מאוד מתוסכלת

Berethor

New member
לענג את עצמך זה לא סקס..

היא כתבה שהיא לא נהנת עם הגבר וזה גם המצב אצלך.

Berethor

New member
לכן אמרתי דומות אבל לא זהות

חוץ מזה חשק שמופנה רק לעצמך ולא לפרטנר זה ברמה של selfsexual, אז אלא אם את רואה כאוננות כסקס עם עצמך זה עדיין לא עוזר לך ברמה של אם את נהנת ממין עם הבן זוג או לא. בכל אופן אם תצליחי להשתמש בחשק והנאה שיש לך שאת לבד ולהפנות אותו גם למין עם הבן זוג אז אולי יש תקווה. בכל אופן עד שזה לא קורה זה לא ממש עוזר.

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=selfsexual

redredhead

New member
אפשר עצה אחרונה?

אל תניחי לאף אחד שאינו מוסמך (וגם את המוסמכים קחי בערבון מוגבל) להמציא לך בעיות/מחלות/שאר מרעין משום מקום.
תעשי לי טובה אישית.

Berethor

New member
בשביל מוסמכים שתפנה לסקסולוגים

בפורומים כל אחד עוזר ככל יכולתו גם אם זה לא המקצוע שלו ותחום ההתמחות הבלעדי שלו.

sharpantie

New member
נו, ולמה הישראלים לא עושים סקס

ברחוב? כי תכף יבוא מישהו ויראה להם איך עושים
את זה יותר טוב.

Ivangelin

New member
גם לבד יש לי את אותה בעיה

אין לי כל כך רגישות באיבר המין, אז גם לבד זה לא בשמיים. גם כשיש לי תגובה פיסית של "גמירה" אין לי שום תחושה של זה. כאילו האיבר הזה לא מחבור לי למוח

Berethor

New member

מאוד קשה מה שאת מתארת, אפילו לבד, בהחלט צריך לפנות לסקסולוגים וטיפול מיני לדעתי ולקוות שאולי זה יעזור..

קטניפ

New member
אי פעם נבדקת אצל רופא

בהקשר אותו את מתארת?
ניסית להתייעץ עם איש מקצוע?

Hastelloy

New member
את נהנת מיזה או לא? גם אם זה ברמה מסוימת

זה בסדר, אבל בכל מיקרה יש מצב שאת צריכה ללכת לרופא אם את מרגישה משהו מוזר כזה..

W a b b i t

New member
אה אם ככה אז זה לא בעיה, צריך להחליף

לך את הממיר הקטליטי ואולי כבל תלת פאזי חדש.
ענו לך כבר מההתחלה, חכי לחופשה תחזרי לחיות בלו"ז
של בן אדם נורמלי ולא של 3 כאלו באחת.
תבדקי אם את לא גדלת על פורנו מגיל 10, וסף הריגוש שלך
נעלם בלי שוב.
תבדקי את הגוף שלך אולי דברים אחרים יעשו לך טוב.
אולי תתחברי מחדש לגוף שלך באיזו סדנה.
ואולי זה משהו נפשי/מנטלי.

אבל בתכלס? לכי לייעוץ מקצועי בתחום אם את רוצה שינוי אמיתי בחיים.

Berethor

New member
את מתארת פה מצב מאוד בעייתי

כנראה יש סיבה פיזית או פסיכולוגית כלשהי שגורמת לך לא לרצות ולא להנות ממין בכלל. עושה רושם שהבעיה היא אצלך ולא אצל הפרטנרים שלך. אולי עם טיפול סקסולוגי נכון תצליחי לשנות את המצב ואם לא אז אולי את א-מינית, אפילו אם אינך רוצה להיות כזאת. אני חושב שיהיה הוגן מצידך לשתף את בן הזוג בתחושות שלך בנושא אפילו אם יש סיכון שיפרד ממך בגלל זה, זה פשוט לא הוגן כלפיו להסתיר ממנו סוד כזה, אם הוא יהיה מוכן להישאר איתך למרות זה אז אתם יכולים ללכת לסקסולוג או לטיפול זוגי ביחד. בתקווה שזה יעזור. אבל יש שביב של תקווה אחד בכל המקרה הזה והוא "שנחמד" זה גם משהו, יכול להיות יותר גרוע. בסופו של דבר לדעתי זה לא רק הבעיה שלך להנות ממין אלא גם זה שאת משווה את עצמך לצד השני, אולי את פשוט צריכה לקבל את זה שיש אנשים שנהנים יותר ויש אנשים שנהנים פחות, אבל כל עוד אפילו יש שביב של הנאה זה עדיין עדיף מכלום, כל עוד הדבר נעשה בהסכמה כמובן.

דוזורם

New member
מה הקשר א מינית?

רשמת את זה כמה פעמים
ועד שלא תקרא ותבין מה זה אז אל תרשום את זה

למעלה