיתית במקום התשובות הרדודות?

כל פעם שאני קוראת כאן אני פשוט מזועזעת,,SORRY,
קחו את זה לאן שתרצו אבל אני בטוחה שאני לא היחידה שחושבת כך,ולשמחתי לא כותבת כאן כי אין לי צורך אבל בטח לא הייתי בוחרת לכתוב כאן,

חנוכה שמח ושובע טוב,

olive1258

New member
צודק מי שכתב

שהתגובות גועליות
אני עוקבת אחרי הפורום כבר הרבה זמן
וכתבתי בו פעם אחת
גם כשאת צודקת במיליון אחוז - התגובות שלך אגרסיביות מדי ונבזיות
אף פעם אין לדעת כמה קשה ייקח הצד השני את הדברים ומי כותב אותם - אפשר לכתוב את הדברים ממקום קונקרטי וענייני
אנשים באים לכאן כדי להתייעץ וזה אחלה שהם יקבלו ביקורת אבל הם לא צריכים לחטוף ממך שטף הערות ממורמרות ומזעזעות

בדרך כלל אני קוראת

בהנאה את התגובות שלך אבל כאן את מגיבה בצורה לא ראויה לאנשים שמבקרים את ההתנהלות שלך מנקודת המבט שלהם ואת מוכיחה שאת יודעת רק להגיש אבל לא לקבל. את יכולה לקבל את דעתם של אנשים גם אם לא להסכים איתם, ואת גם יכולה ללמוד לקבל ביקורת מאחרים גם היא לא נאמרת בצורה נעימה, כפי שאת יודעת לתת לאחרים בעצמך.
למה לזלזל ככה באנשים?

למעלה