לLady Sohma...

aniviel

New member
לLady Sohma...

הכתובת של שודדי הקאריבים 2 (לא שרשרתי כי זה כבר לא קופץ) Orlando Bloom Bruckheimer Films 'Pirates of the Caribbean 2' 500 South Buena Vista St. Burbank, CA 91521 USA מתחיל לצלם בהמשך החודש אבל אפשר כבר לשלוח מכתבים עכשיו (והם יגיעו אליו)

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifיא לירון כפרע עליך../images/Emo99.gif

ואני עדיין לא יודעת מה לכתוב במכתב..מצטערת

aniviel

New member
אין בעיה ../images/Emo6.gif

ואני שוב אומרת - אם מישהי רוצה כתובות של איזשהו שחקן בכלליות או של סט צילומים של איזשהו סרט - רק תגידו. אני גם ככה כל יום נכנסת לפורומים ואתרים בנושא אז זו לא בעיה
אני גם יודעת איזה שחקנים כן עונים ואיזה לא.

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo142.gifשווה^_^

יש לנו קשרים*שמה משקפיים מאגניבים*[או יותר נכון, יש לנו חברה שלה יש קשרים
]

aniviel

New member
לא...

הוא דווקא מהלא עונים. עד לפני שודדי הקאריבים הוא היה עונה המון, עכשיו כבר ממש לא, אבל אם כבר אז יש סיכוי רק דרך כתובות של אתרי צילומים, כמו שודדי הקאריבים 2... דרך הסוכן לא הייתי חושבת אפילו על לנסות וLADY SOHMA, אין לי ממש קשרים פחח
אני סתם חוקרת בנושא כי אני אוספת חתימות וככה אני אוספת. כבר קיבלתי חתימות משחקנים דרך הדואר ואני מצפה לקבל עוד... למרות שהרבה יותר כיף זה לפגוש את השחקנים פנים מול פנים ולקבל חתימה ככה - ולמזלי היה לי גם חוויות כאלו בעבר ונקווה שגם בעתיד

aniviel

New member
מה ששמעתן חחחחח

כן פגשתי את ג'וני... וגם הרבה אנשים משרה"ט (את אורלנדו לא, לפני שאתן שואלות חח) ואת טום קרוז ועוד כמה... תמונה של ג'וני שצילמתי ----->

Piece of Wood

New member
חחחח... התמונות עם בילי הכי יפות :)

תגידי, בפרמיירה של ROTK שהיית בה לפני שנה, צילמת תמונות?

aniviel

New member
כן אבל...

את תצחקי עלי, התמונות ההכי גרועות שיצאו לי בחיים חח יש לי תמונות של בואי נראה... הסנטר של דיוויד וונאהם, הגבה של פיטר ג'קסון, חצי מהראש של שון אוסטין חחחחח יש לי תמונה אחת נורמלית אבל דיי מבהילה של ויגו, ותמונה אחת נורמלית של ברנרד היל (שאחר כך פגשתי עוד פעמיים ובמקומות קצת יותר נורמליים חח) ובתמונות של פיטר ג'קסון אפשר לראות שזה הוא חח אבל רוב התמונות יצאו כמו אחרי הפצצה אטומית. הדבר היחיד שעודד אותי זה שהתמונות של כריסטופר לי שפגשתי יומיים אחר כך יצאו אחלה

Piece of Wood

New member
ראיתי את אחת התמונות עם../images/Emo182.gif

כריסטופר לי, חחחח...הוא מפחיד... אבל התמונות יצאו טובות... יש סיכוי שתעלי לתפוז את התמונות?
זה נשמע מצחיק, אבל פרמיירה של שר הטבעות... חלום חיי!
יהיה נחמד לראות ^_^

aniviel

New member
ופיטר חחחח

את התמונה שלי עם סיר איאן מק'קלן ראית? (לא מהבכורה של שרה"ט מן הסתם, לא הייתה אז אפשרות אפילו להתקרב אליו, רק לחצתי לו את היד, אבל פגשתי אותו במקום אחר בחופש הגדול)

Piece of Wood

New member
כן בטח, את זה ראיתי :]../images/Emo182.gif

חחח... התמונות חמודות, לא נורא שלא יצא מושלם, אני במקומך בטח לא הייתי מצליחה לצלם כלום מרוב התרגשות
...חחח... ^^

למעלה