מאוד מתוסכלת

Hastelloy

New member
אתה נהנה מיזה וזה מה שמביא אותך לאורגזמה

אם אתה משפשף ולא נהנה מיזה איך לעזאזל אתה תגמור?, ולמה נראה לך שגבר גומר פחות חלש מהאישה ולכן הוא לא יכול להסתפק רק בזה?.

Hastelloy

New member
קיצר א-מיני זה מישהו שלא נמשך מינית

וכניראה גם לא נהנה מיזה נפשית ומהאינטימיות של זה(לא כל כך בטח בקטע הזה) .

זה לא שאם תעשה ביד לא-מיני והוא יגמור אז הוא יפסיק להיות א-מיני, הוא א-מיני כי הוא לא נמשך מינית לאנשים.

Berethor

New member
א-מיניים גם לא אוהבים מין

אתה נכנס האם חוסר הנאה או חוסר רצון הוא נפשי או פיזי וזה בכלל לא משנה, וגם לא נכון מה שאתה אומר. אתה מוזמן לשאול א-מיניים לגבי זה, או את עצמך אם אתה במקרה כזה. בחורה שמתארת מצב שהיא לא נהנת ממין בהחלט יכולה להיות א-מינית, אם כי זה יכול להיות גם בגלל סיבות אחרות, כלמיני בעיות בעיקר.

Hastelloy

New member
מה הקשר בין אישה שלא גומרת לבין א-מיניות??

רוב הנשים לא גומרות ברוב הפעמים בהן הן עושות סקס אבל זה לא קשור בכלל למשיכה המינית שלהן או ליכולת להינות מסקס באופן נפשי.

Berethor

New member
אתה זה שחוסר שמין זה רק גמירה

ואני לא יתפלא אם אתה א-מיני. יש פה נשים שלא נהנות גם מהמין עצמו ולא רק לא גומרות. אתה מודע לכך שיש נשים שנהנות אפילו אם הן לא גומרות, לא כנראה קשה לך להבין את זה, כי אתה חושב שכל ההנאה במין זה לגמור איתו..

Hastelloy

New member
מה הבעיות שלך תגיד? רק מקודם אמרתי לך

שיש דרכים שונות להינות בסקס והם יכולים לבוא ביחד או לא. אתה מתווכח סתם

Berethor

New member
בנוסף

שא-מיני עושה מין זה בדרך כלל רק כי הוא בזוגיות עם אדם מיני והוא עושה את זה בשבילו ולא בשביל עצמו, אותו דבר בדיוק קורה עם אדם שלא נהנה ממין מכל סיבה שהיא בדרך כלל.

Hastelloy

New member
אתה מבלבל בין א-מיניות לבין אימפוטנציה

ובעיות פיזיות אחרות. א-מיניות זה לא בעיה או מחלה ולכן אתה לא יכול להפוך או "להירפא" מיזה כי זה מה שאתה באופן נפשי.

Berethor

New member
אתה זה שמבלבל בין הכל

אימפוטנציה זה גורמת לחוסר יכולת לעשות מין, אני לא דברתי על חוסר יכולת אלא על חוסר הנאה.

Hastelloy

New member
אני מדבר איתך על בעיות פיזיות שמונעות גמירה

פיזית. אתה יכול לגרום לא-מיני לגמור אבל זאת הצורה היחידה שהוא יכול להינות בה מסקס וזה מין הסתם למה בדרך כלל הם עושים סקס רק בשביל הבן זוג

Hastelloy

New member
מה אתה לא מבין שגמירה זה משהו פיזי?

זה אשכרה חדש לך או שאתה סתם אוהב להתווכח בלי קשר?

Berethor

New member
אצל גבר זה פיזי בדרך כלל

אצל אישה זה גם פיזי וגם נפשי, ושוב אתה זה שהכנת גמירה לפה לא אני, זה בכלל לא קשור לנושא שהיה פה.

Hastelloy

New member
מה הקשר? גם גבר נהנה באופן נפשי בין אם זה

מבחינת משיכה מינית או אינטימית. ואתה זה שהכנסת לנושא אורגזמה וחוסר תחושה באיבר מין את נושא הא-מיניות כאילו שזה קשור לזה בכלל ומבלי לדעת אפילו על היכולת שלה להימשך מינית או החשק המיני שלה.

אתה סתם מכניס פה סטיגמות על א-מיניות שלא קשורות לא לנושא פה ולא לא-מיניות.

דוזורם

New member
אם היית קורא לעומק

או שואל את השאלות הנכונות אז היית מבין שזה לא נכון
אבל עזוב, אין לי מה להמשיך ויכוח עקר איתך
אתה לא שם לב וכמה אנשים כבר העירו לך בפורם

אתה קורא משפט וחצי ויורה תשובה
ותמיד חייב להגיד את המילה האחרונה אז תהנה

Berethor

New member
מי שלא הבין זה אתה

וככה זה תמיד אנשים שלא מבינים חושבים שהם חכמים ממני אבל מה שאני אומר להם פשוט הרבה מעבר לבינתם. אז במקום להתווכח איתי או לריב איתי עזוב פשוט תבין שמה שאני אומר הוא בשביל מי שמסוגל להבין ולא בשביל מי שלא.

למעלה