לLady Sohma...

aniviel

New member
את זאת לא ראית...

כי הרגע סרקתי אותה חח התמונה האחרונה שלי עם בילי (יש לי 4.. חח 3 מאותו היום באוגוסט וזאת מאוקטובר מRINGCON) הוא כזה קרוע
כשהראיתי לו את התמונה יום אחר כך, כשהוא חתם לי עליה אז הוא הסתכל על התמונה כזה בשוק ואמר "OMG, in this picture, you look EXACTLY like the Lord of the Rings publicist!" את יכולה לתאר לעצמך שהייתי דיי בשוק

aniviel

New member
אני קונה כרטיסים חח

לבכורות - אני משיגה מידע מתי יש בכורות וטסה בשבילם או שאני כבר שם במקרה (בלונדון.. אני הרי שם הרבה) ואז אני בודקת איזה בכורות יש בזמן שאני שם והולכת אליהן (עומדת בחוץ הרבה שעות חח) ולאירועים כמו RINGCON וTHE FELLOWSHIP FESTIVAL וכאלה, אני קונה כרטיסים כמה שיותר זמן מראש. קניתי כבר לRINGCON שיהיה באוקטובר 2005 ולTHE FELLOWSHIP FESTIVAL שיהיה באוגוסט 2005 ושם זה לא בעיה לפגוש את כל האורחים שנמצאים שם כי הם מסתובבים כל הזמן ויש חלוקות חתימות וכאלה.. בTHE FELLOWSHIP FESTIVAL יש את הדבר ההכי שווה שזה ארוחת ערב עם האורחים. הייתי בזה שנה שעברה וישבתי בשולחן עם ברנרד היל וג'ינו אזבדו (אחד הבכירים בווטה) וזה פשוט כיף חבל על הזמן

aniviel

New member
אני גם ככה...

טסה לאנגליה בערך 3 פעמים בשנה, כי אני פשוט חולה על לונדון, אני כמעט בטוח גם עוברת לגור בלונדון בסביבות יולי-אוגוסט השנה. אז שאני כבר שם, מה הבעיה לקפוץ לאירוע?
זה לא עולה יותר מיום קניות בOXFORD! חח

Galadriel 3000

New member
../images/Emo2.gif 3 פעמים בשנה?

ואני עוד מתלהבת מזה שאני *אולי* טסה לשם החופש
אז באמת, מאיפה יש לך כסף לטוס כ"כ הרבה?

aniviel

New member
הורים ../images/Emo3.gif

אבל מעכשיו כנראה שאני אשלם על עצמי, אני לא עובדת סתם חח אבל גם ככה אני עוברת בסוף השנה - בעזרת השם

Piece of Wood

New member
לגור שם?!../images/Emo182.gif

וואי, זה ממש שווה!! :0 באמת תוכלי "לקפוץ" לאירוע כל פעם שיתחשק לך...XD

Piece of Wood

New member
איפה אפשר לברר על פרמיירות?

לאירועים אחרים לא נראה שיש לי סיכוי להגיע כי אני לא יודעת מתי בדיוק אני יהיה בחו"ל, וצריך להזמין כרטיסים מראש... למרות שלהיות בפרמיירה גם נראה ממש מגניב

aniviel

New member
יש לי קשרים ../images/Emo6.gif

תגידי לי מתי את מתכוונת לטוס, אני אגיד לך מתי יש בכורות בזמן שאת שם... הבכורות השוות של השנה יהיו בין אפריל לאוגוסט ואחר כך בנובמבר-דצמבר

Piece of Wood

New member
כרגע זה אמור להיות...

בערך תחילת יולי, הלוואי באוגוסט, אבל נראה לי שלא... =[

aniviel

New member
אז יש מצב...

לג'וני דפ
אני מקווה להיות שם ביוני-יולי.. בשביל גארי שלי, בשביל ג'וני שוב ובשביל טימי!
(טים ברטון... חולה עליו)

Piece of Wood

New member
ג'וני גם טוב!../images/Emo6.gif../images/Emo182.gif

חחחחחחח.... את נמצאת יותר בחו"ל מאשר בארץ

aniviel

New member
הלוואי חח

עכשיו אני כנראה לא אהיה בלונדון עד לפחות אפריל! בעע אני מתחרפנת. אצלי אבל זה כבר ממש טירוף, באמת, לא ממליצה לאף אחד להתאהב במקום בחו"ל כמו שאני מאוהבת בלונדון, זה לא בריא וזה ממש מייגע לעיתים, אני כל כך מתגעגעת להרגשה של להיות שם

Piece of Wood

New member
אף פעם לא הייתי בחו"ל../images/Emo182.gif

[נקודה רגישה
] וזה הדבר שאני הכי רוצה בעולם, והמקום הראשון שאני רוצה להיות בו זה באמת לונדון! רק צריך לחכות לחופש הגדול.... :p

SnoocK

New member
אני הייתי....

הייתי בלונדון פעם אחת (אבל כשהייתי בכיתה א'... באסה
) וזה מקום מהמם!!!!!
המקום הכי אהוב עליי בחו"ל (אבל הייתי רק בפריז קובה לונדון וכרתים אז לודעת אם זה נחשב....
) אני ממש ממש רוצה לחזור לשם אבל לא נראה לי אפשרי.....לא בזמן הקרוב לפחות........
אבל רגע למה את נוסעת לשם כל כך הרבה..? כאילו רק בשביל הכיף או שיש לך שם משפחה או משו?... הייתי מתה לשוע ללונדון שלוש פעמים בשנה

Piece of Wood

New member
וואי! זאת תמונה מדהימה!! ../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif

של שניכם!! הוא כזה מצחיק! כייף לך שפגשת אותו! ועוד פעמיים!
הלוואי עליי לפגוש כל כך הרבה אנשים, ועוד משר הטבעות... :p

aniviel

New member
את עוד תפגשי ../images/Emo13.gif

לפני שנתיים הייתי מטורפת כאילו, קשות על בילי. ודווקא אז לא פגשתי אותו. ברגע שעברתי לבחור אחר אז פגשתי את בילי.. וכמובן שעדיין התחרפנתי חח הוא אפילו זכר אותי באוקטובר, מאוגוסט! (ויש לו זכרון גרוע ביותר), מן הסתם זה בגלל שהתנהגתי כמו מפגרת יו אם אני אפגוש את גארי שלי יום אחד אז בכלל!!!!!
לכל מעריצות אורלנדו ואלייז'ה למיניהם, אמורות להיות לשניהם בכורות בלונדון בהמשך השנה, אם מישהי תרצה עוד פרטים וחושבת על ללכת "לבקר" אותם בבכורות, שתגיד לי חח

למעלה