לLady Sohma...

../images/Emo39.gif פאקינג שיט.

דאאננקקקןןןןןן
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה כיף לך
.

SnoocK

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif

דאנקןןן
אני מתה עליו.... חמוד
מה לא הייתי נותנת כדי לפגוש אותו

OMFG!../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

זה לא שאני אוהבת את בלו, פשוט ררררררררררררררררררררררררררררררררררררררראאאאאאאאאר זה דאנקן!!!
|ריר||ריר|
|ריר| אעעו. מוות.

aniviel

New member
פחח...

פגשתי יותר נחמדים מבלו, למרות שלי היה משעשע למדי בנובמבר, סתם מחורפן
יש פה מעריצות הארי פוטר? יש לי תמונה משעשעת של לופין שצילמתי פעם שעברה שהייתי באנגליה, אותו באמת פגשתי במקרה!

SnoocK

New member
סתם שאלה...

מי הבנאדם (המפורסם מנהסתם) שפגשת שהכי נחמד לדעתך...?

aniviel

New member
וואי יש הרבה...

ברנרד היל (המלך ת'יאודן בשרה"ט) פשוט מקסים! פגשתי אותו פעמיים ובפעם השניה הוא חיבק אותי ואמר שהוא ממש שמח לראות אותי שוב
סיר איאן מק'קלן גם מקסים, למרות שהוא היה מעט שיכור שפגשתי אותו אז אני מניחה שזה לא אומר טום קרוז, אני יודעת שהוא עשה את זה בשביל יחצנות אבל הוא היה פשוט מדהים בבכורה של "הנוסע". היו שם 3000 מעריצים בחוץ והוא עבר מאחד לאחד וחתם לכולם ודיבר עם כולם והכל. דיברתי איתו קצת, הצטלמתי איתו, הוא חתם לי, הוא פשוט היה מקסים יש הרבה שחקנים קטנים יותר משרה"ט שהם גם כן מקסימים אחד אחד ובילי בויד גם כן אחלה, הוא דיי מוזר כזה, חח פוצי. וג'וני דפ גם מקסים למרות שלא הייתי איתו יותר מדי זמן

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo142.gifסר איאן שיכורXD

מצחיק לחשוב על זהXP

aniviel

New member
כן ועוד...

עם החבר בן ה28 שלו לצידו.. וואו הוא חתיךךךך

דאנקן-שווה-טירוף../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

הוא פשוט כוסון עללללל
כיף לךךךך

Michal Bloom