מאוכזבת מבעלי

smurfette12

New member
אני אומרת

שאת חייבת לתת לו מקום לינשום ולהיות אדם נפרד בפני עצמו, כי את חונקת אותו והוא מנסה לברוח.
ואם את לא רוצה שהוא יבגוד בך אז תפסיקי להשתמש בסקס כנשק ולהרחיק אותו פיזית.

ורד2612

New member
הולכת למיון,עלה לי החום

העיקר שיהנה בכנס,נכון?אני סימביוטית...אולי גם עכשיו תגידו לי לא להתקשר לבעלי
ולשכב לבד בביה"ח,נכון?.פשוט ידעתי שאני אפתח חום היום ובחיי שרציתי לא להיות
לבד בדרך לביה"ח,אוף.

בית חולים? לא קצת OVER KILL?

אין אצלכם רופא משפחה? מוקד רפואי? מוקד ביקורי בית? סתם תה עם לימון?

smurfette12

New member
מה הקשר?

איך שאת מגיבה לדברים שנאמרים לך כאן זה בידיוק איך שאת מגיבה בתוך הקשר שלך,
קראתי את התגובות שאמרו לך אחרי שכתבתי לך בעצמי ונדהמתי מכמה אנשים שהבינו בידיוק במה מדובר ונתנו לך תשובות מאלפות ומעלפות,
אבל את שומעת זה שתוקפים אותך ורוצים להרע לך,! ושופטים אותך,ומעלילים עלייך ואחר כך את אומרת שאת חולה והולכת לבית חולים ומסיימת בנימה מסכנה.
ככה בידיוק את בטח מגיבה גם במצבי יום יום בבית שלך עם בעלך, קודם כל תוקפת כי את מרגישה שתוקפים אותך,ואחר כך מנגנת על מיתרי הקורבן המסכן.
את נשמעת לי כמו המון עבודהאבל לפי התיאורים שלך גם בעלך מתחיל להבין את זה.

אייבורי

New member

חבל לנסוע למיון

סעי אליו

dasi9

New member
למה שלא תגידי לו את כל מה שכתבת כאן?

אני חושבת שאם תדברי איתו, ותגידי לו בדיוק מה מפריע לך, ושאת בסה"כ רוצה להיות איתו ולא רק לבהות יחד בטלויזיה, זה יכול לעשות פלאים. חבל לשתוק ולכעוס, והוא בסה"כ לא קורה מחשבות נכון? אז חכי שיגיע, תעשי קפה ואיזה עוגית בשבילכם ודברי איתו מלב אל לב.

אין ביניכם משבר - רק משחקי שליטה

תשמעי, מי שמחליט לשחק, צריך גם לדעת להפסיד בכבוד. אין דבר כזה ליגה שבה רק מנצחים (אפילו ברצלונה מפסידים לפעמים).

אז כרגע הבעיה איתך זה שנחלת הפסד בית, ובמקום לספוג ולהמשיך הלאה למחזור המשחקים הבא, את יושבת ומייללת.

את בטח לא רוצה שהוא יחשוב שאת אוהדת הפועל, נכון? אז די לבכות, עזבי, תרפי. אבל בסיבוב הבא תשחילי לו רביעיה ואז הוא יראה מה זה...

A לוןA

New member
רק כדי לעשות סדר-

קודם עוברים את גיל ההתבגרות,
אחר כך מתחתנים.

לא מלמדים שם כלום בבתי ספר האלו שלכם?

למעלה