מאוד מתוסכלת

Ivangelin

New member
מאוד מתוסכלת

שלום לכולכם, אני חדשה כאן ומרגישה צורך עז לדבר.
אני מתוסכלת מינית. לא חשבתי שאגיד דבר כזה על עצמי. למעשה התסכול הזה נובע מכך שאני לא נהנת ממין בכלל. לא עם בן זוג ולא עם בת זוג ולא עם עצמי.
זה נחמד. זה תמיד נשאר ברמה של נחמד, אבל הוא אף פעם לא מדהים, נהדר, משחרר ומשאיר טעם לעוד.
אני מסתכלת על בן הזוג שלי כשאנחנו שוכבים, אני רואה את ההנאה שלו בעיניים, בהתכווצות השרירים, בתנועה של הלשון ואני לרוב לא מרגישה כלום. אני מקנאה בו. וכל המצב הזה ממש מתסכל!!!! שבא לי לצרוח!

כשהייתי בשנות ה20 המוקדמות שלי, חשבתי שאולי חוסר התחושה שלי נובע מבני הזוג, שהם לא יודעים מה הם עושים. אבל אחרי שהתנסתי עם מגוון מאהבים הבנתי שזה משהו עמוק יותר. חשבתי שאולי להתנסות עם אישה יעזור, הריי נשים צריכות לדעת יותר טוב מה עושה טוב לאישה אחרת, לצערי לא קרה כלום. כשהייתי בת עשרים הייתי מאוד מינית על חשבון זה שחפשתי את הסיפוק הזה, שמעולם לא הגיע.

עכשיו אני קרובה לגיל 30, מאוהבת ומאורסת וכל החוויה הזאת מתקלקלת כי אני אדישה למין. אני לא מרגישה חושנית, כל החושים שלי התכההו וזה מאוד מתסכל. אני כבר לא יודעת מה לעשות. אנחנו אמורים להיות בגיל המקסים הזה בשלב ל הירח דבש כשרוצים לעשות סקס בכל מקום, אבל פשוט לא בא לי. אני שוכבת שם, וכלום אני עושה את זה בשבילו, ובלוח הזמנים הלחוץ שלי זה מרגיש כמו בזבוז זמן...

אני חושבת שזהו, אשמח להצעות או שאלות תודה על הקריאה

sharpantie

New member
לוח זמנים לחוץ???

המשפט הזה שכתבת תפס אותי. אני לא מבין מה זה לוח זמנים לחוץ כשמדובר
בסקס. בערב, בלילה, אחרי שנגמרו כל מטלות היום יום החשובות ומתפנים למנוחה,
להתרגעות, לראות טלויזיה..... תנסי לחשוב על זמן כל שהוא שאין לך לוח זמנים לחוץ,
את רגועה ופנויה לפינוקים. אולי אז זה יצליח.

אני יודע שהתשובה שטחית ולא יורדת לעומק העניין, אבל צריך להתחיל ממשהו כדי להבין
איפה הבעיה. אם לא יצליח, לחשוב על השלב הבא.

בהצלחה.

Ivangelin

New member
לוח זמנים

בארבע השנים האחרונות שני עושה תואר, אני לומדת ארבע פעמים בשבוע, עובדת בשתי עבודות, וישנה בסביבות 3-4 שעות ביום כדי להספיק לסיים עבודות ושיעורי בית.
עכשיו כשאני לקרת סיום התואר ועומד בפני הפרוייקט הגדול ביותר, זה הרבה מאוד לחץ נפשי ופיסי

מי שישן 4 שעות בלילה

ורמות הסטרס שלו כל כך גבוהות לא ירצה סקס ולא יהנה מסקס.

הגוף שלך נמצא בקצה גבול היכולת שלו ואין לו שום סיבה להפנות אנרגיות מיותרות לפעילות כמו סקס.

Berethor

New member

נשמע מצב מאוד לא בריא, מעייף, לא בריא וגורם לדחק. לא שגרת חיים קשה כל כך עם חוסר מנוחה פוגעת בין היתר גם במיניות שלך.

Hastelloy

New member
את צריכה לפרט יותר מה בדיוק הבעיה שלך

כי לא ברור כל כך על מה את מדברת,את לא מצליחה לגמור? או שהסקס עצמו נהיה לך משעמם?.

בכל מקרה אם את מדברת על גמירה תדעי לך שרוב הנשים לא גומרות מחדירה אלה מהדגדגן(שהוא בעצם זיין לא מפותח) אז בכל מקרה אם את מהבחורות האלה ששוכבות כמו בובה ותולה את כל ההנאה שלך ב"כישורים" של הגבר אז לא פלא שאת לא גומרת בסקס.

ובכלל באוננות את באמת לא מצליחה להינות? את לא מצליחה להביא את עצמך לגמירה? את דוחפת לעצמך אצבעות או משפשפת את הדגדגן?...
מוזר לשאול את זה...

BreakOfDawn

New member
אתה מעלה נקודות מעניינות אבל בגישה בעייתית...

קצת רגישות לא תזיק.
בחורה זה דבר עדין, תתפלא.

Ivangelin

New member
הבעיה

אין לי הרבה תחושה כשנוגעים לי באיבר המין, זה מדגדג, נחמד, אבל לא מעבר לזה.
חדירה מבחינתי היא חסרת משמעות. אני מרגישה את האיבר זקור, אבל זה לא גורם לי להרבה הנאה.

יש לי תגובה פיסית, כיווצי שרירים, אבל שוב, זה נחמד, מדגדג אבל לא יותר מזה.

ואני ממש לא מאלה שאוהבות רק לשכב על הגב.

Hastelloy

New member
יש מצב שזה עייפות לפי מה שתיארת קודם

קשה להינות פיזית אם אתה עייף ומותש כל הזמן, אז תחכי למתי שלא תיהי עייפה ובלי לחץ. אבל אם גם כשיש לך אנרגיה ואת במצב פיזי טוב ולא נהנת ברמה מסוימת אז זה לא כל כך נורא, גם נחמד זה טוב לא? חוץ מיזה חבל להתעסק יותר מידי בבעיה שהיא פיזית נטו וואי אפשר לעבור טיפול נגדה.

Sharoman

New member
אם את טוענת שמדובר במצב תמידי

שמעולם לא התשנה לדעתי לא תוכלי לקבל פה עזרה מספקת.
עשויות להיות המון סיבות ופתרונות למצבך שיתגלו רק ע"י טיפול ממושכך ע"י סקסולוג או אפילו פסיכולוג.
מילא, אם היית אומרת שאת נהנהת אבל לא גומרת עוד היינו יכולים לייעץ מעט, אבל אם מדובר בסבל ובהנאה, זה כנראה מצריך דעה מקצועית יותר.

לגמרי מסכימה

את זקוקה ליעוץ מקצועי הרבה יותר מאשר "פורום סקס" בתפוז.
לכי לסקסולוג/ית טוב- יכולה להמליץ לך בפרטי.

BreakOfDawn

New member
את צריכה לחשוב איפה הבעיה?האם משהו עוצר אותך?

גם לי היו תקופות כאלה (תמיד כשאני במערכת יחסים רצינית) שלא נהניתי מהסקס ממש (ואפילו היו פעמים שחיכיתי שהוא ייגמר).
האבסורד הוא שאני בן אדם מאוד מיני. יותר מיני מרוב הנשים כנראה...
כשלא הייתי במערכת יחסים רצינית/מחייבת- הייתי נהנית בסקס.
אצלי הבעיה היא שמעולם לא גמרתי עם מישהו (חוץ מפעם אחת עם הבן זוג שלי אבל זה היה נורא בכוח ואפשר להגיד שלבד ולא ממש בעזרתו).
לבד אני גומרת מצוין ופעמים רבות בלי בעיה... (ועם יותר מדי חשק אפילו! חשק בלתי נגמר...)
בעיה למצוא מישהו שיכיל את זה.
אולי גם את לא מצאת?
תמיד אומרים בטיפול מיני (למרות שלא עשיתי כזה אבל אני קוראת מאמרים להנאתי לפעמים) שהכל מתחיל קודם כל בעצמך. וזו הבעיה בדרך כלל...
אצלי יש איזשהו תסביך מהילדות שקשור לאוננות ומשם מגיעה הבעיה של קושי לגמור עם בן-זוג (בעיות שליטה וכו'...).
את צריכה לדעת קודם כל אם את מסוגלת לגמור לבד. זו ההתחלה...
אשמח לשמוע תגובה שלך על הדברים.
וכמובן הבצלחה...

אולי זו גם הבעיה שלי?

לבד אני גומרת מציון אבל איתו ממש לא.
מותר לדעת איזה תסביךהיה לך בילדות אם תוכלי לשלוח במסר.

Berethor

New member
הבעיות שלכן דומות אבל לא זהות

שניכן לא נהנות ממין, אבל המקרה שלה היא לא נהנת אבל גם לא סובלת, במקרה שלך יש גם עניין של כאבים מה שיותר גרוע.

למעלה