מאוד מתוסכלת

Berethor

New member
אני יודע מזה הרבה יותר טוב ממך

כמו גם דברים אחרים. היא רשמה " לא נהנת ממין בכלל" וזה אחד המאפיינים של א-מיניות ולמרות שיכול להיות גם מסיבה אחרת.

דוזורם

New member
רשמת את זה

גם על הבחורה עם הכאב בחדירה
מהסקס משמע חדירה היא לא נהנהת אבל היא מאוד נהנהת מכל השאר,
אין לך מספיק אינפורמציה ולא את ההסמכה לקבוע שמישהי א מינית

Berethor

New member
אני לא קבעתי, אני נתתי זאת כהאפשרות

וחדירה היא חלק מרכזי בסקס, במיוחד סקס עם גבר, כמה שלא תנסה לסובב את זה. מה גם שלא זאת ולא הבחורה השנייה כתבה שהיא נהנת מהמסביב זה סתם משהו שאתה ממציא.

Berethor

New member
עוד חוסר הבנה מצידך, כמה לא מפתיע

היא נהנת שהיא מאוננת לבד, זה בכלל לא קשור לבן זוג בשום דרך ובקשר לבן זוג היא רשמה "אבל כשהוא מנסה לענג אותי זה לא הולך", זאת אומרת שבעצם היא לא נהנת משום דבר שהיא עושה איתו, גם מלבד חדירה. אבל עזוב אני לא מצפה ממך להבין.

קטניפ

New member
אנשים א מיניים לא נהנים מכל אקט מיני

כולל אוננות.
העובדה שהיא נהנית מאוננות מעידה שהיא אינה א מינית.

דוזורם

New member

Berethor

New member
לא מדויק, יש א-מיניים ברמות שונות

בדיוק כמו שיש מיניים ברמות שונות. חלק לא נהנים משום דבר מיני וחלק נהנים מדברים מסוימים. חוץ מזה בשביל אוננות לא צריך בן זוג ואוננת אינה נחשבת לסקס, במיוחד שהיא לבד. ככה שבאופן עקרוני היא יכולה להיות א-מינית ולאונן. הדבר היחיד שהאוננות שלה אולי מסמלת שאולי יש תקווה אבל זה גם לא בטוח, יכול להיות שככה זה ימשיך והיא תהנה רק עם עצמה, מה שכמעט ולא נותן כלום מבחינת הבן זוג שלה במלא.

Hastelloy

New member
מה זה "א-מיניים ברמות שונות"?

מדברים פה על ההנאה הפיזית שלה ואין לזה שום קשר לאוריאנטציה המינית שלה בכלל.

Berethor

New member
א-מיניות היא לא רק נטייה היא גם ההפך ממיניות

ומישהי שאינה נהנת כמעט משום דבר מיני זה בהחלט מתקשר לכך, אם כי זה יכול לנבוע מסיבות נוספות ולא מאה אחוז שזה א-מיניות.

Hastelloy

New member
א-מיני זה אחד שלא מרגיש משיכה מינית

וזה לא קשור בכלל אם הוא יכול להינות או לא להינות ממשהו מיני באופן פיזי וזה כולל אוננות שטכנית זה סקס רק עם עצמך.

Berethor

New member
אל תזרוק לי סלוגנים של א-מיניים

כן לא להרגיש משיכה מינית זה אחד המאפיינים אבל מה שיותר חשוב שם זה חוסר רצון וחוסר הנאה מדברים מיניים, ויחסי מין מלאים AKA חדירה בראשם. חוץ מזה על אוננות כבר עניתי, זה שהיא אוהבת לאונן לבד לא מוסיף כמעט כלום מבחינת הבן זוג שלה, לאונן אפשר גם בלי זוגיות. דבר נוסף על א-מיניים, הרבה מהם נכנסים לזוגיות למרות חוסר המשיכה המינית, לכן בסופו של דבר זה לא באמת האינדיקטור שמשפיע שם הכי הרבה על הקשר אלא העניין המיני הוא זה שמשפיע הכי הרבה והופך קשר בין אדם א-מיני למיני למאוד בעייתי. בדיוק כמו במקרים שתוארו כאן עם הבעיות בנושא המיני.

Hastelloy

New member
אני מדבר איתך על אורגזמה לא על הנאה נפשית

שזה משהו שלא-מיני אין כי אין לו משיכה מינית וכניראה גם לא נהנה מאינטימיות(לא יודע בקשר לזה) כי א-מיניות זה משהו נפשי לא פיזי.

ומי מדבר פה על זוגיות? ומה הקשר שהם נכנסים לזוגיות למרות חוסר המשיכה המינית? משיכה מינית זה לא תמיד פאקטור אצל הלא א-מיניים אבל זה מין הסתם קורה תמיד אצל א-מיניים כי הם נמשכים אך ורק רומנטית לבן הזוג שלהם.

Berethor

New member
קודם כל אתה לא יכול לדעת אם זה נפשי או פיזי

בכל הנושא המיני אם אדם לא נהנה או לא מעוניין לא תמיד בטוחים אם זה נובע ממשהו נפשי או פיזי. יש דוגמה טובה כמו תרופות נגד דיכאון למשל שכחלק מתופעת הלוואי שלהם יכולים להפוך אותך לא-מיני באופן זמני, אז האם זה נפשי או פיזי, הדברים האלה קשורים אחד בשני בהרבה מהמקרים וזה מאוד מורכב. הנאה ממין זה לא רק אורגזמה, הנאה מינית זה גם מהדרך, זה שהרבה נשים יש בעיות עם אורגזמה זה נושא בפני עצמו. זה שמישהי לא נהנת ממין לא קשור דווקא לאורגזמה אז מה שאתה אומר הוא לא קשור.

Hastelloy

New member
א-מיניות זה חוסר משיכה לאנשים באופן מוחלט

זה קשור למשיכה המינית ולא לאם אתה יכול לגמור מגירוי של הזיין או הדגדגן/נרתיק כי זה משהו פיזי.

אתה לא יכול להפוך לא-מיני באופן זמני כי זה משהו קבוע ולא סתם חוסר משיכה מינית כתוצאה מאיזה תרופה שמורידה לך את החשק ואת המשיכה המינית שלך כתוצאה מיזה.

הנאה מינית מחולקת לכמה חלקים וזה אורגזמה, משיכה מינית, ואינטימיות והם שניהם דברים נפשיים בניגוד לאורגזמה, כן זה טוב שהם באים ביחד אבל לא תמיד זה קורה, הרבה פעם יש סקס שהוא רק משיכה מינית או אינטימיות או רק אורגזמה.

Berethor

New member
עזוב אתה לא תבין

ובעצם כך שאינך מבין שאנשים שנהנים ממין לא רק מאורגזמה אני בעצם יכול לשער שיש סיבה אישית שאתה מתווכח איתי על הנושא הזה, וגם לא מסוגל להבין אותי בגללה.

Hastelloy

New member
לפעמים יש סקס שהוא רק בשביל אורגזמה

מה זה חדש לך?, הרבה יותר כיף לגמור עם מישהי מאשר סתם לעשות ביד לכן עדיף מין הסתם לעשות סקס עם מישהי גם אם אתה לא נמשך אליה או פחות מאשר איזה תמונה של כוסית במחשב.

אני לא יודע איזה "סיבה אישית" אתה חושב שיש לי שאני אומר את זה זה כולה דברים דיי ידועים.

Berethor

New member
התכוונת סקס רק בשביל פורקן

זה לא בשביל הנאה, במיוחד שמדובר בגבר באורגזמה של גבר זה לא דבר כל כך מיוחד. גבר לרוב נהנה יותר מהתהליך מאשר מהאורגזמה עצמה, אלא אם כן הוא רק מחפש לגמור.

Hastelloy

New member
מה זה "רק בשביל פורקן"? הוא נהנה מיזה

ובטח שזה בשביל הנאה אז בשביל מה עוד זה יכול להיות?. כן אתה תהנה הרבה יותר אם אתה תזיין איזו כוסית על אבל במיוחד בסטוצים אתה לא תמיד יכול לבחור מישהי שממש עושה לך את זה ולפעמים אתה נהנה מיזה רק במובן הפיזי של החיכוך בזיין והגמירה שזה יוצר.

Berethor

New member
יש סיבה למה שפיכה מהירה לא נחשבת לדבר טוב

מה הקשר עכשיו לאם מדובר בבחורה יפה או לא. החיכוך בלי קשר לגמירה זה בדיוק מה שדברתי עליו, אם אתה נהנה רק מגמירה זה אומר שזה רק לפורקן, טוב שהבנת בסוף, באורגזמה של גבר היא במלא הרבה יותר חלשה משל אישה לכן זה לא יכול להיות מקור ההנאה העיקרי בשביל גבר אפילו אם זה מה שאמור להיות בסיום. מקור ההנאה העיקרי הוא ממה שקורה לפני אחרת זה רק כדי לגמור, ולגמור זה בדיוק כמו שזה נשמע לגמור.

למעלה